היי לכולם

היי לכולם

אולי זה לא קשור לתאומות אולסן אבל אני חייבת להוציא זאת !!!!!! עוד 5 ימים ביום שבת אני הולכת לפגוש את סבסיאן ונדיה אני כל כך מתרגשת שיו.לפגוש אותם פנים מול פנים??? מי הצליח לפגוש אותם בימים שהיו? תגובות דחוף שימו לב אני משנה את החתימה שלי ל: bar la revelde

Bla©k ¢At

New member
א. אני ראיתי אותם ../images/Emo15.gif

ביום שבת, פעמיים 1. על הבמה(כאילו דההה) 2. כהוציאו אותם מהאולם לטרנזיט(שלקח אותם למלון דניאל). ולזה לא פותחים שירשור

פגשתי אותם אתמול!!!!!

נחשו את מי??? סבס ונדיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב, חברה של בת דודה שלי אבא שלה מארגן אז הוא לקח אותי מאחורי הקלעים והצטלמתי עם נדיה לבד אחר כך עם סבס לבד ואז עם סבס ונדיה!! כשאפתח ת´תמונות אשלח לפורום נשיקות חמות לכולם

למוטי

אני יודעת שאסור לשקר או סתם להמציא אבל אל תדאג, זה לא שקר. הסיפור הייתה השעה רבע ל-6, ואבא של נועה, עופר, צפצף לי ולדודה שלי וירדנו. הגענו לשם בסביבות 6 ורבע, ירדנו, אחר כך המדריך הראה לנו איפה התפאורה והכול, הלב שלי דפק הכי חזק שהיה לי אי פעם. "איזה לחץ" התרגשתי. הוא פתח את הדלת ושם עמדו נדיה וסבסטיאן גם ליאת ותום. "נדיה!!!!!" צרחתי, "סבס!!!!!!!!!" "שלום" היא אמרה בעברית. חיבקתי אותה חזק חזק וכמעט התחלתי לבכות. ליאת גם התרגשה. ביקשתי תמונה עם ליאת נדיה סבס ותום אחר כך הצטלמתי עם סבס לבד ועם נדיה לבד ואז עם שניהם. בסוף תמיד נפרדים אבל חושבים שהלכתי? לא לא אני הייתי במחזמר בהופעה אחר כך הכניסו אותי שוב מאחורי הקלעים, וצילמתי את החתימה של נדיה ואחר כך של סבס. אני עדיין לא מאמינה שפגשתי אותם. הלב שלי עדיין פועם חזק!!!!

מוטי זה חשוב!!!

זה לא קשור למה שכתבתי, אתה יודע איך אפשר להופיע במחברי הפורום? ענה לי

N1R

New member
לא פותחים בשביל זה הודעה../images/Emo70.gif

ועוד בטח שלא בפורום התאומות אולסן
!|

T N T girl

New member
תקשיבי לי ותקשיבי לי טוב ../images/Emo187.gif

עם כל ההתרגשות ( אוי
פגשת את נדיה וסבס
) את לא צריכה לספר פה , יש פורום לקטנטנות ושם תספרי את זה וכולם יתלהבו
ובמיוחד לא לפתוח על זה הודעה חדשה ולכתוב על זה כמה הודעות כי זה מציף ת´פורום
יש שרשור

A d i d a

New member
עומר

וואוו... בואנה, את לא צריכה להיות כל כך מגעילה וצינית אליה! זה שאת לא אוהבת את נדיה וסבס וזה שאת לא מזדהה עם בר לא אומר שמגיע לבר כזו התייחסות ממך. כן היא טעתה, אבל כל אחד בפורום הזה טעה פעם אחת לפחות בקשר לחוקים.. גם את. חומזה, היא הרגישה מספיק קרובה אלינו כדי לספר לנו מה קרה לה ולא לפורום קטנטנות. אז כן, היא טעתה ובאמת עשתה משהו רע אבל האם את היית רוצה לקבל כזה יחס? אני לא חושבת.. יש דרכים לומר את זה
תבקשי סליחה.

T N T girl

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif פרצו לי ../images/Emo7.gif

מהההההההההההההההההההההה
זו לא אני שכתבתי את זה
אני פשוט לא מאמינה
יו מי שפרץ חבל לך על הזמן
תיזהר לך
אני משנה שם וסיסמא מיד

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifלא נורא עמרוש

טוף לפחות כתבו בחוכמה

חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאני לא כזאת רעה../images/Emo70.gif

אני עמרוש החדשה ...
T N T girl לכל המעוניין ...
חחח
קארינוש אני מתה עלייך
אבל בר את באמת לא צריכה לפתוח הודעה חדשה בשביל זה

C H E N c h e n

New member
מה זה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את בפורום של התאומות אולסון לא של נדיה וסבסטיאן!!! לכי לפורום של קטנטנות ותספרי את זה שם!!!!!

אה חן חן מותק כנסי לפה!!!

אז מה אם היא בפורום של התאומות? את או אתה לא יודע/ת את שם המשפחה שלהן אפילו שזה אולסן ולא אולסון אז אל תדבר עליה מה אכפת לכם? יווו הילדה הייתה מאושרת ורצתה לשתף עם הפורום שהיא אוהבת את מה שהיא מרגישה את האושר שלה אז אני לא מבינה מה זה מפריע לכם כל כך נו באמת...

netta12

New member
נו דיי כבר

נכון אולי היא לא הייתה חייבת לפתוח הודעה חדשה אבל לא חייבים לכתוב דברים כאלו. למה מה היא עשתה בסך הכל פתחה הודעה חדשה אז אומרים לה שבעתיד לא תפתח הודעה חדשה לכאלו דברים וזהו איך אתם כועסים על דברים כאלו

אני לא חשבתי שתגיבו כך...

אני באמת מצטערת שפתחתי הודעה, באמת לא התנהגתי טוב, אבל בפורום קטנטנות סתם משעמם, פה כיף ונמחד ויש פה ילדים שאני מכירה אבל אם תרצו אני אעזוב ואניח לכם סליחה שוב.

למעלה