היי לכולם

• פותח הנושא D74
  • פורסם בתאריך

D74

New member
היי לכולם

אני טרנסית בתחילת דרכי ויש לי שאלה בוערת ביותר האים להתחיל ישר בלייזר ולאחר סיום הלייזר להתחיל בהורמונים (פרמריל) או להתחיל הורמונים לפני הלייזר? אני בנתיים לוקחת דיאנה 35 בתודה דנה (D74)

Freeda

New member
עם הורמונים

נחלשים שורשי השיער והטיפול יעיל יותר אבל - מרבית טיפולי הליזר להשרת שיער נכשלו. אלקטרוליזה מסירה שיער לצמיתות. בדקי היטב בטרם תשקיעי הון בטיפולי ליזר חיבוק יערה

D74

New member
../images/Emo24.gifל FREEDA היקרה

אלקטרוליזה אני יכולה לעשות לעצמי כי אני קוסמטיקאית אבל זה לוקח המון זמן המון כסף (כי לי אישית אין את המכשיר אלא למורה שלי לקוסמטיקה) וזה לוקח המון זמן ואני ממש ניסיתי היום טסט של לייזר ודווקא לא כאב כל כך וראית כמה תוצאות טובות אך כמובן שכמה נזקים רציניים גם. המון תודה על העצה, שהיה לך חג שמח וכל טוב. ולכל חברות הפורום חיבוק חם ואוהב
D74 (דנה)

Freeda

New member
נכון אבל

היי דנה מנסיונן של חברותי באנגליה: אחרי ליזר רוב השיער חוזר תוך 3-6 חודשים :( מנסיוני - שילוב תלישה מכאנית ואלקטרוליזה הוא היעיל ביותר. נסי וספרי לי - אשמח ללמוד משהו חדש. חיבוקים יערה

D74

New member
ל Freeda המתוקה

את צודקת כי כמה שזה ישמע לך מטורף היו כמה פעמים שהייתי מורטת שיער עם פינצטה מהפנים (תהליך מיגע מאוד מאוד) ועכשיו יש לי מלא קרחות בפנים אני באמת יבדוק את האופציה שאת אמרת לי כי אני יודעת שאת צודקת אבל גם יש לי ידידה שלפני שנתיים עשתה פנים בלייזר והיא עושה כל חצי שנה טיפול מונע אני יבדוק בקשר לליזר במקומות שקצת קשה להגיע כמו עורף וקצת בכתפיים (מעט מאוד) מתוקה פשוט תשמרי על עצמך ושהיה לך רק טוב בחיים
דנה

natali0106

New member
מה ממש לא נכון-טליה

היי פרידה, האינפורמציה שלך מוטעת מאוד. אני עשית לייזר בפנים בלבד ואין לי אפילו שערה!! זה תלוי במכון שאתם פונים ובסוג השערה.

D74

New member
שאלה לכל אלה שעברו לייזר

אני וידידה שלי (גם טרנסית) הלכנו למכון לייזר ושם ידידה שלי שאלה מה לעשון בין הטיפולים בקשר לשיער שצומח ואמרו לה שאין בעייה להתגלח כרגיל בין הטיפולים דבר שנראה לי כחשוד כי הגילוח מחזק את השערה ומעבה אותה (וגילוח לא משנה את קצב צמיחת השיער) האים זה נכון מה שאמרו לנו במכון לליזר או שקר בבקשה עזרו לי ולידידתי בתודה דנה

natali0106

New member
לייזר-טליה

היי דנה כבר הגבתי לך בנושא לייזר. יש כמה סוגי מכונות לייזר. אורורה, אינפה אדום. וכו' זה תלוי מאוד במכון שאת פנית אליו. בסוג השערה שלך. ובשיטה שהם עושים אני טיפלתי אצל רונית רפאל והיה אסור לנו להתגלח. אני מכירה המון מכונים ומקומות באופן אישי עם תצטרכי עזרה אני ישמח לבוא איתך, זה יעזור לך גם בנושא הכספי בהצלחה

stavit10

New member
וואלה? דווקא אצלי:

אני מטופלת בימים אילו במכון נטורפיל, ואני מתגלחת מטיפול לטיפול, כי כך אמרו לי אמרו לי שאסור להוריד שיער בשעווה.. או בפינצטה ולא להוציא את השיערה מהשורש.. ובאמת כבר שנה אני שם, והיו לי מלא מלא קרחות. בלחיים כבר לא גודל לי יותר שיער, והשטח היה חלק לזמן מה.. עד שלאחר כמה זמן השיער חזר שוב, בגרסה הרבה הרבה יותר מדוללת.. פחות גסה אך עדיין נראית לעולם הרחב.. כשהלכתי לשם ושאלתי האם זו אמורה ליהיות התוצאה הסופית (כי התוצאה הסופית אמורה ליהיות שיער פלומתי. וה שיער הזה כבר היה פלומתי.. אבל בהחלט לא בלתי נראית) אז כששאלתי האם זו התוצאה הסופית הפנו אותי למכשיר לייזר אחר, "פלומר" שמטפל בשיערות דקות אילו.. ומה אני אגיד לכם.. בינתיים לא ראיתי שום ש יער, וכשאני נוגעת באיזור אני מרגישה שיער אבל ממש ממש ממש בלתי נראה.. הדרך כמובןן עוד ארוכה ויש לי גם את הצוואר הבטן הרגליים החזה ובלה בלה בלה.. אבל אני שמחה שאני מתחילה לראות משהו.. אני לא רוצה לקחת אחריות על משהו אבל בכלללל מכון לייזר שהייתי עובדים לפי השיטה של הגילוח.. וזה בהחלט מחלש את השיער.. הופתעתי לשמוע שברונית רפאל הי אסור לגלח אני אשמח לדעת איך התוצאה כיום..

natali0106

New member
חלק כמו תחת של תינוק...

היי אני שמחה למר לך שאצלי אני ממש חלקה! אין לי מושג בנטורפיל. עם תבואי למפגש בקפקא תוכלי לראות אותי ולהחליט!!!

stavit10

New member
אולי ב אמת אבוא

אבל לא רק כדי לראותך, למרות ש אשמח!:) מתי המפגש הבא?

D74

New member
לכול חברות הפורום

אני ממש מודה לכם על תגובתכם המהירה ועל עזרתכם הרבה שהיה לכם חג שמח דנה

למעלה