היי לכולם!!!!

היי לכולם!!!!

להזכירכם אני נערה בת 14 ועדיין לומדת בכלא ביצפר ובגלל שאני די מיוחדת ומקורית לא רק כאן באינטרנט אלא גם במציאות קוראים לי ולחברי "המתבודדים" ובגלל שאנחנו המתבודדים אנחנו מאוד מיוחדים... ויש לנו שיר מעניין: המתבודדים עליינו תמיד מצביעים ותמיד עלינו אומרים: "ההנא המתבודדים, אלה המוזרים!" אנחנו ליפעמים קצת חולים ולפעמים דורסים חתולים מדי פעם זורקים אבנים על דוסים שעוברים אנחנו מאוד מיוחדים ושמים *** על מה שכולם אומרים אתם יכולים לנשק לי בתחת יש לי מכם כבר קדחת לא רוצה לילמוד רק לישון ולחלום חלומות רטובים על בחורים ערומים שונאת מורים הם כמו עכברים ש... לך בוריד מכרסמים שונאת ערסים ששומעים דיכאון ושונאת פרחות שאוכלות מלפפון רוצה לתלוש עם פלייר שערות מהישבן ואז לחתוך לך את הקטן לאכול אותו עם מלח ופילפל עד שתבכה ותילל שומעת רוק כבד ומוזיקה שחורה (בפול ווליום) עד שהשכנים מזמינים מישטרה שונאת דוסים מתרוממים שאומרים לי מה לעשות ואיך לחיות רוצה לאכול חזיר בשבתות וללכת בחוטיני לבית אבות כי אנחנו המתבודדים, אנחנו מיוחדים אם יש לכם בעיות תדעו למי לפנות ואל תדברו עם ערבים יש להם פצצות בתחתונים אל תאמינו למורים זקנים עם שלוקלוקים בצדדים אם יש לך חבר חתיך ויש לו אח תאום אז התקבלתם אלינו (יש כרטיס חבר מועדון?!) אז לסיום ולהתראות אל תאמינו למכשפות זקנות אם כן: אז מה דעתכם?! אומנם הכל פה נורא מוגזם אבל מגניב אחושילינג אז תהנו לכם כולם! אניטה

galitay

New member
אז ככה

ממש לא ענייני ולא אפכת לי אזיו מוזיקה את שומעת או מה את אוהבת או שונאת אבל את צריכה להבין דבר חשוב מאד כשכל החיים שלך סובבים שנאת דברים, אתה נהפך לבן אדם מגעיל וסגור, שלא מוכן לשמוע אף אחד חוץ מעצמו ולא נפתח לדברים חדשים מבחוץ. זה בסדר שבא לך לאכול חזיר בשבת, סבבה תאכלי, גם אני אוכל, אבל צריך לכבד אנשים אחרים ולהתרכז במה שעושה לך טוב ולא באיך להרוס למי שאת שונאת

טוב אז ככה:

אומנם את לא מעוניינת כאן בדעה שלי אך בכל זאת אסביר כמה דברים: אומנם אני מציגה כאן את עצמי בפורום כבן אדם ששנואת מיליון דברים אך יש לפחות שני מיליון דברים שאני אוהבת. כל הדברים האלה שאני שונאת אני מציגה אותם כי ככה החיים הם לא זין הם תמיד קשים ואי אפשר להתעלם מהדברים הלא כל כך נוכים בחיינו, לעומת זאת יש הרבה דברים ניפלאים שאפשר להנות מהם. אני בטוחה שכל אחד מוצא את ההנאות שלו ואת החסרונות שבו כמו שאני מודעת לחסרונות שלי. לגבי השיר "המתבודדים": אז הנא פירוש קטן השיר רשום בהגזמה בככונה. יש בו הרבה קטעים שכופים דעות של אחרים אבל אין זה אומר שכל הדברים הרשומים בו הם אכן כאלה. אומנם אני שונאת דוסים אבל אני לא באמת זורקת עליהם אבנים. יש לי קצת כבוד לאנשים. להזכירך: אני לא באמת מעניינת אותך וכך גם הדעות שלי אך אם שכחת לרגע זהו פורום פילוסופיה לכל...אז גם לי מותר להציג את דעתי וכך גם לך ולכולנו. שיהיה לכולם יום נעים ובוקר טוב שלכם אניטה

galitay

New member
לא הגבתי בדיוק לשיר...

הגבתי כי השיר מייצג את דרך החיים שלך. ושוב אני אומר, לשנוא זה דבר שקורה בדקה לפעמים, זה לא משהו שאנחנו שולטים עליו באופן מוחלט... אבל לא תירך לשנאה להיות מרכז חיינו, וזה לא משנה גם אם יש פי 10 דברים שאוהבים, כל מה שאת שונאת תשאירי לדיונים מעמיקים עם חברים מדי פעם אל תתעסקי בזה כתחביב כמו שכבר ציינתי מי שמחפש לשנוא אנשים, אפילו אם זה רק בלב שלו נהיה בן אדם מנוכר וחסר חברים. ולא הבנתי למה אמרת "להזכירך: אני לא באמת מעניינת אותך וכך גם הדעות שלי " אף פעם לא אמרתי לאף אחד שהדעות שלו לא מעניינות אותי ובטח שלא שללתי את זכות הביטוי שלך, רק הגבתי..

למעלה