וואלה? דווקא אצלי:
אני מטופלת בימים אילו במכון נטורפיל, ואני מתגלחת מטיפול לטיפול, כי כך אמרו לי אמרו לי שאסור להוריד שיער בשעווה.. או בפינצטה ולא להוציא את השיערה מהשורש.. ובאמת כבר שנה אני שם, והיו לי מלא מלא קרחות. בלחיים כבר לא גודל לי יותר שיער, והשטח היה חלק לזמן מה.. עד שלאחר כמה זמן השיער חזר שוב, בגרסה הרבה הרבה יותר מדוללת.. פחות גסה אך עדיין נראית לעולם הרחב.. כשהלכתי לשם ושאלתי האם זו אמורה ליהיות התוצאה הסופית (כי התוצאה הסופית אמורה ליהיות שיער פלומתי. וה שיער הזה כבר היה פלומתי.. אבל בהחלט לא בלתי נראית) אז כששאלתי האם זו התוצאה הסופית הפנו אותי למכשיר לייזר אחר, "פלומר" שמטפל בשיערות דקות אילו.. ומה אני אגיד לכם.. בינתיים לא ראיתי שום ש יער, וכשאני נוגעת באיזור אני מרגישה שיער אבל ממש ממש ממש בלתי נראה.. הדרך כמובןן עוד ארוכה ויש לי גם את הצוואר הבטן הרגליים החזה ובלה בלה בלה.. אבל אני שמחה שאני מתחילה לראות משהו.. אני לא רוצה לקחת אחריות על משהו אבל בכלללל מכון לייזר שהייתי עובדים לפי השיטה של הגילוח.. וזה בהחלט מחלש את השיער.. הופתעתי לשמוע שברונית רפאל הי אסור לגלח אני אשמח לדעת איך התוצאה כיום..