היי לכולם.

פנפוני

New member
היי לכולם.

היי. מזמן לא כתבתי, הלימודים ממש בסדר מאוד מעניניים( לימודי תזונה) אני ממש נהנת ,אתמול קיבלתי תוצאות של בדיקות ,המצב נשאר אותו דבר קראטינין 2.5 אוריה 150, וסוכר בצום 49?? רציתי לשאול מה זה אומר, אני מבינה שזה מאוד נמוך , אבל מה זה אומר ומה אני צריכה לעשות.. שבוע הבא יש לי תור לרופא שלי זה קצת מדאיג אותי כי עשיתי בדיקות לפני 3 שבועות והסוכר היה 56 ניראה לי שזה בסימן ירידה. זהו חוץ מזה מרגישה טוב . שבת שלום דניאלה.

gaia20

New member
היי דניאלה

בתור אחות לחולת סוכרת אני יודעת שערך תקין, אצל אדם בריא הוא בין 70 ל- 110 כשכמובן הערך תלוי בשאלה כמה את רחוקה מהארוחה האחרונה שאכלת. הערך 49 הוא אכן נמוך וצריך לבדוק את זה. גם בצום הגוף אמור להיות מסוגל לווסת את האינסולין כך שהערך לא ירד מ 70 (בערך) - כלומר, להפריש פחות אינסולין. אני מציעה לך לעשות בדיקה חוזרת בצום, ואפילו לא להתעצל וללכת ביום ראשון בבוקר לקופ"ח שיעשו לך בדיקה על המקום, זו רק דקירה קטנה באצבע ויש לך תוצאות תוך 30 שניות. תרגישי טוב.

דניאלה

בתור נכדה לחולת סכרת ואני בעצמי גבולית מבחינת ערכים וצריכה לשמור אלו באמת ערכים נמוכים של וויסות הסוכר בצום ומצטרפת בכך לדעתה של הדרי תבדקי .....זה חשוב שיהיה לך סוף שבוע נפלא

ל3

New member
דניאלהההה מתוקה

איזה כיף לראות אותך פה. לגבי הערכים של הסוכר, יכול להיות שזה תופעת לוואי של אחת מהתרופות שלך? צריך להיסתכל בעלון של התרופות ולראות ובכלל רצוי לחזור על הבדיקה שוב. מקווה ממי שיהיה בסדר. אפרופו את מרגישה עייפוןת מוגזמת? רעידות? סחרחורות? זיעה ? אלה הם חלק מהסימפטומים של היפוגליקמיה ( סוכר נמוך).

למעלה