היי לכולם

• פותח הנושא k976
  • פורסם בתאריך

k976

New member
היי לכולם

אני ק"ג 105 לקחתי דיאטנקאית ותזונאית ובאמת אין ברירה צריך לעשות את זה מסודר ונכון את הנושא של הרזיה. הדיאטנקאית אמרה לי שבינתיים אן צורך להתאמן עם משקולות ,כי זה בעיה אצל האנשים שמלאים וכו ,כי אן תוצאה מיידית על המשקל הכונה שאני מתנפח ולא רואה ירידה במשקל מה שצריך לקרות לשרוף שומנים. בדרך כלל אני יום כן יום לא עושה שעה משקולות ושעה אירובי ספינג הליכון וכו ומוסיף גם שעתיים הליכה בקצב קל ברחבי העיר. שוב אני לא לחוץ כי זה בעיקר פסיכולוגי ,מה שחשוב לעשות את זה נכון מבחינה גופנית הרזיה התזונה ואני שמח שיש מעקב של דיאטנקאית שמצריך מעקב כזה בשביל להצליח. אחרי החג אעשה בדיקות דם ואז יתקבל תמונה יותר ברורה. המשקולות מה זה יגרום לגופי כרגע במה שתירתי לכם זה יועיל לעיצוב ולהרזייה או שאפשר לדחות לאחר כך? תודה ושבת שלום

תקשיב לדיאטנית ותתמיד על תזונה נכונה

התזונה זה המרכיב הכי חשוב בהרזייה, הספורט הוא רק תוספת שיכול לעזור אך לא לעמוד בפני עצמו. תאמין לי, מניסיון!

chosenspin

New member
אני בטוחה שלדיטאנית יש כלים וידע נרחב שלי...

אבל שילוב נכון יועיל! עבודת משקולות לעלה את מסת השריר בגוף ולא את אחוזי השומן! אני חושבת, ורבים אחרים יסכימו איתי שאחוזי השומן בגופך חשוביום יותר ממשקלך הכולל. כל עוד תראה עליה במסת השריר וירידה באחוזי השומן, באמת שהמשקל הכולל אינו רלוונטי בכלל. כך לדוג', בחורה,24, 164 שוקלת 60 ק"ג, לכאורה זה נשמע ממוצע, לגמרי אבל אם אחוזי השומן שלה יעמדו על 30 או 20 זה יעשה את כל ההבדל... היא יכולה להיות שמנמודה או רזה ומחוטבת עם אותו משקל. חשוב לציין, אני לא דיאטנית ולא מתיימרת להיות. זו רק נקודה למחשבה...

הדיאטנית שלך צודקת!

משקולות תדחה לעוד קצת... כרגע אתה במשקל גבוה מאוד ועדיפות ראשונית לשרוף שומנים.

chosenspin

New member
אבל אם הוא מצליח לשלב בין שניהם...

כמו שהוא כותב, וזה לא בא אחד על חשבון השני, מה הבעיה בזה? למה לדחות??? להפך, אם יתמיד וישלב תזונה נכונה זה רק יעזור. זה לא שמ-3 אימוני כוח בשבוע הוא יהפוך לרולה ויעלה במשקל?? הוא יתעצב יותר,ואם ישלב באימוני כוח אלמנטים אירוביים כמו קפיצה בדילגית בין סט לסט, הליכה/ריצה בהליכון בין סט לסט זה רק יעזור. אני, בכל אופן לא רואה בזה בעיה כל עוד זה משלים אחד את השני ולא בא על חשבון השני ונראה לי ששאני צודקת טל, לא??

למעלה