היי לכולם

19Shinigaby77

New member
היי לכולם

שלום לכולם אני כבר כמה זמן קורא את ההודעות כאן בפורום בזמנו היתי די פעיל בעיקר בזמן ששרשורים על קילזון 2 שלטו כאן ללא עוררין, אז מקווה שיהיה נחמד לחזור לכאן בתקווה שהפורום הזה יתרומם ויחזור לימים היפים שלו.

מישהו 2

New member
ברוך השב!

כתבת באותו הניק שלך מהתקופה הזאת? כי הוא לא ממש זכור לי. בכל אופן זה יהיה מעולה הם יהיו כאן עוד אנשים פעילים שיגיבו בדיונים

19Shinigaby77

New member
היום אני משחק בעיקר

בעיקר משחקי עולם פתוח כמו THE WITCHER 3. BLOODBORNE. SLEEPING DOGS DEFINITIVE EDITION. DESTINY. DIABLO 3. THE DIVISION.
הבעיה שמרוב משחקים אני לא מצליח לסיים אף משחק ( באמת "עצוב" אתם בטח אומרים )

אני מנסה עכשיו להתמקד ב BLOODBORNE בעיקר

הציפייה היא בעיקר לאנצ'רטד שייצא שבוע הבא ויסבך בכלל את המשחקייה.

לגבי התגובה של מישהו 2 אני לא בניקניים שלי מאז והאמת בגלל המסורבלות של "תפוז" אני לא מצליח לשחזר את הכינוי מימים עברו, הכיוי הוא בעיקר מתןך אהבה שיש לי למנגה DEATH NOTE שמשם לקחתי את הכינוי של מלאך המוות שעם הדמות.

הוו, זו אנימה טובה.

אבל אני לא יודע אם היא עיבוד נאמן למנגה.
אתה תהנה כאן הפורום הזה הוא חממה לRPG, כבר לא מארגנים כאן משחקי רשת וכאלה אני הייתי מת שנשחק כולנו בד'וויזן או משהו אבל נראה שאף אחד לא בעניין שלו כאן מספיק בשביל להתארגן לקבוצה :(

אגב גם לי יש את הבעיה שלך, אנחנו פשוט קונים יותר מדי משחקים

לפני שסיימנו את מה שיש לנו, גם לי יש את הבעיה הזו וזה שאלה משחקי עולם פתוח שהם ממש ארוכים זה מסבך את העניין, אני מנסה עכשיו לקנות קצת פחות משחקים ויותר לשחק במה שיש לי, אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה, כי כמו שאתה אומר Uncharted 4 מגיע, אבל אחריו אני נרגע קצת עם הקניות.

19Shinigaby77

New member
מסכים עם העניין

משחקי העולם פתוח היום נהיו ארוכים באופן מגוחך וללא הרבה תוכן שיחזיק אותם באופן מעניין חוץ אולי מהויצ'ר שהוא דוגמה לאיך עושים משחקי עולם פתוח אבל עדיין הוא ארוך באופן משגע
ןלגבי הדויז'ן מאוד התלהבתי ממנו כשהוא יצא וחיכיתי לו י הרבה זמן עד שהוא יצא אבל כן העדכונים שהם עשו במשחק די חירבו אותו לבינתיים ומה עוד שיש את כל עניין הגליצים במשחק שאנשים פשוט הוציאו את החשק לשחק בו

למעלה