היי לכולם!!!

xena son

New member
היי לכולם!!!

אתם יודעים מתי יש כנס? ועוד משהו למישהו יש תמונות אמיתיות שצילמו את זינה מהסידרה ולא רק גם בחיים הפרטיים שלה?.

Cally1

New member
לגבי התמונות

וגם טיפה על כנס:) אז ככה-הכנס יהיה מתישהו בפסח,כמו שהבנתי.זה יהיה הכנס בלי שחקנים,כי לוקח זמן להביא אותם:) הכנס היותר גדול יהיה בסביבות ספטמבר,כי גם ככה בקיץ אף אחד לא יהיה בארץ,וצריך זמן לשחקנים לתכנן הכל:) אגב,למישהו יש רעיון אחר אולי לתאריך הכנס?

Peta W

New member
מה זאת אומרת שחקנים???

לא הבנתי למה התכוונת כשאמרת שחקנים??

Cally1

New member
ברוכה הבאה לפורום:)

שחקנים...מהסדרה:)אנחנו מנסים להביא מי שנוכל...

xena son

New member
הכנסים היו בישראל נכון???יש המשך...

אבא שלי חזר מחול וחוץ מיזה שכל הזמן הוא חזר מחול הוא הביא לי דברים של זינה למשל לפני 4 שנים הוא הביא לי את העונה הראשונה של זינה בדיסק ובשנתיים אחרי שהוא נסע הוא הביא לי בובה שלה צמיד שלה ושתי תמונות אמיתיות שצילמו אותה ופיתחו ומיסגר את זה ושנה אחרי הביא לי את העונה החמישית של זינה בדיסק ואז לא ידעתי שיש בעונות את הדיסקים ולפני שבוע שחזר הוא הביא לי 3 תמונות של זינה אמתיות מהסידרה עצמה ותמונה מהחיים האמיתיים שלה לפני שש שנים והביא את העונה הרביעית העונה השלישית והעונה השישית שהיא מחולקת ל2 דיסקים זה יפה נורא אהה וגם חולצה ורציתי לדעת מה לכם יש עלייה שנוכל ואתם אוהבים לדבר על זה!!

gabrielle

New member
woooooooooooooooooooow

איזה אבא מגניב יש לך!!!!! איפה הוא מוצא את כל זה?! אני בטוחה שאם אבא שלי היה נוסע הוא היה מביא לי גם
אני בדרך להזמין את קיטים 4,5,6

למעלה