היי לכולם......

backstreet girl

New member
היי לכולם......

קוראים לי רוני ולדעתי אנסטסיה זמרת מעולה למרות שאני מעריצה את בקסטריט בויז.......... הייתי רוצה לדעת קודם כל מה אתם חושבים עליהם..............[ מי יותר מתאים לאנסטיה כבן זוג מהם: ואיך הייתם מגיבים אם הם היו עושים איתה דואט:

../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gifהי רוני../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

שלום
ברוכה הבאה לפורום אנסטסיה
אם את אוהבת את אנסטסיה את מוזמנת להישאר איתנו
את צודקת אנסטסיה אכן זמרת מעולה חחח
אני עודד בן 14 וחצי אני חולה על אנסטסיה מאז שראיתי את הקליפ הראשון שלה ואני מקדיש לך את אחת התמונות של אנסטסיה שאני הכי אוהב
ובקשר לשאלות שלך.... אני לא כ"כ הטיפוס של להקות בנים...אבל אני חושב שאני יודע מי זה הבקטסריט בויז...
שיש להם קליפ שהם רוקדים עם חליפות בגשם נכון
אם תתני לי קצת פרטים אני בטח אזכר. הם לא התפרקו
ויש להם פורום בתפוז
בינתיים, את מוזמנת להיכנס לגלריות, להצביע בסקר, לקרוא את המאמרים בנושא סרטן השד ולשמוע את החדשות האחרונות שקשורות באנסטסיה! ברוכה הבאה

backstreet girl

New member
תגובה..........

קודם כל בקסטריט לא התפרקו.................הם עובדים על אלבומם החדש ואני שמעתי 2 שירים ממנו..................................... ואנסטסיה ..............מדהימה...................הלוואי עליי את הקול שלה............. מסכנה מה קרה לה...........אבל היא אדם זק שיודע לההמודד עם מצבים כאלה..........

הממממממ......עודד...../images/Emo29.gif

למה אתה אוהב את התמונה הזאת? אני ממש לא אוהבת אותה כל הציצים שלה בחוץ וזה ממש לא יפה

היי רוני

ממ.. מה אני חושב אליהם
ממ.. פעם אמא שלי אהבה את השירים שלהם אני לא הצלחתי אפעם לשמוע שיר שלהם חוץ משל ניק קארטר של אלפ מי שאני פשוט מת על השיר בקשר לבן זוג לאנסטסיה יש לה כרגע את יגאל

love amor

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo6.gif

אני לא סובלת את הבקסטריט...(אל תעלבי או משהו)

love amor

New member
אממ..פשוט כי הם לא יודעים לשיר

ועוד כמה דברים..אני לא רוצה לפרט כרגע כי את כן אוהבת אותם

backstreet girl

New member
טוב ..........עזבי.......

אחד הדברים שאני הכי שונאת זה להתווכח ......... חוץ מזה , באתי לפורום של אנסטיה, אז בואי נדבר על אנסטסיה.........

שאלה לי אליך!../images/Emo29.gif

למה...........את........כותבת........עם.......הרבה.......נקודות.........?...........................

FreakOfNature

New member
יש לך בעיות עם אנשים שכותבים

עם הרבה נקודות? כי אני רוצה לדעת........................
ת'אמת, גם אני כותב עם הרבה נקודות, אבל לא עד כדי כך. ולרוני - ברוכה הבאה לפורום
את מוזמנת להישאר איתנו ו"להיכנס למשפחה". ולמוּני - אל תציקי לאנשים, שלא יברחו, ונדבר באיציק.

אני?מציקה?????.../images/Emo29.gif

אני שאלתי שאלה תמימה לחלוטין באמת מעניין אותי לדעת למה היא כותב עם...הרבה......נקודות....... לא חס וחלילה מרוע ! פשוט שואלת
ולא אין לי בעיה עם אנשים שכותבים עם הרבה.......ננ..ק...ו...ד...ו...ת...

למעלה