היי לכולם

היי לכולם

טופ... אני שונא את החלק הזה אז זה יהיה קצר אני ניר, אני חדש פה.. נקווה שתקבלו אותי יפה...

וואו מבחני קבלה?

טוב. לפחות זאת שאלה ואני לא צריך לעבור גלגלי אש או לקפץ מעל קירות... זאת שאלה די קשה... בטניס הנשים יש הרבה מאוד כוסיות וכיף לראות את זה, מצד שני אין הרבה עניין באזור הנשים, כי תמיד הטובות מנצחות והחלשות מפסידות, לעומת טניס הגברים שבו שום דבר לא צפוי מראש... אז מה התשובה? אני חושב שטניס נשים בתקווה לעתיד עם קצת יותר הפתעות

רפי2002

New member
וואי וואי וואי....

הסבתכת עם האיש הלא נכון.... ככה אתה אומר דברים כאלה לאדר??? חכה לתגובה כועסת וזועמת של אדר הצהוב :)

עברת!

אתה מעדיף לראות בנות עם גוף חטוב ופנים יפות רצות ומזיעות ולא גברים שעירים ומזיעים. זה מ שאנשים פה בפורום (פרט אליי כמובן) מעדיפים. אתה ללא ספק מתאים לפורום שלנו (שלהם). עכשיו לשלב הקפיצה מעל אש.... אדר מורג

יש...../images/Emo13.gif

אוקיי.. אז לפחות הסברת לי באותה הזדמנות מה קורה פה בפורום. מה לעשות... זה באופי שלנו - דוקיץ ולא קפלניקוב. שלא לדבר שפתאום הגיעה משום מקום סמאשנובה שמתקרבת בריצה מהירה למקום ה-18 המיתולוגי של מנסדורף

כן...

רק זכרונות טובים יש לי מספורטלו... בנתיים עברתי דרך One וספורטליין ואני יכול להכריז בפה מלא שספורטלו היה הכי טוב וחבל שהוא החליט להתאבד

למעלה