היי לכולם!

55יפית55

New member
היי לכולם!

הייתי רוצה שכל אחד יפרט פה עד כמה שמרגיש לנכון, מה הבעיה העצבית ו/או הכרונית שממנה הוא סובל, ואולי אמצא אפילו אחד עם בעיה מוזרה כמו שלי...

אני אתחיל,

אני בת 36 ומזה כ9-10 שנים סובלת מכאב חד שנמשך 2-3 שניות בבוהן רגל ימין. התחיל ככה פתאום וכיום מגיע בתדירות של כל יום יומיים וגם מספר פעמים ביום.
כל הבדיקות יצאו תקינות ביניהם EMG עברתי מספר נוירולוגים, כדורי אוביטרל, אורטופדים. כיום דיקור סיני ושיאצו כבר 14 טיפולים ואין שינוי.
העוצמות לרוב בינוניות ומטה אבל פעם בכמה חודשים עוצמות חזקות. אני נבהלת מהכאב, דופק מהיר, חיוורון ואי חשק "לשכוח מהעניין" ולהמשיך הלאה בשיגרה....

55יפית55

New member
מק

mazal4

New member
כאב בזרוע ימין

כאשר אני שותה משקה ממותק כמו פטל או אוכלת אבטיח או כל מיני מתוקים בעיקר שתייה מתחילה לכאוב לי היד ימין הזרוע ולוקח כמה דקות עד שזה נרגע ואני לא יודעת מה הקשר תודה

55יפית55

New member
תמיד חשדתי שהכאב שלי בא מאוכל

אחרי אוכל "חדש" אולי תיבול מסוים מגיעים הכאבים החזקים של כמה שניות ונעלם ומופיע שוב אחרי דקות או שעה ושוב עוצמות חזקות. ביום יום העוצמות הם בינוניות ומטה. כשיודעים ממה הכאב זה קל, נמנעים מלאכול. אבל אני עדיין לא יודעת ממה הכאב :(
הקטע הוא שאף רופא אורטופד או נוירולוג שהלכנו אליו ב9 שנים האחרונות (או מדקר סיני שאצלו אני כבר 15 טיפולים כיום) לא שמע על כך שכאב מגיע מאוכל. והנה את מאשרת לי את החשדות...

mazal4

New member
היי

גם אני הלכתי לרופאת משפחה וסיפרתי לה ואמרה שאין קשר כנראה יש מן תבלין מסויים שיוצר את התופעה הזו, קורה לי בעיקר אחרי מיץ תפוזים, אבטיח, בעיקר נוזלים לא ממש באוכל

למעלה