היי לכולם...

היי לכולם...

נכנסתי לפורום פרק ב'...לא ידעתי שגם "אתם" קיימים... אני כבר בפרק ג' ( מה לעשות
) פרק א' היה בערך 10 שנים ..אחריו היה לי פרק ב' של 7 שנים ...ועכשיו אני בפרק ג' והכי מוצלח..( שנה אנחנו יחד ...) אנחנו לא ממש בקטע של נישואין ועוד ילדים....טוב לנו מאוד עם הקיים , אנחנו מרגישים "מאוזנים".. לא האמנתי שזה יקרה לי ... אחרי שפרק ב' נגמר הבטחתי לבנות שלי שיותר לא אהיה עם אף אחד...ושנהיה רק שלושתנו יחד ... לא ! לא! לא ! -להבטיח מה שאי אפשר לקיים... באה אהבה ענקית ונכנסה לחיים שלי , לא נותנים לדבר כזה ללכת ! אז זהו זאת אני ...קוראת אתכם , מאוד מזוהה , נראה שאתם כאן מאוד מגובשים ותומכים בכיף ..

*יערית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

את יודעת כל העיניין של קיטלוג מערכות יחסים מצחיק אותי...פרק א' ב' ג' ד' ה' ו' .. ו.....ז'
אז שמחה שאהבה נכנסה לחייך והצרות מאחורייך, להאמין באהבה זה טוב,לעשות שוב טעויות באהבה זה רע
הרבה טוב
וגם לומר לך לגבי הגיבושונים שלנו....צריך לעבור מן "גיבוש גולני" טוב כזה בכדי לשחות טוב
זה ה
של האנשים כאן

rolan

New member
סיגל ורונן../images/Emo140.gif

ב ר ו כ י ם ה ב א י ם
אני מבינה שנכנסו אלינו שניים
... יופי, מצאתם את המקום הנכון... סיגל את מכירה את המשפט: Never say never.... בהצלחה בזוגיות הנפלאה שמצאת, השארי כאן והשתתפי איתנו בטוב וברע, בקושי ובהצלחה ב ה כ ל
יום נעים

ברוכים הבאים סיגל ורונן../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

שמחה שהגעתם לביתנו החמים. הישארו ותרמו לנו מנסיונכם. ונשמח גם לעזור לכם בשאלות שונות. בהצלחה,

אני אמנם רק שתי דקות כאן לפניכם

אבל בכל זאת מרשה לעצמי-
ברוכים הבאים
ונשמע שיש לך המון חוויות ונסיון שם בדרכי הלב העלומות.

למעלה