היי לכולם

kapit5

New member
היי לכולם

הגמר היום עשה לי קצת געגועים למה שהיה לנו לפני 3 שנים..... עשה לי חשק ליקפוץ לביקור. כל הכבוד לכל הבנות שעדיין שומרות על הגחלת... שמחתי ליקרוא שמיתבשלים דברים באופק.

אמאשבע

New member
היי יקירתי!!!!

שמחה לראות אותך כאן!!!!! מקוה שנפגש בהופעה של שירי האהבה!! מה שלומך?

שונית 7

New member
הי לך../images/Emo24.gif

קצת געגועים??? בכלל אי אפשר להשוות את הגמר ההזוי הזה למה שהרגשנו לפני 3 שנים. העיקר שג'קו ממשיך לטעון שאם הוא היה מתמודד השנה הוא היה נעלם לגמרי או מגיע אולי בקושי ל-6 הראשונה
...אני אביא אח"כ לינק מאתמול כי אין לי כח עכשיו.. אבל העיקר שאת עדין נרדמת על החולות

התכוונת לדיבורים של ג'קו האלו?יש לי תגובה../images/Emo2.gif

http://www.mako.co.il/entertainment...321006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=237936823 וזו לא פעם ראשונה.. גם פה בתחילת העונה רק שפה הוא מדבר שהיה נשאר רק על תוכנית או שתיים..
http://www.bamarom.co.il/channels/bamaromFunNew/index.php?page=view&oid=10&tab=0&vidId=5014 (בדקה 2:20) ויש לי מה לומר לג'קו - אם אתה קופץ לביקור (בתוספת חברים חדשים כמו אליעוז
) ------ אני אומרת את זה בשם רבים- מה נסגר?? מה אתה משווה את עצמך לחבר'ה האלו? תוכנית אחת שתיים "עלק"..
בתור אנשים שמכירים אותך ואת היכולות הענקיות שלך,לא מקובל עלינו..העונה שלכם ואתה בראשה הייתה ממש ליגה אחרת.. עובדה שהרבה אומרים שהפסיקו לראות כוכב אחרי העונה ה4 ולא זוכרים מי היה בכלל בעונה חמישית ובשישית וגם בקושי חצי ביצוע משם כי אחרי עונה מצויינת כמו שלכם עם גמר רוק לפנים ואנשים מוכשרים באמת, דברים נראו אחרת. אתה אולי זוכר את הגמר בכל זאת חוויה של פעם בחיים ,אבל אנשים לא שוכחים לך את העונה, ביצועים כמו "יקירתי" "גשם", "תגידי" "הייתי בגן עדן" והדובדבן "נרדם על החולות"..
בביצוע גם בעונה וגם בגמר עם נינט.. גם מי שאוהב אותך וגם מי שלא, מודה בזה בכל מקום, פורום וטוקבק שהיית מיוחד ואחר, ואין דברים כאלו.. אנחנו רואים טוב מאוד מה הולך.אפשר להשוות בכלל את "נרדם" לשיר המקורי השטותי של מיי מאתמול "תן לי בראש"? מבחינת מילים,לחן משמעות? אז מהר להרגיע חח ..גם בעונה הזו היית מגיע רחוק רחוק וגם בכלל..אז יאללה המון בהצלחה בחזרות למופע עם שרי, תתחילו לעבוד על הבאזזז
אנחנו מחכים.

שמיים, תודה על הלינקים...

ו.....את כל כך צודקת! בהחלט נאמר בשם רבים! ובטח בשמי.

אמאשבע

New member
אמא שלי היתה אומרת...

"איך אנשים יידעו שאתה נפלא אם לא תספר להם????" אז ג'קו, בבקשה!!! DON'T BE HARD ON YOURSELF, TOOT YOUR OWN HORNֱ !

שונית 7

New member
מסכימה איתך

כל הסיקור על ג'קו היה מאוד חד צדדי אולי ג'קו או מישהו אחר צריך לשלוח מייל ליעל דן ולספר לה על הפיעילויות ההתנדבותיות הקבועות שלו גם בהקשר של ילדי "שלווה" ..יש כמה לינקים מאוד מרשימים ומרגשים באתר שלהם וגם לגבי פעילותו ההתדבותית הקבועה בנושא בעלי חיים עם מעט מאוד ,כמעט אפס יחסי ציבור.

שונית 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif את ואני זה משהו../images/Emo6.gif

מתפקדות ומגיבות מאוד דומה. כן התכוונתי ל-2 הלינקים האלה..היה לי ברור שיש כתבות ששתינו רואות ולא טורחות להעלות לפורום מכל מיני סיבות מובנות . מצטרפת אלייך ומסכימה..זה נכון שאין לדעת איך בדיוק היה משתבץ ג'קו בכל אחת מתכניחות כוכב עם שילוב אחר של מתמודדים ..אבל זה ברור לחלוטין שהוא היה מתבלט בכל מקרה...וזאת הסיבה שקצת מעצבן אותי לקרוא או לשמוע את התגובות שלו בנושא....אין לי מושג אם הוא מצטנע בכוונה או שבאמת ירד לו הערך העצמי והביטחון בעצמו .....אז זה נכון שלא צריך להפגין יהירות כי גם לו יש עוד דרך לעשות ומה ללמוד למרות הכישרון הגדול ..אבל מאוד חשוב לי שימשיך להאמין בעצמו ויכיר בערכו ובכשרונו וגם יפגין את זה.

שונית 7

New member
אהה ועוד משהו בקשר לתן לי בראש

אותי דווקא מאוד היה מעניין לראות קרב ראש בראש ג'ינג'י..מעניין מי מהשניים באמת היה נותן בראש כמו שצריך...לי לפחות יש תשובה מאוד ברורה בעניין

קרב גי'נג'י?

חח כן ממש אחד לא ממש ג'ינג'י (או בהכחשה) ואחת ג'ינג'ית red head מהמספרה.
אבל אם כבר דובר בכתבה ..רעיון של דואט יכול להיות .. אם המילים ולחן יהיו של ג'קו ומיי תביא את עצמה הקול והנוכחות שלה.. מאוד מעניין (מו שהבאתי פה איזה בלוגר שאמר שהם יהיו סוג של היהודים 2.0 גירסה משודרגת
)

שונית 7

New member
האמת התכוונתי

באופן היפוטטי ..אם שניהם היו מתמודדים באותה תכנית ..מענייו מי היה מתבלט ומי היה מאפיל על מי ..

thr7

New member
היי

כמוך כמוני אפילו שאין מה להשוות את כוכב נולד של השנה או של כל שנה לכוכב נולד 4 התאכזבתי מהגמר אפילו עברנו לכל מיני ערוצים מהשעמום.

שלום לך ../images/Emo24.gif

רציתי לענות לך בשירשור למטה אבל איבדתי את המומנטום... אז שלום לך פה ושכבר נתראה מתישהו...

שלום שלום../images/Emo13.gif

טוב לשמוע ממך בלי קשר לפורום, היו פה אנשים מקסימים שהכרתי כמוך,כמו בלה ועוד ששמחתי להכיר
ואשמח מתישהו לפגוש שוב, יום נעים!

yila

New member
היי כפית, איפה נעלמת???../images/Emo24.gifברוכה החוזרת!

למעלה