היי לכולם! מחפש אנשים מהצפון לצילומים של Jackass Israel!
D dont drop the soap New member 29/9/02 #4 איפה אתם מצלמים בדיוק? תראה אני וחבר שלי נוכל להצטרף לכמה קטעים בכיף, אבל יש לנו גם איזה סרט עם עוד כמה חברים אז לא נוכל להיות קבוע, אבל בכיף נשתתף...
איפה אתם מצלמים בדיוק? תראה אני וחבר שלי נוכל להצטרף לכמה קטעים בכיף, אבל יש לנו גם איזה סרט עם עוד כמה חברים אז לא נוכל להיות קבוע, אבל בכיף נשתתף...
K Kill Me New member 30/9/02 #6 לא סמתי לב אבל.... חברי הטוב Solid D שבמקרה גר גם בקריית שמונה נתן לקבוצה כבר את השם "חמור כחול לבן" שם אחלה...
לא סמתי לב אבל.... חברי הטוב Solid D שבמקרה גר גם בקריית שמונה נתן לקבוצה כבר את השם "חמור כחול לבן" שם אחלה...
A AliEnS Sk8 pArK New member 30/9/02 #7 אני וחברים שלי... בטוח נצטרף! אבל מאיפה אתה בכלל?... וגם, אפשר להכניס בסרט קטעי סקטבורד שלי ושל החברים שלי?
אני וחברים שלי... בטוח נצטרף! אבל מאיפה אתה בכלל?... וגם, אפשר להכניס בסרט קטעי סקטבורד שלי ושל החברים שלי?
R Reign Of Chaos New member 30/9/02 #8 חחח.. שם יפה! חמור כחול לבן... מה שכן הוא ארוך כזה... חכ"ל יכול להיות יפה! (יענו קיצור)
E eorion New member 1/10/02 #9 כן איפשר להצטרף? אתם ממש חולים? אם כן אז תבואו ב4 ביום שישי לקניון הישן בכרמיאל! תהייה מצלמה....