היי לכולם!

CaSsIe

New member
היי לכולם!

היי! אני חדשה פה. הפורום הזה לדעתי הוא ממש טוב הוא נותן לילדים לדבר על כל מה שקרה... אני בעצמי אין לי עם מי לדבר... אז בקיצור ההורים שלי נפרדו לפני חודשיים בערך ביחסים די טובים אני ושתי אחים שלי גרים עם האמא ואבא שלי גר לא רחוק. אבא שלי הרבה יותר סודית כזאת וכמה שזה עצוב אני לא כל כך אוהבת אותה. אני אוהבת את אבא שלי הרבה יותר. אתם חושבים שאני צריכה לעבור לגור עם אבא שלי? צריך לקחת בחשבון שהוא נוסע הרבה מאד לחו"ל. אז אולי לחכות שהוא יתחתן? או שאמא שלי תתחתן? כי אז גם אח שלי יעבור. בבקשה תגיבו. ממש חשוב לי לדעת מה אתם חושבים.

HilOneT18

New member
קודם כל ...ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

ותדעי תמיד שפה את יכולה לבוא להשתפך מתי שרק מתאים לך ותמיד יהיה מישהו (גם אם זה בעיכוב קל) שיהיה פה בשבילך, ובקשר להורים שלך. אני חושבת שבגלל שזה חדש לך ולהורים שלך(חודשיים אם הבנתי נכון) כדאי שקודם כל תתרגלי למצב הזה, של לחיות רק אם הורה אחד. ותלמדי להסתדר עם שני ההורים שלך גם את לא כל כך אוהבת אותם..או רק אחד מהם. אני חושבת שההורים שלך החליטו את ההחלטה הנכונה לשניהם שאת ואח שלך תישארו אם אמא שלך. אולי זה בגלל שאבא שלך נוסע הרבה, אולי בגלל סיבות אחרות, אבל אני בטוחה שהם חושבים שזה מה שנכון כרגע וזה מה שיתאים לכולכם. ואולי בהמשך, תהיי יותר מבוגרת, או שאבא שלך יתמקם או בכל נסיבות אחרות, תוכלי לעבור לגור עם אביך. מקוה שעזרתי לך. ושוב..את מוזמנת לכתוב כאן מתי שבא לך וכמה שאת רוצה. אנחנו כמו משפחה אחת גדולה ואנחנו כאן אחד בשביל השני.

ש ק ד ב ת

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

חשבת שאת לבד, וגילית שאת לא... אנחנו כולנו כמוך-,אנחנו שמחים לגלות שעוד מישהו מרגיש כמונו... אחת הבעיות שמחמירות ומנציחות את הבעייה שהורים מתגרשים זה הסודיות, ההסתרה, הפחד לומר דברים בגלוי. כדאי להתמודד עם לפתוח את הלב והבטן ולהתחיל לאפשר לעצמך להיות קצת גלויה. קשה לך... ואת רוצה עזרה קשה לך... ואת רוצה להיות בטוחה שאיכפת לנו באמת... אבל... לכולנו כאן קשה... כל אחת ואחד כאן עם תיבות הפנדורה שלו/ה, עם המאבקים היומיומיים על השפיות, על ההישרדות הפיזית והרגשית. אז מתי שתפני, מי שיכולה להכילך באותו הרגע, תהיה שם בשבילך... לא פעם יש כאן הודעות שמשאירות את כולנו ללא מילים אז אם מישהו לא מגיב פתאום - אולי הוא לא מסוגל, ולכן, כשאת כותבת בפורום, את מגדילה את הסיכוי שבכל רגע, כשאת באמת צריכה, מישהו יהיה כאן בשבילך.... ואולי דווקא את יכולה לפעמים להיות כאן בשביל אחרים... הקשר עם האנשים כאן נמצא בידיים שלך...
בקשר לשאלתך..אני לא חושבת שאת מספיק חזקה ובוגרת נפשית,לעבור לגור עם אבא שלך ,גם אם את מסתדרת איתו יותר טוב.השינוי והמציאות החדשה של הורים גרושים גם אם היא לא נראית לעין וגלויה,היא משפיעה רבות. אני חושבת שתתני לעצמך קצת זמן להתרגל למציאות החדשה ושתוכלי להתמודד איתה רק אז תעברי.. קצת דוגמא ממני,למרות שהיא שונה לחלוטין,כשרבתי באחת הפעמים עם אמא שלי,והייתי צריכה לעבור לגור עם אבא שלי,(למרות שהיחסים בינינו היו סבירים,).פשוט היה לי חסר הרגשת אמא,קשר של בת-עם אמא,זה תמיד יהיה אחרת מבת-ואבא,ואולי זה רק אצלי.. שיהיה לך יום מקסים
תמיד פה בשבילך ובשביל כולכם שקד ד"א,הילה התחלנו בזמן האחרון לענות מהר,לא?!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כמו רוב הילדים שהוריהם נפרדו בטח חשבת שאת לבד בכל העסק הממש לא נעים הזה ... והיה גילית שאת לא לבד
בקשר לשאלה... נורא חשוב שתצייני את הגיל שלך. כי אני מאמין שעד גיל מסוים עדיף לגור עם אמא אפילו שלא תמיד נוח.... אמרת שאבא שלך לא גר רחוק... כמה את פוגשפת אותו? אולי כדאי בחופש שתגורי אצל אבא שלך לניסיון... רק לראות איך זה לגור עם אבא. כי יכול להיות שהמריבות הן מריבות נורמליות כי אתן גרות ביחד.

CaSsIe

New member
תודה לכולם!!!!

טוב אז קודם כל תודה רבה רבה!! אני ממש צריכה מישהו/י לדבר איתו. לעוגיפלצת: אני בת 14 והולכת לישון אצל אבא שלי פעמיים בשבוע. סוף-שבוע נעים!

יש עם מי לדבר ../images/Emo140.gif

אני ממליץ להישאר לגור עם אמא כמה שנים... אם המצב עם אמא שלך ידרדר אז תשקלי לעבור לגור עם אבא... תמיד (הרבה) כן בשבילך

למעלה