היי לכולם

היי לכולם

חג חנוכה שמח לכולם לי זה לא כל כך יפה נתי לא משטלב יפה בבית ספר החדש שלו אני כמעט בטוח יעביר אותו לבית ספר של אוטיסטים שנקרה חורשה שאולי זה יותר יתאים לנתי אילנותלא מתאימה לו ונתי בכלל לא מתקדם שם הוא רק שוכב בדד בכיתה ולא עושה כלום נתי לא ברמה של הבית ספר הזה לפעמים אני מתגעגעת לבית ספר הצורי שעשו עם עם נתי עבודה נפלאה וטובה אבל אין מה לעשותחבל שאין בית ספר כזה בצפון אני מטיחה שני היה שמח אם היה בית ספר כמו בית ספר הצורי שהיירק טו באהבה רבה ממני אביטל ונתי ולך אורית תודה רבה על הכול

אביטל יקרה||, אני בטוחה שבסוף תמצאי את המסגרת

המתאימה לנתי. עשיתם שינוי מאוד גדול, אולי הוא צריך זמן הסתגלות, ואולי המסגרת פשוט לא מתאימה לו. שיהיה בהצלחה!!!!

היי אורלי המקסימה

כן זה היה שנוי מאוד גדול במיוחד לנתי בהצורי היה הרבה חברים כולל הבת המתוקה שלך כאן אין לו אף חבר הוא לא מתקשר עם אף אחד מהכיתה שלו זה מאוד מתסכל אותו אני רואה את זה בהתנהגות שלו מקוה שהכול יסתדר ונתי ימצא את המקום שהייה לו הכי טוב בו כרגע הוא לא מוצא את עצמו שם הייה בסדר תודה על התמיכה באהבה ממני אביטל ונתי

,תודה רבה לך מימי../images/Emo24.gif

מעבר לפעמים אני בתקוה שהכול יסתדר בסוף תודה רבה על התמיכה שהיה לנו רק טוב באהבה ממני אביטל ונתי

smo

New member
הי אביטל

נקווה שאכן מסגרת מתאימה יותר תעזור לנתי. אם הוא לא ברמה של בית הספר ייתכן שהוא מתוסכל גם כן. המעבר לסביבה חדשה לגמרי ובי"ס חדש אכן לא פשוט.

שבוע טוב אורית

אורית יחלפתי את הטלפון שלי והית מאוד עסוקה בגלל שאילנות לא רוצים לקבל את נתי למעדונית בלי שתהייה איתו משיהו צמודה הטלפון שלי הוא 0508496738 אם תוכלי את ליתקשר ואולי גם לעזור במשהו אני ישמח באהבה ממני ומנתי

היי מיכל

תודה רבה לך על התמיכה בתקוה שהכול יסתדר לנתי אני רוצה שהיה לו רק טוב כמו כול הורה באהבה רבה ממני אביטל ונתי

למעלה