היי לכולם!!!!!!!
אני עושה את זה מהר כי אני הולכת לישון... טוב אני יספר לכם מה קרה הגעתי לאיזשהו אתר צילומים לא זוכרת איך קוראים לו פיתאום ראיתי אותם! אז המארגן שאל אותי עם אני עדי אמרתי כן ובלה בלה....הם ילדות פשוט מקסימות כל כך חמודות והם מ-מ-ש לא סנוביות הם סיפרו לי על עצמם ועל המשפחה שלהם הם תמיד מחיכות והם צוחקות מלא....והאמת שבמציאות הם פי 100 יותר יפות מהטלוויזיה הם ממש יפות! בקיצור נהנתי איתם 4 שעות....לפי דעתי לא הייתי רוצה להיתחלף איתם כל שניה יש להם טלפון ופעם אחת מלא אנשים הגיעו ורדפו אחריהם....רצנו איזה 100 מטר!!איזה קריזה....חחחח... טוב עכשיו השאלות
למוטי שלחתי לך את השאלות שלך באי מייל!) 6. במה אתם שונות אחת בשנייה? אשלי: מרי קייט מאוד אוהבת ספורט היא גם יותר קלילה היא צוחקת המון וזהו... מרי קייט: כן,אשלי כבדה היא לא מבינה צחוקים והיא אוהבת מאוד לרקוד ואני אוהבת לרקוד אבל לא הרבה. 7. זה תגובה ש KISHKOSHA אמר ולקחתי את זה כשאלה! לדעתי נלקחה הילדות ממרי קייט ואשלי, קודם כול הקשקושים על ילדות רגילה שהן אומרות זה שיט בגלל שמי שלא חווה ילדות רגילה לא יודע מה זה, עוד דבר לדעתי הפרסום גזל מהן את הייחודיות שבה למה? או קיי, זה כמו בלהקה שהם שווים ביחד אבל לא לחוד.מרי קייט לדוגמא, התמודדה באמי, בלי אחותה אשלי, והיא הפסידה, מה אתם חושבים שמרי קייט חשבה? אולי היא חשבה שהיא ממש לא שווה בלי אחותה, שהן ביחד טובות אבל לחוד לא שוות אגורה. כמו בסיפורה המצמרר של בר רפאלי (הדוגמנית) שבגיל של אהבה ראשונה היא התהלכה כמו איזה בימבו ובנים מבוגרים ממנה בהרבה הזילו עליה ריר, כך גם מרי קייט ואשלי אשר בגיל פחות משנה עונו מול המצלמה ובעבור מה? כסף? פרסום? נלקחה להן הילדות ולעולם היא לא תשוב. ממש עצוב לא? תשובה: תמיד חיינו ילדות רגילה אבל זה תמיד היה קשה כל מקום שאתה הולך מסתכלים מה אתה לובש איך השיער שלך נראה איפה אפילו יש לך נקודות חן מתנפלים עליך כל דבר שקורא לך כותבים על זה בעיתון אבל תמיד היינו ילדות רגילות ו 50% מזה היה לנו ההרצה.בקשר לפרסי האמי לא התמודדתי על הפרס עם אחותי אבל היא מאוד תמכה בי . 8. אתם עושות סרט חדש או תוכנית? כן יש אבל אנו לא יכולות להגיד. 9. מה אתן אוהבות לעשות בזמנכם הפנוי? אשלי: לשיר לרקוד. מרי קייט: לרכב על סוסים וספורט. 10. איזה סוג מכונית יש לכם? אין לנו כרגע אך אנחנו רוצות לקנות או מכונית ספורט או מרסדס. 11. איפה חגגתן את היום הולדת שלכן? עם החברים. 12. איך זה לעבוד ביחד? זה מאוד כיף במיוחד שזה עם אחותי. 13. מה אתם אוהבות אחת בשניה? אשלי: מרי קייט חברמנית היא עוזרת לכולם. מרי קייט: אשלי חמודה יש לה פונטציל. (צוחקת). 14. האם אתם זוכרות משהו מבית מלא (צער גידול בנות) ? מרי קייט: ממש לא. אשלי: אני זוכרת כשהייתי בת 2 או 3 צעקו עליי ולא רציתי לבוא לשם חודש. 15. איך זה להיות בבי"ס? תשובה: זה קשה כשמגיעים ילדים חדשים חודש חודשיים לא עוזבים אותך ורוצים ממך חתימה. גם יש ילדים שמחכים בחוץ. 16. את האמת כמה כסף אתם מרוויחות בשנה? בין 50 ל 100 מיליון $. 17. יש לכם חבר? תשובה: כן. 18. מה אתם מתקונות לעשות בעתיד הקרוב? אנו נהיה מנכ"ליות של חברת דואלסטאר. 19. למה אתן שומרות את הכסף? מכונית. 20. כשתלמדו באוניברסיטה תמשיכו לשחק? תשובה: בזמן שנהיה ניקח הפסקה ואחרי שנסיים נמשיך. 21. מה הדבר הכי מוזר שביקשו ממכם לעשות? תשובה:לחתום על הישבן... 22. אתם יכולים לעשות צ´אט עם הילדים שבישראל? תשובה: אנחנו לא כל כך טובות בזה... 23. למה אתם לא פותחות את החנות של הבגדים שלכם פה? תשובה: יש לנו את המרגן שעושה את הסידורים האלו 24. השמועה על הריב שלכם אמיתית? תשובה: לא ממש לא בדרך כלל נוהגים לפרסם סתם דברים לא נכונים. 25. איך אתם בוחרות בכל סרט מי תשחק את מי? תשובה: אנחנו לא בוחרות לפעמים בוחרים אותנו לפי האופי שלנו אצמנו ולפעמים מי יכולה לשחק את הקטע הכי טוב. משהו לילדים בארץ? כן,לכל הילדים שבישראל אנו מאוד שמחות שאתם מאוד אוהבים אותנו אולי פעם נבוא לבקר... אבל בכל זאת אנחנו מאוש אוהבות אותכם.בהצלחה בהמשך. מרי קייט ואשלי אולסן קצת פרטים עליהם(המדויקים): 1.לאשלי יש עיניים כחולות ולמרי קייט ירוקות. 2.הם נורא נמוכות מרי קייט בגובה 1.42 ואשלי 1.44 וזהו לבינתיים מקוה שזה יספיק עדי!
אני עושה את זה מהר כי אני הולכת לישון... טוב אני יספר לכם מה קרה הגעתי לאיזשהו אתר צילומים לא זוכרת איך קוראים לו פיתאום ראיתי אותם! אז המארגן שאל אותי עם אני עדי אמרתי כן ובלה בלה....הם ילדות פשוט מקסימות כל כך חמודות והם מ-מ-ש לא סנוביות הם סיפרו לי על עצמם ועל המשפחה שלהם הם תמיד מחיכות והם צוחקות מלא....והאמת שבמציאות הם פי 100 יותר יפות מהטלוויזיה הם ממש יפות! בקיצור נהנתי איתם 4 שעות....לפי דעתי לא הייתי רוצה להיתחלף איתם כל שניה יש להם טלפון ופעם אחת מלא אנשים הגיעו ורדפו אחריהם....רצנו איזה 100 מטר!!איזה קריזה....חחחח... טוב עכשיו השאלות