היי לכולם !

Amitus

New member
היי לכולם !

התחיל החורף ואיתו הגשם,הקור,העצלנות ושאר הדברים הידועים.. רציתי לשאול , איך זה משפיע עליכם? על הפעילות בקן? החניכים באים פחות? ואולי יותר כי משעמם להם? עד כמה החורף מגביר את מספר פעולות השוקולד/ערב פיג'מות המתוכננות?..חח קדימה תקומו מהפוך ותגיבו P: עמית

dor219

New member
ממממ...

יש סיכוי שזה משפיע על כמות החניכים שבאים, בטח הרבה מהם מעדיפים פשוט להישאר בבית ולא לצאת לקור הנוראי, אבל אני מקווה שנצליח לגרום להם לבוא :) מה שבטוח הבעיה הגדולה ביותר בחורף היא כמות חדרי הפעילות! יש אצלנו עומס נוראי וממש קצת חדרי פעילות, אבל עם קצת כוח רצון אנחנו נתגבר :] ואני מניחה שכל אחד מאיתנו מעדיף להישאר בבית עם הפוף, אבל מה יותר כיף מללכת לקן הבוצי והחמים ולהיות עם כל החניכים והחברים :) חורף נעים!

MnIkAiSc

New member
חשבתי על זה בכנות

ואני חושבת שהבעיה בשפל החניכים בחורף נובעת בעיקר בגלל תרדמת חורף של המדריכים, ולא בגלל שהחניכים לא רוצים לבוא.

MnIkAiSc

New member
לא ברור לי אם אתה ציני או לא

כשאני אדע אני אגיב תגובה בהתאם..

roisa

New member
זה לא הכי נכון

זה לא רק על המדריכים, בחורף המדריכים צריכים לעשות יותר ולא תמיד עושים אבל נגיד בהרצליה היה ילד שלא בא לקן יום פעילות גשום אחד, וכשהמדריכים התקשרו הוא אמר: "חשבתי שכשיש גשם אין פעילות". זה אומר שהגשם קצת מרתיע מלבוא לקן, כי אף אחד לא אוהב להיות בקור

MnIkAiSc

New member
סבבה

יכול להיות שבכל מקרה הייתה איזשהי ירידה ברמת הפעילות בחורף, אבל אם המדצים באמת ירצו לקיים פעילות גם בחורך, היא תהיה הרבה פחות רצינית ממה שהיא בפועל.. ואת זה אני לא אומרת שתור משצית שמבקרת מישהו, אלא בתור מדריכה שעשתה לעצמה לא מעט הנחות בחורף...

בשביל זה יש את פסטיבל חורף של קן בורוכוב!

כן השנה הוא מגיע שוב פסטיבל חורף 2008 של קן בורוכוב שיר חדש פעילויות חדשות ועוד דברים מפתיעים!!! בסוף חודש דצמבר זה מתחיל וגולש לינואר הקריר. כולם כבר מחכים לשמוע את השיר החדש ואני מבטיח שזה יהיה תותח השמעת הבכורה העולמית תהיה בקן בורוכוב באחד מן האירועים שנבחר וכל בוגרת קן בורוכוב מוזמנת השאר ישמעו אותו אחרי שנעלה אותו לאתר התנועה או לפורום כאן. קדימה קן בורוכוב פסטיבל חורף 2008 יהיה חם!!!

ionuke5

New member
ברה"ע

זה גורם לנו להבין למה אנחנו נלחמים על קן חדש ולמה העירייה מניאקית, יש לנו בקושי מקום ורוב הפעולות בבתים של אנשים שיש גשם

MnIkAiSc

New member
בנגב זה טיול בוץ

שהוא גם ממש ממש מגניב, אבל תמיד קינאתי באלה שנוסעים לחרמון

:):)

כל בחרת ברחוב החרמון ביבנה!!!!! מקסימום טיול לילי בדיונות של יבנה!!!!!!!!!! יאללה בוא נצא לשם לאיזה יומיים זה בנזונה של דבר

בבנימינה..

הפעילות קשה כי יש לנו חדר פעילות 1 שהוא יחסית גדול אבל עדיין לא אפשרי שכמה קבוצות יעברו בו פעילות...עזבו את הבריכות המטורפות ואת התקרה שעוד שנייה מתפרקת מרטיבות וכמובן בימי חורף קשים הארון חשמל נרטב ואז גם אין חשמל.. פשוט המועצה לא מוכנה לסדר לנו כלום חוץ מקיר נוסף שיחצה את הקן ל2 וזה חרא... פשוט מנסים כמה שיותר להעביר פעולות בבתים של חניכים... קן בנימינה עיר בירה חגיגה...

למעלה