היי לכולם.

היי לכולם.

אני בחורה בת 22, נאה, נחמדה, לומדת לתואר. מאז הקשר האחרון שלי עברו כבר 3 שנים. אני באמת לא מצליחה להבין איך זה שמאז ועד היום לא הצלחתי לפגוש אף בחור שמצא חן בעיניי. בהתחלה חשבתי שזה עניין של מזל, שמי שיש לה מזל בחיים פוגשת במהרה את נסיך חלומותיה, ומי שלא- תאלץ להמשיך לחכות. בזמן האחרון הדעה שלי קצת התחילה להשתנות. אני מתחילה לחשוב שאולי זה לא באמת עניין של מזל, שאולי זה לא עניין של להכיר פתאום את הבחור שתמיד חלמת עליו, להתאהב בו תוך דקה וחצי ולהיכנס תוך יומיים לזוגיות מדהימה. אולי יש כאן מעבר לזה. אולי כל הבנות האלה שכל הזמן מוצאות לעצמן חבר חדש, אולי הן בעצם מתפשרות? אולי הן נמצאות עם מישהו שהוא לא ממש מושלם בעיניהן, אבל הן פשוט מעדיפות את זה מאשר להיות לבד?... אולי פשוט צריך להתפשר?.. עד היום נורא חיפשתי את החבר 'המושלם'. אחד כזה שתיהיה בינינו כימיה ממש טובה, משיכה פיזית, שיהיה לי כיף איתו, שיהיו לנו תחומי עניין משותפים, שאוכל לדבר איתו על הכל ושארגיש שהוא תמיד שם בשבילי ואוהב אותי הכי בעולם. בשנים האחרונות כבר יצאתי לכל מיני דייטים, בעיקר עם בחורים שהכרתי באינטרנט. אף פעם זה לא היה זה, אף אחד מהם לא עשה לי את זה, למרות שרובם רצו להמשיך את הקשר איתי. גם עם כאלה שניסיתי בכל זאת למשוך את הקשר איתם מעבר לדייט או שניים, התגלו כלא מתאימים משום בחינה. לאחרונה הכרתי בחור שמבחינת האופי שלו, הוא דיי מה שאני מחפשת בבחור. הוא מאוד נחמד, אינטיליגנטי, רגיש, אכפתי ונראה שיש לנו גם דעות וערכים דיי דומים. מבחינה חיצונית הוא לא ממש הטעם שלי ואני לא כל כך נמשכת אליו. אני זוכרת שגם לאקס שלי בהתחלה לא כל כך נמשכתי, אבל אחרי שהתחלתי את הקשר איתו ולאט לאט גם התחלתי להתאהב בו הוא פתאום היה נראה לי הרבה יותר מושך. אני מתחילה לתהות אם לא כדאי לי אולי פשוט להתפשר על העניין הזה של המראה (במקרה הספציפי הזה) ולנסות בכל זאת לתת צ'אנס לכל העסק, ולראות אם אולי בכל זאת זה יגיע מעצמו. אני פשוט לא מבינה למה אני לא מכירה אף אחד, ואני חושבת שאולי טעיתי כל השנים האלה כשהסתובבתי ביד עם 'רשימת מכולת' שאני רוצה בבחור שיהיה הבן זוג החדש שלי. אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אולי זה באמת עניין של גורל ושל מזל ושפשוט אני צריכה להמשיך לחכות, ואולי זה באמת עניין של התפשרות והקרבה?.... אני פשוט רוצה להכיר מישהו שבאמת 'יעשה' לי את זה.... אני בעצם רוצה להתאהב. השאלה היא, האם אפשר להתחיל קשר גם בלי תחושת ההתאהבות הזאת שאני מחפשת. אשמח לשמוע דעות. :)

tofi123

New member
אוהו, כמה שאני מבינה אותך..

אמנם במקרה שלי רק שנה אחת עברה מהקשר האחרון שלי, אבל אני בדיוק באותו מצב. ואם פעם האמנתי שזה בגלל מזל שאני לא פוגשת מישהו שמוצא חן בעיני, היום אני כבר בטוחה שזה לא העניין. זה אולי קשור בצורה מסויימת, אבל זו לא הסיבה העיקרית. אצלי הבעיה היא שאני פרפקציוניסטית ברמות קשות, לא מקבלת (בעצמי ובאחרים) שום דבר פחות משלמות בכל תחום. בנוסף לכך, השאיפה שלי למצוא בחור מושלם נובעת גם מזה שהייתי בקשר ארוך מאוד שכולו היה התפשרות אחת גדולה מבחינתי, כך שאם קודם חיפשתי נסיך מושלם, היום אני מחפשת מישהו שבכלל לא קיים, שיפצה על ההתפשרות ארוכת השנים. את מזדהה עם משהו מזה? לאחרונה הבנתי שה מקור הצרות אצלי. ועד שאני לא אבין שגם בחורים הם בני אדם בשר ודם, אני לא אפגוש מישהו שימצא חן בעיני. זה אומר להתפשר- מהרמה של חיפוש שלמות מוחלטת לרמת חיפוש משהו אנושי. זה לא אומר התפשרות ממש, זה אומר לחפש משהו מציאותי. ככל שתתרגלי לחשוב שאת מתפשרת, את גם תרגישי ככה ולא תוכלי לפתח רגשות כלפי מישהו "אנושי". את צריכה לתת צ'אנסים. גם למי שלא עושה לך את זה בהתחלה. לא הכל מושלם בחיים ותכלס- הרוב לא מושלם.. אם לא תבואי בגישה שאת מתפשרת (ואת לא באמת עושה את זה- עוד לא התחתנתם ולא כלום, את רק יוצאת איתו ובודקת את השטח. לא את הכל רואים ממבט ראשון, גם לא את היופי החיצוני בבנאדם..) אולי תוכלי לגלות דברים שלא ראית בהתחלה. לגבי הבחור- חד משמעית תצאי איתו. תני לו צ'אנס. מי יודע? אולי תופתעי.. בהצלחה!

סאני 45

New member
נסיכים יש רק באגדות

ובהחלט את צריכה להיתפשר,זה לא אומר שאת צריכה ללכת עם מישהו שלא מושך אותך אבל זה גם לא אומר שמי שמושך אותך הוא הנסיך,הכול עיניין של גורל ואין פה שום קשר למזל,להיתאהב זה מאוד קל אבל לקבל את אותה אהבה בחזרה זה החלק היותר קשה. אני בטוח שגם את לא מושלמת אז על תצפי משלמות מאחרים,וושוב פעם אני אומר את בהחלט צריכה להיתפשר כי לפעמים אחרי שאוהבים מישהו אז גם נימשכים אליו יותר. והבסיס הכי חשוב לכל מערכת יחסים זה שתיהיו חברים טובים לפני הכול,ותסמכי עליו לפני הכול ואחרי זה בא המשיכה במידה ויש. אבל זה חייב להיות בסדר הזה בעיני. את צריכה לראות דברים בצורה יותר מציאותית כי ניראה שאת חיה קצת בחלום,אלה שרוצות הכול נישארות בלי כלום,ואצל אחרים הכול ניראה יפה מבחוץ אבל מבפנים שום דבר לא מושלם. לגבי הבחור שהכרת לא ניראה לי שיש לך מה לבזבז עליו זמן,אפילו שהוא נחמד,כי אם את אומרת ממש לא הטעם שלך אז את לא תכלי להישאר נאמנה לו הרבה זמן. חייב להיות משיכה מינמלית ולא לפעול מתוך נוחות של אותו רגע שרגע אין לך אף אחד אז את מנסה מה שיש. כמו כן כמה שיהיה לך יותר ערכים ועקרונות ככה יעריכו אותך יותר בסופו של דבר,על תראי שאת תמימה כי את נישמעת תמימה. שיהיה בהצלחה מותק

היי מצפה לאושר../images/Emo140.gif

מסכימה עם חלקם של הדברים שנאמרו לך, ורוצה להוסיף משלי. * יש נסיכים.אני אפילו אעיז ואומר שזו לא אמונה, אלא ידיעה. מהו נסיך? האם הוא אותו גבר שמייצג באופן מדוייק את אותה רשימת מכולת שיצרת? נסיך הוא אותו בן זוג שאיתו את תרגישי את התחושה של הגעה אל הקשר המיטבי מבחינתך. * אני מציעה לך ליצור רשימת מכולת חדשה- והמכולת הפעם היא מכולת לתחושות ורצונות בזוגיות. נסי להגדיר מה את מחפשת בזוגיות, מה חשוב לך שיתקיים בה? מה אופי הקשר? איך את רוצה להרגיש בתוכה? ברגע שהזוגיות אליה את שואפת תהייה ברורה לך, אז תגיע הבנה, הבנה ולא התפשרות. הבנה שגם אם העיניים כחולות "במקום" חומות את יכולה להתאהב, הבנה שגם בלי תואר שני יש לך עם אותו גבר סיפוק מחשבתי, אינטלקטואלי (אלו רק דוגמאות כמובן). לשאלתך האם התאהבות יכולה להגיע מאוחר יותר? כן. היא יכולה- אבל אני מאמינה כי כדי להיות שם היא צריכה להגיע מתוך קשר שסיקרן אותך, שגרם לך להרגיש טוב, שהייה בו משהו חיובי עדההתאהבות, ולא המתנה למשיכה או ניסיון להביאה בכוח.

MADRI

New member
אשמח לעזור לך

את מוזמנת להכנס לקומונה שלי ולשאול שאלות אדריאנה

למעלה