היי לכולם

ברחובות יש גלידריה טבעונית

ממש טעימה על בסיס חלב סויה (אם אני לא טועה) ויש להם המון טעמים שונים ומיוחדים כמו במבה אדומה,סברס,תות-לימון,קינמון והרבה אחרים. כמו כן את יכולה לבקש מהם שיכינו טעם מסויים-לרוב הם מתחשבים בבקשות. זה ברחוב הרצל רק שאני לא יודעת את המספר..אבל הקומה העליונה עם חלון שקוף גדול שרואים איך הם מכינים את הגלידה (זה מיוצר במקום). אני אבדוק את הכתובת ואגיד לך. טלטול

לפי מה שאת אומרת

זה גלידה גולן אבל את בטוחה שזה טבעוני? אף פעם לא שמעתי על זה וגם אין לזה טעם של גלידה מסויה אבל אם כן אז סבבה זה הגלידה הכי טעימה שיש

lifegirl

New member
בת"א,

ישנה הגלידה הסיציליאנית (יאממממ....), ליד כיכר רבין. גלידות טופו מדהימות!!! גררר..... <כרגע שני מזילה ריר על המקלדת, ואין מה לעשות נגד זה> קצת יקר, אבל שווה כל ביס (ונטע תשמח לציין גם ששווה לא לאכול שבוע על מנת לקנות את הגלידה המופלאה הזאת!) ישנה מסעדה בשם "בחזרה לטבע"- גם היא נמצאת מול כיכר רבין (אם אני לא טועה- פינת שדרות מסריק). האוכל שם קר (לא צוחקת! יש מיקרו, אבל תצטרכי לבקש אם את רוצה שישתמשו בו... וזה גם דיי הורס את האוכל.) וגם דיי יקר, ובטח שלא מפואר- אבל הוא טעים ובריא (וזה בעצם העניין. אין שם עוגות או גלידות מושקעות, אבל תמצאי סלטים, כוסמת, טופו, פשטידות). בכל אופן- זאת מסעדה צמחונית, לא טבעונית (אבל רוב האוכל טבעוני). וישנה גם מסעדה של הכושים-העבריים, שהיא טבעונית למהדרין. אפשר לקנות שם גלידת טופו (דיי מגעילה, וגם לא זולה), ומאכלים שונים ומשונים. הייתי שם פעם אחת, ואכלתי רק גלידה- אבל אני מוכרחה לציין שהאוכל לא נראה מפתה במיוחד (נורא רציתי לאכול. ואז ראיתי אותו).

נטלי666

New member
תודה חברה

האמת שחיפשתי מסעדה, אם אתן אוהבת גלידת טופו (אני לא) אז יש ברח´ בן- יהודה בת"א, יש לו גלידה איטלקית תוצרת בית מצויינת וגלידת טופו, זה די באמצע של בן יהודה, מי שמעוניין.. שבת שלום בינתיים

למעלה