היי לכולם!!!

נורית ס

New member
היי לכולם!!!

שמי נורית בת 17 ואני גרה בנהריה ,מי עוד מנהריה? קדימה אל תתביישו קודם כל אני חייבת לציין אחלה פורום תמשיכו בעבודה הטובה ,אני לומדת בעמ"ל אני בכיתה י"ב ואתם?

shlulit

New member
גם אני, ../images/Emo182.gif

יב´, עמ"ל נהריה, בת 17. באיזו חטיבה את?

נורית ס

New member
גם אני

י"ב עמ"ל חטיבה עליונה ב´,היה סבבה להכיר את כולכם עוד תגובות התקבלו בשמחה איזו שכחנית אני חג שמח לכולכם!!!! ממני נורית,ביי

lee_1

New member
ועכשיו אני...

אני לי, בת 16 (ו3 חודשים) מנהריה כיתה י"א...חטיבה ב´ עליונה (מן הסתם עמל) והייתי עם מתן (הזוטון המרקד...) במשלחת לפולין איזה התרגשות!!!

למה לדרוך על פצעים פתוחים..

היא כול כך מכוערת ולבנה שאני אפילו לא יודע איפה היא. זה פשוט לבן כזה עם הסמל של עמל מקדימה.. אחת החולצות היותר מכוערות שיש.

shlulit

New member
רגע, ../images/Emo182.gif

אז זה לא ג´קט כחול עם הסמל של עמ"ל בלבן מקדימה כמו שלנו יש

eliavv

New member
אני מעכו אתן מקבלות אותי לקהילה...

שלכן??????? דרך אגב גם אני בן 17 את האמת עוד מעט 18

traker

New member
שלום אנשים!

כל הכבוד על פתיחת הפורום...רעיון נחמד.. :) אני שמעון בן 18 , גר בעכו... למדתי 6 שנים בנהריה (בתיכון) אז ככה..שאני שייך בעיקרון גם לנהריה וגם לעכו! יש עוד מעכו?

ה מ ש י ח

New member
היי!!!

אני המשיח, אני בת 17 וחצי לשעבר חיפאית ועכשיו באיזה חור ברמת הגולן, ואני לומדת בבית ספר הדמוקרטי "כנף". לזוטון המרקד (ילד האסבסט): מברוק על קן נהריה!!!!! כמה התחלתם 3? (טום גושן..) וכמה אתם עכשיו? קרוב ל40 בבוגרת? פששששששששש
!!!!!!!!!!!!

יווו שונית מה המצב? ../images/Emo41.gif

אנחנו קצת יותר מ40 בבוגרת הייתי אומר 50 הכול בגלל היודניקים, הקבוצה הכי גדולה במחוז(אחריהם הקבוצה בבת גלים). ובכלל כול מחוז חיפה מנסה להתעורר אחרי הזעזוע של השנים הקודמות.
קן נהריה אימפריה!

ה מ ש י ח

New member
מתן!! שנים שלא!!!

בבת גלים יש כ10 יו"דניקים בפעם האחרונה שהייתי שם וזה היה לפני.. כמה זמן. יודע משהו? נראה לי שגרעין בראשית וגרעין גמל עשו תחרות של "מי דירדר יותר את מחוז חיפה". למרות שבכל גרעין יש אנשים יוצאים מן הכלל. מה המצב? מתגעגע?

אני חושב שלכול השאר פה מדובר בסינית

בקיצור מה שאתם צריכים להבין זה: להצטרף לקן נהריה, ועכשיו!. ועכשיו אחרי שסיכמתי את השירשור הזה אני מזמין את עצמי למסרים.

למעלה