היי לכולם

קרין321

New member
היי לכולם

היי קוראים לי קרן ואני טסה לדהלי ב6\3 ומתכוונת לטייל בצפון הודו ואני נוראאאאאאאאאאאאאאאאאא רוצה גם נפאל אבל הבנתי שזאת תקופת המוסונים האם יש מה לעשות בנפאל בתקופת המוסונים? האם י אפשרות לטרקים? 2) האם מישהו שמע פעם על טיסה דרך עמאן? יש מישהו מושג האם זה טיסה בטוחה? ואחרן חביב כמה בערך עולה טיסה הלוך חזור מהודו לתאילנד? תודה מראש קרן

1simple

New member
שלום קרן ..אז..

האמת שאני לא ממש בטוח במספרים אז אולי יהיו כאן חכמים ממני מה שאני בטוח זה שיותר זול לטוס מתאילנד להודו במקום להיפך.. חיסכון של סביב 100 דולר אם לא זקנתי אז מתאילנד להודו וחזור זה סביב 350 דולר אבל ממש לא בטוח לגביי הירדנים אומרים שמסוכן תנסי את האתיופית אני טסתי היה נחמד וזול (קצת ארוך)

..ממממ...אז ככה

הייתי ממליץ לך בחום רב לטוס עם הירדנים השירות שלהם טוב והטיסה ממש נעימה אבל לצערנו במצב הנוכחי באמת שלא כדאי לטוס איתם... תבררי על החברה האתיופית או תבררי מחירים לגבי חברות אחרות (אולי יפול לך דיל טוב) בקשר לנאפל אני יודע שיש שני עונות אחת מסוכנת ומושלגת מרץ-אפריל (הטראקים מסוכנים יותר בגלל השלג) והעונה הפחות מושלגת והבטוחה יותר ספטמבר- אוקטובר. אם את תטיילי קודם בהודו ואז תלכי לנאפל את תגיעי בעונה הנעימה לטראקים כנסי לכאן יש כאן טיפים לגבי אחד מהטראקים.. בהצלחה ושבת שלום ברי

קרין321

New member
תודה דבר 1 רק.....

הבעייה בחברה האתיופית שאני חייבית ללכת ולחזור מדלהי אין לי אפשרות לנסוע מבנקוק אלא אם כן אני מגדירה את זה מראש ככה בארץ וזו בעיה רצינית והירדנים יותר פתוחים עם הכרטיס נראה לי שאני אוותר על תאילנד בכל מקרה אוגוסט מה קורה בנפאל? איך זה להסתובב בקטמנדו או פוקרה בתקופה הזאתאפילו בלי טרקים רצינים? שווה לנסוע? ואם מי שיודע כמה עולה טיסה מדלהי לקטמנדו.? אתם ממש עוזרים לי תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קרן

1simple

New member
אז..

תראי... זה גם מה שלי אמרו באיסתא רק שהליצנים ..האלה למרות שהופתי וקניתי את הכרטיס הפתוח לבנגקוק ודלהי טעו ונתנו לי פתוח רק לבנגקוק למה אני אומר את זה ? כי בבנגקוק נסעתי לחברה האתיופית הוספתי 50 דולר פתחתי את הכרטיס ... ככה שלא נראה לי שיש בעיה ...

aviron

New member
עמאן, נפאל וכל-השאר...../images/Emo18.gif

היי קרין! מסלול הטיסה של RJ (רויאל ג´ורדניין) - הינו מסלול "בטוח" - מעל ערב הסעודית, נסיכויות המפרץ, הים הערבי - הודו. עד כמה שאני יודע: RJ נוחתים בכלכתא ולא בדלהי. תבררי זאת. (אלא באם יש טיסות מכלכתא לנפאל). לגבי בטחון בכלל: לא חושב שצריכה להיות בעייה באם את "עושה" טרנזיט בשדה בעמאן (ת"א-עמאן, עמאן-הודו) ולא יוצאת מהשדה . לגבי נפאל, כעת. המצב בנפאל טעון בדיקה (עם משרד החוץ או גורם רשמי אחר - לא ממליץ להתייעץ עם מטיילים אחרים - משום ההרפתקנות המוגזמת של המטיילים הישראלים) - רק אתמול הוגיעו בחדשות על מאות (!) הרוגים במיתקפה של כוחות הממשלה על המורדים, או איזה שהו גוף אחר. אז כדאי לבדוק !!

קרין321

New member
איפה אפשר להתעדכן?

בנוגע לחדשות על נפאל? שמעתי שממש מהומות יש שם

עדכון מצב

אז מהומות אין.הקרבות נערכים במקומות רחוקים.אם תרצי נוכל מחר בבוקר לבדוק לך מחיר טיסה מדלהי לקטמנדו,אבל אם את הולכת לטייל חודשיים בצפון הודו אז בטח תגיעי כבר דרך היבשה ואז גם תגיעי ישר לעונה הנוחה לטיול בנפאל(תחילת אוגוסט מסתיימים המונסונים)

ליתר דיוק מר אוירון

הטיסות של רויאל ג´ורדן מגיעות לדלהי,המצב בנפאל בעוח לחלוטין.אלא אם כן יש לך מה לחפש במחנות אימונים של המאואיסטים בג´ונגלים במערב המדינה,לתייר הממוצע אין מה לעשות שם.

noaaaa

New member
אחלה הירדנים

הטיסה עם הירדנים זאת חוויה,תהיי בטוחה שתהיה לך נחיתת בניים מלבד ירדן(אנחנו נחתנו בקטר,כן.. כן..קטר!!!)וזאת טיסה ארוכה,אבל בעצם גם דרך אתיפיאן הטיסה נמשכת ונמשכת ונמשכת ונמשכת עד שאת כבר מטיילת במטוס וזה גם יתרון,ככה את גם פוגשת הרבה מטיילים!!! תבררי מחירים ולכי על הכי זול,סהכ אף מחבל לא יפוצץ מטוס מלא ערבים ואף ציפור לא יודעת להבחין בין פרופלו של אל על אתיופיאן או הירדנים...

למעלה