היי לכולם......

היי לכולם......

היי לכולם אני מניחה שחלק ממכם כועסים עלי כי לא הייתי פה אז אני רוצה לתת הסבר... בזמן האחרון הרגשתי (ואני עדין מרגישה)שאני ממש לא רצויה פה... אני לא יודעת למה אבל זאת היתה בכל מקרה מין תחושה כזאת...
אולי אני לא רצויה פה בגלל שאני הכי קטנה כאן בפורום..(בכל זאת רק בת 12) ואולי ואולי ואולי.... לא חשוב מה קרה אני רוצה שכולכם תדעו שאני אוהבת את כולכם אהבה חזקה ואני לא חושבת שתצליחו להפטר ממני בזמן הקרוב.... אז אני שולחת לכם
ו
אוהבת ספיר

רותם טל

New member
לא נכון לא נכון

כל-כך לא נכון את כן רצוייה ואת כן אהובה ואת כן צריכה להיות פה! וגם מריה בת 12!

תודה רותם...

אני חושבת שבזמן שלא היתי פה הבנתי כמה דברים: הבנתי שהגיל לא משנה, הבנתי שהפורום הזה נועד כדי להיות משפחה.. ובקיצור עכשיו אני מנסה להשלים את הזמן שלא היתי פה אני לאט לאט מגיבה על הכל... תודה רבה רותם... אוהבת ספיר

ש ק ד ב ת

New member
../images/Emo41.gifספיר

ניסיתי לחפש את השיר הכי אופטימי שכתבתי אי פעם... ניסיתי לחפש את השיר הכי אופטימי, כי את מרגישה לא רצויה.ניסיתי לחפש את השיר הכי אופטימי, למרות שאני יודעת שאף שיר לא יעביר לגמרי את התחושב שאת כן אהודה ,אצויה ואת חלק מאיתנו. אבל ניסיתי לחפש את השיר הכי אופטימי, כדי אולי בכל זאת, להעלות על פניך חיוך.
ניסיתי לחפש את השיר הכי אופטימי שלי, מצאתי אותו, והנה הוא- במיוחד בשבילך: אתה, כן- אתה! אתה עוד תראה, שבסופו של דבר, הכל טוב יהיה! השמיים יאירו בצבע השמש וכל יום יהיה יותר טוב מאמש! אתה, כן- אתה! אולי לא מאמין שיכול להיות טוב, אבל רק תמתין ותראה ש"הכל פתוח, עוד לא מאוחר, מצב הרוח ישתפר מחר"! אתה, כן- אתה! אתה עוד תצחק, על מעשיך היום שיראו במרחק! אתה עוד תתאפס ותקלוט ש... o.k, הכל יחזור להיות כפי שהיה כאן לפני! אתה, כן- אתה! באיזה בוקר תקום, תחייך אל העולם, ויחייך אליך היקום! הכל יהיה טוב <או בעצם: כמעט הכל, אבל תמיד יהיה מישהו שיעזור כשתיפול! > אתה, כן- אתה! עכשיו זה נראה כמו the hell, אבל יהיה טוב, אז אל תזלזל! תחזיק חזק, ילד, תחזיק מעמד, ותזכור שאתה אף פעם, אף פעם לא לבד! אתה, כן- אתה! אתה עוד תראה שבסופו של הכל טוב יהיה! את השיר הזה כתבתי לפני שנה או שנתיים, את יכולה לקרוא לו תינוקי, ילדותי, יותר מדי אופטימי, אבל אני מאמינה שבסופו של דבר, הוא צודק... כי עם כמה שקשה לנו לפעמים, אנחנו צריכים להאחז באמונה הזו שבסוף- יהיה טוב. האמונה הזו, אני חושבת, משאירה אותנו עירניים ונותנת לנו את הכוח להמשיך הלאה, גם אם קצת <או הרבה> קשה לנו. וכמו שכתבתי לרותם, אני לא יודעת מאיפה קיבלת את הרושם שלא רוצים אותך פה, אבל בכל אופן - זה רושם מוטעה. הבית הזה שלך בדיוק כמו שהוא של כל אחד אחר. ורק את תחליטי כמה את רוצה או צריכה לכתוב.
אוהבת :) שקד

טוב אז ברוכה הבאה חזרה.. נראה לי..

כי לא היתי פה... אז כבר היית פה? ויופי סוף סוף מישהו בגיל שלי (ות´אמת רק עכשיו שמתי לב שהיתי הכי קטנה) טוב אז מיי ניימ איז מריה ותכירי זאת מריה2 פיצלוח האישיות שלי
אני יודעת שאני מוזרה
so so so so so hello!!!! ותטעמי מארוחת הבוקר שלי

ודרך אגב.. במחשב שלי כנראה ה..

קוקיז נאכל והיתי צריכה בישביל לכתוב הודעה יעני לכתוב ניק וסיסמא שזה היה מריה12.. אז הינה שיניתי! כל הכבוד מריה!!

למעלה