היי לכולם

היי לכולם

היי קוראים לי אושרת ואני אוהבת מאוד את השפה ספרדית וטלנובלות בספרדית כמו: המורדים, קטנטנות, להתאהב, בובה פראית, קצורה ועוד כמה... כפי שאתם יודעים וגם אם לא אז המורדים בארבע נוחתים בשדה התעופה ואני כתבתי מכתב לכוכבת האהובה עליי משם הלא היא קמילה בורדונבה אז אם מישהו יכול לתרגם אותי לספרדית ארגנטינאית אני אודה לו מאוד אז בבקשה בבקשה אני מתחננת תרגמו לי את המכתב הנה הוא: קמילה מהרגע שראיתי אותך בתור פטו בקטנטנות התחלתי להעריץ אותך את אלילה בעיניי את המודל לחיקוי של את כל חיי אם מישהו פוגע בך זה כאילו שפגעו בי במשפחה שלי ואפילו יותר מיזה... את כשרונית, חכמה, מהממת, מתוקה, מדהימה ביופייך ובאישיותך המקסימה. את הבנאדם הכי מושלם שקיים ביקום הזה כולו. אותך הערצתי יותר מכל ואפילו הלכתי למפגש מעריצים שלך ושל פלי שהייתם בארץ עם ילדים שאוהבים אותך מאוד ואני במיוחד. אני מעריצה מספר 1 שלך ואני אעריץ ואוהב אותך לעד אפילו שאני כבר אהיה בשמיים. את ליבי את נשמתי את עייני את חיי ואת חשובה לי יותר מכל ביום ובליל אני חושבת לעצמי איך נוצר בנאדם כל כך מושלם על האדמה הזו? ועל זה אין לי תשובה אני רק מקווה שתקראי את המכתב שלי תביני כמה אני מלאת אהבה אני אוהבת את הצורה בה את משחקת את החיוך המקסים שלך את האופי המלאכי שלך פשוט הכל בך מושלם. אני יודעת שאני מדברת בצורה מפחידה אבל פשוט אין מוצא לאהבתי אלייך. מכל הבנים שהיו חברים שלך בקטנטנות ובמורדים הכי חיבבתי את דיאגו גרסיה לדעתי את ודיאגו הם הזוג המושלם וגם כל אחד לבד מושלם בפני עצמו. אפילו שאני עצובה ואני רואה אותך אז חיוך עולה על פניי. אני מקווה שתקראי את מכתב זה ותכתבי לי תשובה אפילו מילה אחת תספיק לי מהנערה הכי קדושה עליי אדמות אפילו אות אחת מימך זה יספיק לי. שלך בהמון אהבה אושרת נעים

עוד משו קטן...

נ.ב-הבאתי לך דובי חמוד כמובן שלא חמוד כמוך אבל אני מקווה שתאהבי אותו זה גם תתרגמו לי בבקשה

אונדון

New member
תרגום

camila, desde el primer mometo que te vi como pato en chuiquititas, empese a admirarte sos una diosa y sos mi modelo de vida, si alguien de ase algo para danyarte es como si me lo ase a mi! no saves lo que sos para mi, linda, ermosa intelijente d todo, soy tu admiradora mejor! y estuve en el encuentro cuando estuviste con felipe en israel la ultima vez.

rmoses1

New member
הערה. נמחקו כאן 2 הודעות עקב שימוש

במילים לא יפות ולא מתאימות לפורום. אני מבקש מכל חברי הפורום לשמור על שפה נקיה. תודה על שיתוף הפעולה והמשך גלישה נעימה בפורום. ראובן

למעלה