היי לכולם!!

talrv

New member
היי לכולם!!

יש לי שאלה: למישהו יש מושג איפה אני יכולה להשיג (עדיך בישראל - אם יש כמובן..) את הקומיקסים "פריי" (נכתב על ידי ג´וס וודן ועוד אחד ששכחתי את שמו), "Tales of the Slayer" (נכתב בידי תסריטאים שונים של באפי קוטלת הערפדים)?? ואם כבר באפי, אז איפה אני יכולה למצוא קומיקסים של הסדרה או של "אנג´ל" ? אני במיוחד רוצה את "Buffy the Vampire Slayer 17 & 18" (נדמה לי שהשמות של שתי החוברות הם: "She´s no lady 1 & 2").. צירפתי תמונה של הכריכה של חוברת הקומיקס מספר 17 בסדרת "באפי ציידת הערפדים"... דרך אגב, אם זה עוזר, החוברות של "באפי" יצאו בידי חברת Dark Horse..

ben kanobi

New member
בראש העמוד יש לינקים לשלושה

אתרים -קומיקום, קומיקס וירקות ועולם הקומיקס תיכנסי ותבדקי (יש אפשרות לבירורים לגבי חוברות ישנות גם בקומיקום וגם בקומיקס וירקות) את tales of the slayer ואת גיליונות לא יהיה לך בעיה להשיג פריי לעומת זאת היה הצלחה גדולה ואת הגיליונות האשונים יהיה לך קשה למצוא.

YONI567

New member
אני מצאתי...

הכי פשוט בעולם, כנסי לחנויות הספרים ותחפשי במדורי הקומיקס... אני מצאתי חוברת אחת בחנות צומת ספרים בצומת בילו בשמרכז... בכל מקרה את יכולה גם להרים טלפון לעולם הירחונים שהיא אחראית על הקומיקסים שמגיעים לארץ ואחר משווקת אותם בין חנויות הספרים. הסניף הראשי של עולם הירחונים נמצא במוש בצרה (אין לי מושג איפה ומה זה!?!) הטלפון שלהם זה- 09-7487338 פקס- 09-7484571 החוברת של באפי שלי יש היא מספר -27 וכריכה מופיעה שרה עצמה...

ארג! אוהב באפי!

אני לא ידעתי שום דבר על קומקס אנג´ל!!!! אני מתה על אנג´ל! אתה יודע שעוד 3 פרקים העונה מסתיימת בסטאר? ארגי...באמר. אבל בכלליות העדפתי את באפי בעונות הראשונות...זאתי מתחילה להמאס. ואני חייבת לציין שדון משחקת ממש גרוע... *ממשיכה לקשקש* ראית אמטיוי מובי אוורד? נכון היה שולת לגמריי? ג´אק בלאק שולת... הוא היה יותר מצחיק משרה מישל. אבל היא פסדר...רק קצת מתלהבת. ספייק הכי שווה בכל הסידרה הזאת...הוא מזכיר לי את דראקו מאלפוי קצת. ואיזה מיששיע השד מהקריוקי באר...הוא ממש מצחיק אותי.

talrv

New member
גם אני חולה על באפי! ותודה לכולם!

ואנג´ל... כן, עוד שני פרקים כבר נגמרת העונה, ואלו שני פרקים מצויינים.. גם לבאפי נשארו שני פרקים בלבד.. ודאון מעצבנת, אבל יש ספייק ובאפי וזאנדר ואניה ווילו וטארה והם מפצים... יהיה סוף עונה מצוין בשני הסדרות, אז אם את עוקבת את חייבת לראות... השד מהקריוקי (לורן - המארח), באמת מצוין וכל כך חמוד
!! שרה חמודה, ואיזה כיך לה, התחתנה עם פרדי.. (רשמי, יש תמונות..) היה ממש שולת!! והעונות הכי טובות של באפי היו השנייה והשלישית, למרות שגם החמישית הייתה דווקא די טובה.. אם את ממש אוהבת באפי ואנג´ל, תיכנסי לפורום בתפוז.. תודה לכולם על העזרה, אני בהחלט אנסה את מה שאמרתם, וחיפשתי בחנויות מסויימות ללא הצלחה, אבל אם יש בבילו זה יהיה מצויין, כי אני גרה ממש ליד.. (כאילו נסיעה של חמש דקות מקסימום - אני רחובותית..) ושוב- תודה!!!

הגרהS

New member
את יכולה לקנות את

הקומיקסים האלה ואחרים בעולם הקומיקס תזמיני previews פריוויוס וכול חודש תוכלי להזמין יש שם את חברת dark horse ומשם תוכלי להזמין!!

למעלה