היי לכולם

אדזה 900

New member
היי לכולם

אחרי יומיים של התכתבויות מעייפות כנראה שלקחתם פסק זמן למנוחה,נקווה שנתאושש במהרה ונמלא את החסר עד עכשיו.תמיד אני אומרת שאני מאמינה שיש אנשים טובים,אומנם יש גם לא סימפטים אבל אני עוברת עליהם ולא שמה לב.
אחד השכנים שלנו התלונן שהמזגן שלנו מנקז את המים בדיוק מעל הכניסה שלו,בא בריצה וצעקות והביא איתו אפילו איש עיריה שיראה זאת מבלי שיידע אותנו קודם.תפסתי את הראש,מה אני צריכה לעשות עכשיו ,האם לא להשתמש במיזוג שזה בלתי אפשרי בימים אלה או לרוץ לחפש איש מקצוע ומי יודע כמה זה יעלי לנו.והשכנה בשלה-עכשיו ומייד כי זה מפריע לה .נציג העירייה אומר לה ,תני לי רגע לחשוב אני אפתור את הבעייה.החנויות כבר היו סגורות בשעת הצהריים.רץ הבן אדם לא יודעת לאן והביא צנור שרשור ארוך ,עשה מאמצים עילאיים כדי להגיע לפתח של הצינור הישן בקומה החמישית(רק חששתי שלא יקרה לו משהו כי היה בגובה)התקין את הצינור ומשך אותו לעץ הסמוך כך המיים יורדים עכשיו בדיוק לשורשי העץ וצחק שזה יחסוך השקיית העץ.רבותי האדם הזה סרב בכל תוקף לקחת אגורה על המאמצים שהשקיע ורק אחל לנו בריאות ושנה טובה.הייתי בהלם וגם השכנה ראיתי שהיא בלעה את הלשון.אז מה תגידו,למי מגיע כל הטוב שבעולם

אדזה 900

New member
ציפילע

נדמה לי שפספסתי לברך את הנכדה שלך ביום הולדת שמח,אז קבלי את הברכות שלי מכל הלב.שיהיה הרבה נחת כפי שיש לך ממנה עד היום.

צהריים טובים

כתבתי וכתבתי, הטלפונים הפריעו והמטפל הגיע וישבנו לדבר, אז הכל נמחק
ואני כותבת שוב,
אדזה, נשמה טובה שכמותך, תודה על הברכה, ויופי שבדיוק היה הבן אדם
הנכון בזמן הנכון וסידר לך את הבעיה,יש הרבה אנשים טובים, אבל לא תמיד
אנחנו פוגשים אותם ולא תמיד נעים לבקש עזרה, אז כל הכבוד לו,
בעצם רציתי לשאול אותך משהו, אתמול בערב היללת ושיבחת את שייקה,
שבעצם מגיעים לו המון שבחים, אבל לא סיפרת על מה, אז יהיה נחמד
אם תספרי את זה, וגם רציתי לומר לך עוד משהו, יש מישהי, שמכניסה
כבר פעם שניה, הודעה חדשה עם משהו שבכלל לא שייך לפורום, אז
לא צריכים להשתרשר אחריה, כדי להגיב, כי אז עוד מישהו משתרשר
בלי שום קשר להודעה שלה ולא בשרשור של הפורום ונוצר באלאגאן
של שרשורים, מי שרוצה להגיב, יכול לעשות את זה בשרשור של הפורום, אני לא מנהלת ולא רוצה להיות מנהלת של הפורום,
אבל אכפת לי ואני נורא רוצה שאנשים ישמרו על סדר, כדי שנוכל
לקרוא בלי לחפש בכל מיני שרשורים,
אז עכשיו אספר לכם שהיום הרשיתי לעצמי לחזור למיטה, אחרי שעזרתי לאורי
להתארגן ליציאה למרכז יום והתעוררתי מאוחר,אז מה, לפעמים מגיע לי,
שיהיה יום נעים, למרות החום

אדזה 900

New member
היי ציפילע

בקשר לאדם שעזר לנו-בעלי החליט שנכתוב מכתב תודה לממונים עליו,כי מגיע ותלו התיחסות ממקום העבודה שלו.
לגבי שייקה-את צודקת באמת לא כתבתי על מה מגיעה לו התודה כי זה נראה לי כל כך ברור-שאלתי אותו בפורום מה פירוש הכינוי "טרול" והוא שלח לי את מה שמופיע בויקפידה עם כל מה שמשתמע ממנו.חבל שמשום מה הוא לא תורם יותר לפורום-נקווה שזה רק זמני ואנחנו נמשיך להיות בקשר כי הוא באמת אדם חביב ויקר.ובקשר למקומות בשרשורים - קשה להילחם באנשים שלא רוצים את טובת הפורום כי אחרת היו רואים את מה שאנחנו מבקשים.ולמרות הכל זה לא נורא כל כך אם כי לא נעים,שמתי לב שגם בפורומים אחרים יש התכתבויות בשרשורים שונים,ציפילע העיקר התוכן,מוכנה לחפש ולהנות מכל מי שתמצא לנכון לכתוב ולשתף אותנו העיקר שתכתוב.אני רוצה לציין שעד כאן היה מעניין ובימים האחרונים היו שפע של דעות והתייחסויות גם כאלה שלא תאמו את רוח הפורום אבל אנשים שיתפו את כולם ברגשותיהם,וזה מה שיפה,אני כותבת-ירצו יאכלו לא ירצו זו זכותם-הורגלתי לחיות במדינה חופשית וכך הייתי רוצה שיימשך .תודה לך את באמת חברה נאמנה.

אדזה 900

New member
ראש השנה

עומדים אנו בפתחם של חגים מאד משמעותיים לעם ישראל.ראש השנה ויום כיפור.אני זוכרת שבתור ילדה היינו חוגגים את החגים האלה בחרדת קודש,לובשים בגדים חגיגיים ורצים לשמוע את תקיעת השופר.יבמיוחד ביום הכיפור שמכונה גם יום הרחמים שאם לא עשינו זאת כל השנה הרי שביום זה יש לנו הזדמנות לבקש סליחה מכל מי שאנו חושבים שפגענו בהם.נדמה לי שלא מספיק לבקש סליחה אלא אם כן מתחרטים על מעשינו ממש.אני חושבת שמידה זו יפה וכל מי שנוהג כך מרגיש ממש טוב עם עצמו ואין לו הצורך להטיל דופי באחרים.היום אינני רצה יותר לבית הכנסת בגלל אילוצים רפואיים,וגם לא צמה יותר כפי שהייתי נוהגת בעבר מאותה סיבה.אבל משתדלת מאד לעשות חשבון נפש נוקב וחסר פחד ולקוות כשם שאני סולחת לאחרים כך יסלחו גם לי.

אדזה 900

New member
לילה טוב

אני היום סיימתי,שיהיה לילה טוב לכולם,וכמו שנוהגים עם ילדים כך גם עם גדולים,לילה טוב ולהתראות מחר בבוקר אם אפשר.

היי לכולם , ש לי קצת בעיות עם המחשף .

אז קצת אחור והרבה מזל טוב לציפי והדסה . בימים האחרונים אני מאוד עסוקה עם סדור המחסן , המזווה והגינה . אמנם היה הגנן שעשה קוסמטיקה ובנוסף עקר 7 שיחי פסיפלורה , שמשום מה לא נקלטו במשך השנתים שהתארחו בגינתי . במקומם שתלתי [ הגנן שתל ] , שתלתי 7 שיחי פסיפ...... חדשים רעננים וצעירים יותר . מקווה שיקלטו . חוץ מלקוות , אני יכולה רק להתפלל , להשקות ולהחזיק להם אצבעות .
וכעת לשאלה היומית , מי שיודעת ותענה תקבל פרס . כשבמרשם לעוגה כתוב להכניס שקדים/ בוטנים , קצוצים/ מרוסקים, האם אופים אותם לפני שמכניסים לבצק , או שהם נאפים עם העוגה ?
הפרס , למי שמתענין , פרוסה מהעוגה וכוס קפה .
ללה טוב והרבה בריאות לכוווווווווווווולם .

למעלה