היי לכולם

היי לכולם

היי,אני עובדת בחברה שנותת שיעורים פרטיים.טוב,עובדת זו לא בדיוק ההגדרה,אלא אני פרי לנסרית.כלומר אני מעבירה שיעור,מקבלת מזומן,מעבירה קבלה ללקוח שהיא רשומה על שמי ומשלמת לחברה כל חודש פער תיווך מסויים. בחוזה שחתמתי רשום שאין ביננו יחסי עובד מעביד ואני לא בדיוק יודעת באיזה עמדה זה מציב אותי.השירות ניתן בבית הלקוח,אבל הם לא משלמים לי נסיעות,אז ככה שאם היה מקום רחוק מידי פשוט סירבתי לאותו תלמיד.העניין הוא שהם הפנו אותי לתלמיד שגר באיזור מאד לא סימפטי(ואני גרה בשכטנה ד למי שמכיר,ליד האוניברסיטה)וסירבתי.הם ממש התעצבנו.הסברתי להם שאין מצב שאני מסתובבת שם לבד,ועוד בחושך, והם הזכירו סעיף בחוזה בו כתוב שאני מחוייבת לספק 7 שעות בשבוע לתלמידים.אני הייתי ישרה,פשוט יכולתי להגיד שזה רחוק מידי ואני מרגישה שיריתי לעצמי ברגל בגלל הנטייה המעצבנת שלי להגיד את האמת ובצורה ישירה. אין לי מושג מה לעשות עכשיו ואעריך כל עצה.

את

היית בסדר גמור. זכותך לא ללכת למקומות שבהן אינך מרגישה בטוחה. את פרילנסרית ולא שכירה. לכן, קל לך להתנגד. את מחוייבת לספק 7 שעות בשבוע. את מוכנה לעשות זאת היכן שנח לך ובטוח לך. כל הכבוד על האסרטיביות!

למעלה