היי לכולם

shiran2015

New member
היי לכולם

רוצה לשתף בהרגשות
כתבתי פה בפורום לפני כמה שנים
היה לי בילבול בזהות המינית, לא הרגשתי משיכה לשום צד
ואז הכרתי את המושג "א-מיניות" והרגשתי שזה אני
ואז הכרתי את הבן זוג שלי (הראשון), הייתי בטוחה שכן אפשר להתגבר על ה"א-מיניות" הזו, אבל טעיתי..
אני איתו כבר 4 שנים בלי ניסיון מיני ואיבדתי את המיניות לגמרי כאילו לא היתה קיימת :\
עכשיו בפגישות עם פסיכולוג מנסה להבין מה הבעיה (אם יש)
זה ממש מתסכל

dovk

New member
תמשיכי לעדכן!

בהחלט מעניין, מה שאת עושה.

ואיך בן הזוג שלך מסתדר עם המצב?

k500

Active member
מנהל
תודה על השיתוף כאן

אם את א-מינית ולא חווה משיכה מינית כלפי בן הזוג והזוגיות שלכם היא לא על בסיס מיני, מה בעצם הבעיה? שהוא זה שרוצה מין? הזוגיות שלכם לא בכיוון טוב בגלל זה?

ולגבי הפסיכולוג, האם הוא מודע לכך שאת א-מינית וזו הנטיה שלך בדיוק כמו שאחרים הם מה שהם לפי הנטיה שלהם? כלומר שאין צורך בטיפול אם הא-מיניות היא חלק ממך?

shiran2015

New member
היי k500

זה מאוד מפריע לי שאני שונה מאחרים, להיות במיעוט זה לא הכי כיף..
שאני לא יכולה להינות ממשהו שכולם אומרים שכיף לעשות
וכן זה חלק מאוד חשוב בזוגיות, כי אם אין את זה אז זה כאילו אנחנו רק ידידים או שותפים לדירה
ומפריע לי שאין את זה לבן זוג שלי וזה בטוח פוגע בגבריות שלו

לגבי הפסיכולוג - אני זאת שהחלטתי לפנות לפסיכולוג ולחפור עמוק ולראות מה קרה (אם קרה) ומה אפשר לעשות (בתקווה שיש משהו שאפשר לעשות)

לפי דעתי זה לא משהו מולד, וזה לא משהו פיזי, זה חייב להיות משהו נפשי
כי זה לא הגיוני שבן אדם פתאום יאבד את המיניות שלו
זה מה שאני חושבת בכל אופן :\

k500

Active member
מנהל
נראה לי שצריך לדייק קצת

אני מתנצל מראש אם חלק מהדברים כאן ישמעו כמו ביקורת, זה לא אישי או נגד, חלילה, אלא אני רוצה להבהיר כמה דברים שהם חשובים ומהותיים לפורום ולנושא הא-מיני:

א-מיניות זה לא שמאבדים משהו שהיה וגם לא משהו שלילי.
א-מיניות מדברת על משיכה מינית ולא על חוסר בחשק או חוסר מיניות באופן כללי.
יש לרוב הא-מיניים חשק, אבל הוא לא מופנה כלפי אחרים. אז אני לא באמת יודע למה התכוונת כאן אצלך ומה את מרגישה אולי כי לא הבנתי ואולי כי לא היית ברורה מספיק בעניין הזה.
לגבי הדברים שכתבת כאן, אני חולק על חלקם ואסביר:
להיות במיעוט זה אמנם לא הכי כיף, אבל את לא נמצאת לבד בעולם וזאת הבחירה שלך אם להיות בזוגיות ללא מין או שכן.
מין הוא חלק חשוב בזוגיות? אולי של מיניים, אבל לא אצל רובנו כאן שהם א-מיניים/ות והמין הוא לא חלק בלתי נפרד בזוגיות שהם/ן מחפשים, כלומר אפשר לחיות בזוגיות ללא מין וזה נפלא למי שרוצה את זה (הרוב כאן..).

פוגע בגבריות? שוב, תלוי של מי. מי שהוא מיני ורגיל למין במערכת זוגית, אז כן, זה יפריע לו כי זה חסר לו. אבל מי שהוא א-מיני ולא מחפש מין בזוגיות, אז זה לא מפריע ובטח לא פוגע בגבריות שלו.

משהו נפשי? לא הגיוני שאדם יאבד את המיניות שלו? שוב, כמו שכתבתי בהתחלה, אף אחד כאן לא איבד שום דבר כי אנחנו מראש לא היינו עם הדבר הזה, כלומר משיכה מינית כלפי אחרים לסוגיה השונים.
לרובנו כאן לא היתה אף פעם משיכה מינית שפתאום יום אחד קמנו והופ, היא נעלמה ואנחנו עכשיו מחפשים אותה. ממש לא. אנחנו מדברים כאן על נטיה, הרגשה, משהו שאנחנו מרגישים שהוא חלק מאיתנו וקיים כחלק בלתי נפרד מהאישיות שלנו ולא זקוקים לעזרה בעניין הזה.
אנחנו בסך הכל רוצים אהבה, כמו כולם. א-מינית, אבל אהבה.

למרות זאת, נשמח לשמוע אם יש התקדמות בעניין שלך עם הטיפול ואם גילית משהו חדש. תודה על השיתוף והגילוי האישי

shiran2015

New member
היי

מה שקרה אצלי זה שהיתה לי משיכה מינית כלפי גברים והיתה תקופה שגם כלפי נשים
והיום אין לי שום משיכה מינית.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה