היי לכולם

היי לכולם

נראה שדי רדום פה אבל אני בכל זאת אכתוב על ההופעה הערב בקמלוט הרצליה ההופעה החלה בחימום של אביגייל רוז,לי באופן אישי היא לא ממש עושה משהו היא לא מצליחה לרגש אותי,משהו בטקסטים שלה נורא מעצבן אותי,ולעמת זאת הקול שלה מיוחד ועל הלחנים אין מה לדבר (מנצח המלך יוני) זהו מיצית. ואחריה כמובן עלה דניאל הגאון,הוא באמת גאון כל שיר מחלחל עמוק לתוך נבכי הנשמה,המילים מיוחדת עם הרבה הומר (שמתם לב שיש הרבה הומור במילותיו?) והלחנים ,,,,או הלחנים אין הוא פשוט גאון הרבה אהבה ורגש נוטפים ממנו, יש בו גם שניניות מיוחדת הוא פנה בקהל למשהי שישבה קרוב אליו והחל לדסקס איתה על המנה שהיא אוכלת(ממקום מושבי לא ניתן היה לראות מה בצלחתה) זה היה בהחלט מצחיק ניהל עוד דיאלוג עם משהי אחרת שרקדה ,הוא מתוק!!!!! גם קיבל פתק מבחורה,היה נחמד ממש הופעה מוצלחת חזרנו עייפים אך מרוצים רק דבר אחד חשוב יש לי לומר לדניאל (אם הוא קורא פה) זו כבר הופעה שלישית שאני הולכת ומפריע לי שהוא לובש חליפה,הוא בחור צעיר וחתיך למה לא ללבוש טי שרט וג'ינס? למה כל כך הרבה רשמיות זה נראה לי מיותר היה לו חם מאוד והוא הזיע הרבה זה פחות נעים גם לו וגם לנו כקהל, אז בהופעה הבאה תבוא הכי פשוט זה הכי יפה ועוד משהו,,,,,,,אפשר לעשות לך תאומים?

chen1litvak

New member
'ביקורת' על ההופעה מהצד שלי..

רק הערה על מה שכתבת- יוני בלוך לא הלחין את רוב השירים,עזר קצת בלחנים אבל רוב הלחנים הם של אביגיל. ------------------ ההופעה התחילה כרגיל שעה וחצי אחרי הפתיחת דלתות,אבל לא..לא דניאל.. אביגיל! האמתי שנורא חיכיתי להופעה כששמעתי שאביגיל מחממת,כל הזמן שמעתי עליה דברים ממכרים שלה ואף פעם לא יצא לי לראות אותה,וממש לא התאכזבתי. מההתחלה ראיתי אותה עם ליליאן ליד החדר אומנים מתרגשת וחוששת מהעליה לבמה. בסוף היא עלתה אחרי מילות הרגעה מליליאן ופתחה עם 'ואולי' ואז אני התחלתי להסביר לאנשים שאמרו בטון מופתע במיוחד "רגע,זה לא של אפרת גוש??" שהשיר הוא בעצם של אביגיל ורק יש דימיון קטן ביניהן. אחרי זה היא המשיכה עם 'אלוהים תעזור לי' ושמעו ברקע את התגובות הקהל המופתעות מהטקסט הישיר ביותר ''רציתי להיות כוכבת,וההורים מימנו הכל,אלוהים תעשה שלא יהיה לי מה לאכול. אלוהים תעשה שאבי יחטיף לי מכה.שאמי תשתה,שאחי יתקע כדור ברכה." הקהל קיבל את אביגיל בצורה יפה יחסית לזה שרובם לא הכיר אותה.היא ניגנה עוד שיר ופינתה את הבמה לדניאל. קודם כל,פלייליסט- כשתחזרי דרוש חבר חיפה 87 מישהו לרוץ איתו פעם הכל נרגע לבן הייתן ככה לא אומרים שלום אין כמו אהבה איתך אוהב אותך שלמה בא מכאב אהבה עדיף ________ הדרן רבות הדרכים _________הדרך הפתעה אני לא מאמין האמתי שעל דניאל יש לי פחות מה לכתוב,רק שהייתי יותר שמחה לשמוע חלק מהביצועים במקור.לא הכי אהבתי את העיבודים הקיצביים שלו לשירים השקט והנוגעים,זה מוציא משהו מהשיר עצמו. למרות שמצד אחד אפשר להבין אותו..אי אפשר לנגן את אותם שירים שוב ושוב באותו העיבוד,זה מתחיל לשעמם בשלב כלשהו. דניאל דיבר בין השירים וסיפר סיפורים על השירים,שכרגע אני לא כלכך זוכרת,וגם התעניין במאכלים המוזרים שהיו על השולחן שהיה בקרבתו. מילות סיום- דניאל היה גדול,ואביגיל הפתיעה אותי לטובה.

למעלה