היי לכולם

מריקייט

New member
היי לכולם

היי מוטי זו אושרת ברכות על הפורום של התאומות מה המצב כולם? בקשר לשאלה מי לדעתכם יותר יפה? לדעתי מרי-קייט יותר יפה פי אלף לאשלי יש כזה חיוך מעצבן ויש לה לפעמים קטעים עם הפוזות אולי לפעמים היא יוצאת יותר טוב בתמונות אבל בסרטים ובסדרות שלהן מרי-קייט הכי יפה אשלי כמעט שלא מחייכת עם שיניים ומרי-קייט יותר טבעית ואין לה את הקטע של הפוזות למשל בכל כך מעט זמן מרי-קייט הכי יפה וגם בטובות השתיים רק בהרפתקאות אשלי יותר יפה אבל מרי-קייט הכי יפה והיא גם משחקת טוב יותר וגם השם שלה יותר יפה וגם האופי שלה יותר חמוד אתמול חברה שלי אמרה לי שאני מזכירה אותה קצת וואי איזו מחמאה!!! ובקשר לעיניין של התאומות אני חושבת שאתם חלק צודקים בגלל שהן תאומות לקחו אותן לצער גידול בנות וכל זה אבל אני חושבת שאם הייתה רק מרי-קייט היא הייתה מצליחה גם אולי בגיל קצת יותר גדול אבל אני חושבת שהיא הייתה מצליחה מאוד אולי לא כמו תאומות אבל מאוד ולדעתי המשחק של התאומות מצוין אני לא מבינה למה אתם חושבים שהמשחק שלהן לא משהו הוא מצוין וזה מכיוון שבזמן שהן גדלו הן גדלו מול המצלמות ולמדו להיות שחקניות מעולות אני אתן לכם כמה דוגמאות: בהולכות לבית של סבתא הם שיחקו מצוין במותק הילדות התחלפו בצער גידול בנות טובות השתיים וכל כך מעט זמן והן פשוט משחקות מעולה!!! יאללה ביי כולם אתם מוזמנים להגיב... אה וגם אשלי יותר שמנה!!! ביי

motib4

New member
היי אושרת. ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

שלום אושרת, וברוכה הבאה לפורום התאומות אולסן. את הדיון על המשחק שלהן נעלה בקרוב וכל אחד ודעתו בקשר למראה של התאומות.

Sparkley Judy

New member
אושרת

זה שאשלי לא כמעט לא מחייכת עם שיניים אז את לוקחת את זה ממש לא נכון.. את בכלל לא יודעת למה היא לא מחייכת עם שיניים, אולי נמאס לה שאין לה פרטיות? אולי החיים שלה לא הולכים בצד הטוב עכשיו? אולי היא קצת מדוכאת..? ואולי היא זאת שהיותר טבעית ולא מחייכת למצלמות בגלל שהיא רוצה את הפרטיות שלה. לא כמו מרי-קייט שמחייכת חיוך לא טבעי. אני לא אומרת שזה נכון, אני רק אומרת אולי. אני אוהבת את התאומות באותה מידה ואני חושבת שלשתיהן יש את המשהו המיוחד שלהן. בקשר לזה שמרי-קייט יכלה להצליח לבד בלעדי אשלי אז זה ממש לא נכון. לשחק זה לא כל כך קשה (אני במגמת דרמה) ומי שרק רוצה-יכול. את יודעת כמה קשה להצליח היום? במיוחד באמריקה, זה ממש קשה למצוא אודישנים ואז גם להתקבל אליהם ואז גם שהסרט\תוכנית או מה שזה לא יהיה באמת יצליח. זה שאשלי יותר שמנה הכי עיצבן אותי. מה הן צריכות להיות אנורקסיות?! זה מה שאת מתכוונת? למיטב ידיעתי אשלי גם גבוהה ממרי-קייט בשני סנטימטר אז גובה לוקח משקל. ועוד פעם, אני רוצה להבהיר שאני אוהבת את התאומות באותה מידה.

אנשים הם תאומות!!!!!

מי כבר יכול להיות יותר יפה??? ואם הייתה רק אחת מהתאומות כמעט ואין סיכוי שהיא הייתה מתפרסמת בכלל, על תשכחו שקיבלו אותם לעבוד במיוחד בגלל שהן תאומות (צער גידול בנות). ויכול להיות שמרי-קייט משחקת יותר טוב (למרות שאני לא חושב כך) זה פשוט עניין של הרגל והתנהגות מול מצלמה. ואיך אפשר לראות מי יותר שמנה, כאילו מי שמנה פה? שניהן נראות מצויין!! (ואם לא אז לפחות האיפור והבגדים מסתירים את זה)
תום

motib4

New member
תום...

העובדה שהן תאומות לא אומרת שהן לא שונות. למעשה, הן שונות מאוד. העלינו את הנושא של מי יותר יפה, וגם את הנושא של הפרסום אם הייתה תאומה אחת בנושאים קודמים. גם אנחנו חושבים שמרי קייט או אשלי לבד לא היו מצליחות, רק אושרת חושבת ההפך. דרך אגב- אשלי היא לא שמנה יחסית, אבל היא כן יחסית למרי קייט. זו הכוונה.

הן אולי שונות

הן אולי שונות אבל זה באופי ובהתנהגות מבחינת גוף הם כמעט זהות. תום

למעלה