היי לכולם

היי לכולם

שמי אבי בן אבו ואני הודחתי מכוכב נולד לפני כמה ימים.. עד עכשיו הייתה לי סטייליסטית צמודה בתוכנית אשר הלבישה אותי וידעה לתת יל את הלוק הנכון. כעת אני צריך מידי בוקר לבחור בגדים וזה די מדכא. אשמח אם תייעצו לי ותיהיו הסטייליסטים שלי... תודה!! נ.ב. צירפתי תמונה

ממ.. מה דעתך על טרייניג סגול

וטישרט צהוב בננה? חח סתם, אין לי מושג. פשוט אפ`חד לא ענה ולא רציתי שתתייבש אז אני כותב ת`תגובה המפגרת הזאת..אבל אם היא ממש מפגרת אפשר למחוק..

בקר בקניון רמת אביב. תראה את חלונות הראווה

ותבחר לוק שיתאים לך. יש שם הרבה מותגים במחירים שונים. אנשי המכירות בחנויות גם ישמחו להתאים לך משהו בשבילך. למדוד הרי לא עולה כסף. כמובן ניתן גם לבקר בקניונים אחרים. בפקטורי 54 יש גם מבחר גדול של מותגים.

רזית המון!

אני זוכרת שמתחילת העונה השלת המון ק"ג. זה כבר מצוין:) ממליצה לך ספורט אלגנט, חולצות עם צוארונים בעיקר, יותר צבעים כהים לטעמי יתאימו לך. בנימהאישית חבל לי שעזבת את הנבחרת כי ראיתי אותךלגמרי בגמר. שולחת לך בוסה ענקית מבנק הנשיקות גם:) אתה מלך

ב י ש ו ף

New member
אבי בן אבו זה טוני

חולה עליך , אתה ענק, התכנית לא מעניינת בלעדייך. לא חזק כ"כ באופנה, אבל אני חושב שמחוייט מחמיא לך נותן לך יותר מראה רשמי עם נוכחות. ספורט אלגנט, גם אם זה אד ארדי, זה נותן לך מראה ערסוואתי בלי להעליב. ג'ינסים אם כבר אז דיזל, יש לי הנחות ממש טובות בסניפים האילתי אני מכיר את המנכ"ל , יכול לעזור לך במחיר. חצי דגמח"ים לבוש בסגנון הגולשים יכול להתאים אבל אתה צריך לשלב גם איזה קעקוע רגל נראה לי יהיה לך יפה, וישבור את הערסוואתיות קצת.

אודי04

New member
הי אבי ,אני לא יודע אם זה המקום

אבל אתה זמר ענק עם קול מרגש, אני לא מפסיק לשמוע את הלהיטים שלך מכוכב נולד ומבואס שהודחת ללא שום הצדקה שיהיה לך המון בהצלחה. ואני מתנצל שהנושא לא קשור לענייני אופנה. אודי

למעלה