היי לכולם!

סנאפה

New member
היי לכולם!

שלום לכולם!

זו הפעם הראשונה שלנו בפורום....אנחנו הורים לתמר בת 6 שבועות עם קלאבפוט חד צדדי ברגל ימין. היום עברנו את הניתוחון בגיד......הבכי קורע לב...גם לכם זה היה?????
אנחנו מטופלים באיכילוב והיום אריאלה נתנה לנו זוג נעליים לקטנה ורק חסר המוט המחבר. האם יש למישהו מוט שכבר אינו בשימוש??? נשמח לשלם אם צריך...אם לא נזמין מחו"ל אבל אמרנו שלפחות ננסה.....

תודה בכל אופן!

עיינה ורותם אסולין

פרלמנים

New member
ברוכים הבאים

אני ג'סיקה, אמא של דניאל, ומנהלת הפורום.
האם עכשיו תמר רגועה יותר? הבכי שאחרי הניתוחון מוכר, אבל לא אמור להמשך לאורך שעות/ימים.
כדאי לוודא : שאין לה חום, שהאצבעות בקצה הגבס נראות חיוניות ובצבע תקין, שהגבס לא שורט אל הפולקע'ס.
אני חושבת ששווה לשקול אקמולי אם את מרגישה שהיא לא שקטה, ואם היא יונקת, אז פנקי אותה בהמון ציצי לכבוד הניתוחון... זה תמיד מרגיע.

בהצלחה במציאת המוט. אשמח להמשיך להתעדכן...
ברוכים הבאים

ג'סיקה

בר לנעלי ג'ון מיטשל

היי עיינה
גם אנחנו מטופלים באיכילוב והיומיים שלאחר הניתוחון לא היו פשוטים, ניתן לתת נר אקמולי שיקל על הקטנה ואני מאמינה שזה יחלוף בתוך מספר ימים.
לגבי הבר, אנחנו לקראת ביקרות ונצטרך להזמין נעליים חדשות ובר חדש כיוון שהגענו למיפתח המקסימלי, איני יכולה לדעת בדיוק מתי זה יקרה, מאמינה שבשבועות הקרובים.
אני מניחה שאתם שקוקים לו די בדחיפות, בכל מקרה אשמור לך את הבר ואם זה יהיה רלוונטי אשמח להשאיל אותו.

בברכה
שיר

למעלה