היי לכולם

מירית 101

New member
היי לכולם

מה עניינים? אנחנו מתכננים טיול לדרום אמריקה בחודש אוקטובר. כולם מסביב אומרים שאנחנו דיי שאננים שלא התחלנו עדיין לברר לגביי מחירי טיסות, ביטוח, חיסונים וכ'ד. אז אני שואלת אתכם, מתי לערך צריך להתחיל את הסידורים האלה? לקנות את הכרטיסים? לעשות חיסונים? לעשות ביטוח? לתכנן מסלולים? אשמח לאינפורמציה בנושא, שיהיה סופ"ש נפלא ו... יאללה מכבי!:) מירית.

מירית 101

New member
תודה על התגובה החד משמעית:)

אתה מתכוון שכדאי להתחיל עם הכל עכשיו? לא מוקדם מדיי?

yaelgro

New member
טיסה - כמה שיותר מהר

השנה אוקטובר זה חגים וכמה שיותר מהר להזמין כרטיס, יותר טוב. לגבי חיסונים, כחודש וחצי-חודשיים לפני זה מספיק, ביטוח לעשות שבועיים שלושה לפני, כדי לא להשאיר הכל לשניה האחרונה. מעבר לזה, רוב העבודה היא תכנון הטיול, אבל בשביל לעשות זאת בראש שקט, רצוי שתהיה טיסה מוזמנת.

ענתוש 24

New member
כרטיסים להזמין כמה שיותר מוקדם

אפילו עכשיו... אם אתם מתכננים להיות במקומות מפוצצים- למשל בקרנבל או מאצ'ו פיצ'ו אז כדאי לכם לברר עם הזמנת המלון או הטרק מראש (מספיק חודש מראש) כדי שלא תיתקעו. תבררו גם אם יש פסטיבלים או אירועים שבגללם גם קשה למצוא חדר ובגלל זה מצאנו את עצמנו ישנים בקוסקו בחדר פיצפון ומצחין. חיסונים- תלוי מה אתם צריכים אבל בערך חודשיים מראש לכן לקופת חולים (לרוב יותר זול מהמרכז למטיילים) ביטוח- אפשר גם כמה ימים לפני ותכנון מסלול בזמנכם החופשי... אני ממליצה על ההרצאות במרכז למטייל- נותנות מושג כללי מאוד טוב לאיזה מקומות כדאי לכם להגיע.

הי,לא להילחץ...

אני וחברה שלי תיכננו את הטיול לדרום אמריקה בערך שבועיים לפני שטסנו. אמנם נדפקנו קצת מבחינת עלות הטיסה והקונקשנים אבל הטיול עצמו היה מ-ד-ה-י-ם!!! אוקטובר זה עוד 5 חודשים, זה המממממון זמן ! תתחילו לבדוק מחירי טיסות כדי למצא טיסה טובה ותבדקו חיסונים כיון שיש חיסונים שדורשים כמה חודשים. לעשות ביטוח זה חובה. אין פה אפילו שאלה.

מירית 101

New member
תודה רבה לכולכם

מחר אנחנו הולכים לבצע סקר שוק לגביי מחירי כרטיסים בסוכנויות נסיעות. עזרתם לי מאוד, שיהיה אחלה שבוע.

bomb99

New member
אין מה להילחץ...חודשיים לפני להזמין כרטיס

וחיסונים חודש וחצי לפני..

למעלה