היי לכולם

מתאמנת1

New member
היי לכולם

אני אשמח לדעת אם יש כאן אנשים שרצים ויש להם שירים להמליץ לי לפלייליסט(חייבים קצת לגוון לפעמים) תודה. =)

מחקר - "על מה חושבים רצים ?"

אז עשו סוג של מחקר שבדק על מה חושבים רצים כשהם רצים וחילקו אותם לשלוש קבוצות: חובבים, חצי מקצוענים, ומקצוענים, זה מה שמצאו: 1) קבוצת החובבנים - שומעת מוזיקה, חושבת על הבעיות בבית ובעבודה, על הצרות שיש להם עם הילדים/אישה/בעל...בקיצור- על ההווה. 2) קבוצת החצי מקצוענים - לא שמעה מוזיקה, חשבה על התחרות הקרובה, תכננה את העתיד, לאן להתקדם....בקיצור - על העתיד. 3) קבוצת המקצוענים - חשבה רק על "מה קורה לי עכשיו בגוף", איפה כואב, מתי להגביר, איך לנשום נכון, בקיצור - חשיבה של "אגו טריפ" נחמד לא ?

מתאמנת1

New member
האמת שתמיד כשאני רצה

אני חושבת על הכאבים והנשימות וקיימת איזהשהיא סוג של "התעלמות" מהמוזיקה...אבל מצד שני המוזיקה מנעימה לי עד כמה שאפשר את הריצה

הריצה היא חיזוק של "השריר המנטאלי".

השימוש שאנו עושים במוזיקה תוך כדי ריצה, נועד למנוע מאתנו את האפשרות "להשתעמם" בריצה, רק שיוצא מזה שבזמן שאנחנו מחפשים "עיסוק חיצוני", בעצם בזה אנחנו מונעים מעצמנו את ההזדמנות לפגוש את עצמנו באמת, נסי לרוץ ללא מוזיקה לחשוב על מה את חושבת..., ואם בכל זאת תראי שאת חייבת מוזיקה, הפורום יתאגד ויארגן לך פלייליסט משובח.

oridoron77

New member
אני לא יודע מה הטעם שלך, אבל

מה שלי תמיד עובד זה שירים מסרטים (את הסאונדטראק של רוקי כבר טחנתי). לרוב הסרטים לקוחים מעולם האימונים, לחימה ואפילו ריקוד (כמו היפ הופ למשל). ככה כשאני רץ אני מריץ סצנות מסרט שמעלות לי את המוטיבציה. אני עושה את זה לפי דעתי מאז שהתחלתי לרוץ, וזה אף פעם לא הפסיק לעבוד. אורי

למעלה