היי לכולם...

SHARON 103

New member
היי לכולם...

מישהו יכול לעשות לי טובה...? אני סובל מקשקשים כבר די הרבה זמן ואני מנסה ה-כ-ל נגד זה.... כל השמפויים והדברים ה מיוחדים האלה לא עזרו... אולי אתם יכולים? רופאי עור איכזבו אותי אז בבקשה לא להמליץ לי ללכת לשם... כנראה רק תרופות סבתא יכולות לעזור לי וגם הטיפים שלכם... ביי ותודה..

צפנתי

New member
שלום לך!

קודם כל איחולי לבריאות מהירה ושלמה של עור הקרקפת ובריאות בכלל! עד כמה שהרפואה המערבית מפרשת קשקשים, אז הם בד"כ קשורים לתגובת הקרקפת לפיטריה. תפטיר קורי הפטריה מתגורר בשכבת העור החיצונית, לכן תגובת העור היא תחלופה מהירה של השכבה החיצונית, למען תסולק הפטריה. אותה תחלופה גורמת לסילוק רב של עודפי העור בגלל יצירת עור חדש, עודפי העור נושרים ואלה הם הקשקשים. לי אישית עזרו שני שמפואים רפואיים עם מרשם רופא, ניזורל ודקסוומן. האם ניסית שמפואים כנ"ל או מקבילים? האם יש גם יובש או גירוד? האם הרגלי החפיפה תחופים? כמה פעמים בשבוע? האם הרגלי רחצה תחופים בבריכה ציבורית? (הכלור הרב יכול להפר את האיזון בקרקפת וליצור מצע נוח לפיטריה) האם עשית משטח עור מעבדתי לזיהוי הפתוגן על הקרקפת, אם כן, מה היה הזיהוי? האם ניסית טיפול אנטיביוטי חיצוני על הקרקפת? טיפול אנטיביוטי פנימי? (כדורי אנטיביוטיקה לבליעה) האם עקב אחד מהטיפולים הייתה הקלה משמעותית, אך בגמר הטיפול שוב החרפה? אם הייתה הקלה, עקב איזה טיפול? מחכה לתשובתיך, אגב, עוד עיצה: בפורום גינון יש כמה אנשים בעלי האינציקלופדיה של ניסים קריספיל לצמחי מרפא, לי אין אותה כרגע לידי, אבל כדאי שתשים שם הודעה ותבקש תרופת סבתא צימחית ממדרשו של ניסים קריספיל, שריכז את כל הפולקלור על רפואת צמחי א"י באינציקלופדיה אחת מקיפה. ואולי כדאי לגשת לסיפריה איטרנט בעצמך ולחפש תרופות סבתא כאלה...בהצלחה!

SHARON 103

New member
היי, דבר ראשון, אני בן...

חוץ מזה,תודה על התגובה... בקשר לשאלות שלך... אני לא נמצא הרבה בבריכה, אני חופף את השיער פעם ביום ואני ניסיתי פעם את "שמן עץ התה האוסטרלי" וזה די עזר... אפשר לומר שזה הפחית את מספר הקשקשים בערך ב- 40% ... אבל זה די חוזר לי עכשיו.... אני ממש לא יודע מה לעשות עם זה... מחכה לתשובה..

bennyTKD

New member
בבית מרקחת, בלי מרשם רופא

בבית מרקחת, בלי מרשם רופא, ניתן לקנות שמפו "סבוסל". חזק מאוד, ויעיל מאוד. בני

bennyTKD

New member
ואבוקדו זה לאכילה

ואבוקדו זה לאכילה, ובכל זאת בחורות מורחות אותו על הפנים... אני לא רופא או רוקח, אבל סבוסל עוזר לקשקשים. בני

SHARON 103

New member
שאלה ל-georgia ...

אמרת שזה לא בריא לחפוף כל יום... למה? כל כמה זמן את חופפת?

למעלה