היי לכולם!

dominic3

New member
היי לכולם!

היי לכולם מקווה להצטרף לפורום:)

אשמח להתייעץ איתםכ בנושא מסוים. אני בן 25 ולאחרונה אני מרגיש מאד מאד לבד. לאחרונה עברתי איזשהו משבר כאשר קלטתי עובדה שהדחקתי הרבה מאד זמן וידעתי עמוק בלב שמי שאמור להיות "החבר הכי טוב" מתקופת הלימודים הוא בכלל לא כזה והגיע הזמן שאני אתן לעצמי את הכאפה הזאת. כמובן שמאד מאד נפגעתי ועד שהצלחתי להפתח ולספר את זה למישהו לקח שבוע שבמהלכו אכלתי את עצמי מבפנים. אני מוצא את עצמי מקנא הרבה פעמים בקשרים חברתיים של אנשים אחרים. אני מרגיש כאילו 99.9% מהחברים שיש לי זה החברים מהעבודה, לפעמים לפעמים בקשר אחה"צ (חלקנו גרים בערים שכנות ולי אין רכב) אבל בסופו של יום אני יודע שהם חוזרים "לחברים שלהם מהבית" לא חסרים לי חברים בעבודה ואני יודע שהם אוהבים אותי ולפעמים יש את ימי הבילוי האלה אבל אני יודע שבסופו של דבר אני לא אכלל באלה שיקראו להם לצאת בשישי או לבוא לים או להצטרף להכיר את החבר'ה שלהם וזה פוגע. אנשים קוראים לי בעבודה ובוא נשב צהריים ביחד אבל אני יודע עמוק בפנים שזה חסר. חשבתי להרשם לאיזהו חוג של משהו שאני אוהב... אין כאן אז חשבתי בת"א, משהו שקצת ימלא אותי. אני שונא את ההרגשה הזאת וכבר מבין שלהכיר אנשים בגילי זה קצת בעייתי (אולי לא תמיד) אבל אני מוצא את עצמי מקנא לאחרים בקשרים החברתיים שלהם וזה מבאס....

שתהיה שבת שלום לכולם :)

שאלה

מכל מה שכתבת,
&nbsp
מה אתה כן רוצה?
ואיך לדעתך תוכל להשיג את מה שאתה רוצה?
&nbsp

Any991

New member
תראה

אתה לא הראשון שמעלה את הבעיות האלו, ונראה כאילו יותר ויותר אנשים מרגישים כך. אל תחשוב שלא אפשרי להכיר אנשים חדשים (אני לא חושב שגיל 25 מאוחר למשהו ובכללי אני חושב שלא מאוחר לכלום). תנסה את החוג הזה שאתה מדבר עליו, וגם כאן בפורום אפשר לתת לך קצת הרגשה אחרת.
ולגבי כל אלו שמבלים בשישי - אני מבין למה אתה מתכוון אבל תדע שלא כל הזמן מבלים בשישי, לא כל הזמן יש יציאות והמצב הוא לא כזה משמח ומטורף (זה שיש תמונות בפסיבוק של יציאות כל יומיים לא אומר כלום, יש כאן עניין כספי שצריך לקחת בחשבון) כך שזה לא בדיוק כמו שזה נראה. הרצון שלך לקשרים או לצורת בילוי מובנת ונראה לי שהרבה מכאן יוכלו להזדהות איתך ובעצם כולנו.

spaysi8

New member
תגובה אליך ובאופן כללי

כפי שנאמר- אתה לא הראשון שמעלה את זה, ורוב אלו שמעלים את הבעיות האלו בתפוז הם בני גילנו וגם כותבים בפורום זה (לא בדקתי בפורומים אחרים אבל אני מאמינה שהמינון הגבוה ביותר הוא פה..)
אז חוג זה רעיון נחמד, או כל תחביב אחר,
אבל אני באמת שואלת-
אם כולכם פה מעלים את אותה בעיה, למה כשהגיע מועד המפגש שקבענו חודשיים מראש, כולכם התקפלתם?
הרי כולנו באותה סירה, ומניסיון- יש פה אחלה אנשים!!
באמת שבזמננו ככה מתנהלים- מכירים באינטרנט.. אין בזה כל בושה ואני חושבת שזו דרך מצוינת לסווג אנשים לפי תחומי עניין למשל (פורומים/קבוצות בפייסבוק..)
בקיצור-
לדעתי הפתרון האידיאלי הוא פה.
מעבר לזה-
עם החברים בעבודה, כמו שהם מציעים לשבת לצהריים, תעלה אתה הצעה למפגש..
שהקשר יהיה דו צדדי ואז אני מאמינה שהם כן יזמינו אותך לימי שישי ולפגוש את החבר'ה שלהם..
שמתי לב שהרבה פעמים כשצד אחד מתלונן שהקשר לא טוב כפי שהיה רוצה,
זה כי הוא לא יוזם מספיק.. אז נסה זאת..
&nbsp
בהצלחה 3>

לירונעע

New member
מסכימה איתך ותגובה גם לכותב ההודעה

לא יודעת למה, אבל הרבה פעמים כשמדובר על להכיר באינטרנט אני נורא נרתעת, משום מה יש לי את הדעה הזו שמי שמחפש להכיר באינטרנט (גם לא למטרות זוגיות) הוא בטח בן אדם מוזר ועוד סטיגמות כאלה ואחרות.
קראתי הרבה הודעות פה בפורום שאני יכולה ממש להתחבר להרגשה. יש לי הרבה חברים, אני אמנם כן יוצאת, אבל תמיד אני שמחה להכיר אנשים חדשים וליצור חוויות חדשות. מה גם שזה שלב בחיים שכל אחד מנסה למצוא את דרכו - אז יש לי הרבה חברות טובות שהלכו ללמוד, ולי כרגע זה לא מתאים, ואז אני יכולה למצוא את עצמי לפעמים לבד. ואני יודעת שיש הרבה כמוני, אבל אני באמת לא יודעת מה הפתרון....
מצד אחד אני מסכימה איתך - כולנו באותה הסירה. אבל מצד שני - תמיד יהיה את החשש הזה שתפגשי אנשים מוזרים והזויים.
ודוגמא שקרתה לי לפני בערך שנתיים - חיפשתי שותפ/ה לנסוע איתם לטיול בארה"ב כי לא היה לי עם מי. עם קצת חששות התחלתי לחפש שותפים באתרים כמו למטייל / אתר שותף / מאקה וכו'.
כל האנשים שדיברתי איתם (והיו בערך 5-6) היו ממש הזויים ולא בראש שלי בכלל. (אחד אפילו ניסה לשכנע אותי לגדל שם שדות מריחואנה
)
אז כמו שאמרתי אני מסכימה איתך. מצד שני - עם כל מה שכתבתי, אני מאמינה שיש אנשים כמוני שפשוט לא כ"כ חיוביים לגבי היכרויות באינטרנט.

דומיניק - קודם כל חבל לי שבעבודה זה לא כ"כ מצליח. לדעתי אתה יכול לנסות להתחבר עם החבר'ה בעבודה קצת יותר ואולי להציע למישהו לצאת (נו, לא בקטע כזה, הבנת את הכוונה
). מספיק שאתה מתחבר למישהו אחד ואתם יוצאים עם חברים שלו, כבר אתה מכיר חברים של חברים.
דבר שני - אתה באמת יכול לנסות ללכת לחוגים שאתה אוהב, עם אנשים שיש להם תחביבים כמו שלך ואז החיבור יהיה יותר קל.
אם אתה בעניין אז גם מכון כושר יכול להתאים. אפילו אם יש ספורט מסוים שאתה אוהב, יש הרבה קבוצות ריצה / רכיבת אופניים או כל ספורט אחר שאתה יכול להצטרף אליהם.

בהצלחה!

לי אישית

המפגש היה מאוד רחוק
ולא בא לי להתאמץ עד סוף העולם במיוחד במלחמה שספגתי יחד עם תושבי עירי.
&nbsp
חושבת שלעשות מפגש של 3-5 אנשים
כל פעם בעיר אחרת
יהיה נחמד.

raptor89

New member
מרכז הארץ עשוי להיות רחוק מאוד

בטח ובטח אם מסתמכים על התחבורה הציבורית הכושלת במדינה. רצוי לזכור את זה לפעמים...
אם כשהייתי גר ברמת הגולן לא היה לי את הרכב של ההורים לקחת כדי להגיע למפגשים, סביר להניח שלא הייתי מגיע לרובם המוחלט.

ebi83

New member
הכל יכול להיות רחוק וקשה..

אבל עובדתית המקום שאליו יש את התחבורה הכי נוחה בישראל היה ונשאר תל אביב.

raptor89

New member
אני מסכים איתך על זה

התגובה שלי הייתה מיועדת לפליאה ש-spaysi הביעה על זה שעדיין מרכז הארץ לא בהכרח נוח לכולם, בטח שלא בשעות הערב.

למעלה