היי לכולם!

NiR AbR

New member
היי לכולם!

מה נשמע? אני עכשיו בשבוע "חופשי" מכל טיפול. הייתי אמור לעבור השבוע עוד סידרה של כימו' אבל הספירה היתה עדיין נמוכה מידי, אז דחו את הטיפול בשבוע. מצד אחד זה נחמד כי הגוף יכול לנוח מכל החומרים האלו, אבל מצד שני זה מעצבן כי כבר הייתי מוכן לזה וכבר רציתי לעבור את זה. השבוע גם הייתי במיון בגלל כאבים בברכיים שהלכו והחמרו עם הימים עד שבקושי יכלתי ללכת (באמת). הם אומרים שזה לא קשור לטפולים בכלל ושלפעמים יש דברים כאלה בגילי, בגלל שהעצמות מתפתחות מהר יותר מהשרירים או משהו כזה... :S נתנו כדור, די עוזר. אני חושש שאולי אני מרגיש גוש קטן בצוואר, אבל אני לאיודע אם זה צריך להיות ככה או לא. אני מפחד... שאלה - יכול להיות שאצל אדם יהיו כמה סוגי סרטן בגוף? כאילו לא גרורה של אותו סוג סרטן רק במקום אחר, אלא ממש סוג שונה? ומה שלומכם? מה אתם עושים בימים אלו? :) (אני ממש כלום אם זה מעניין אתכם). ניר.

תמר 26

New member
../images/Emo163.gifלא יודעת לענות על השאלות

אוי הדחיות האלה זה די באסה
כי אתה בטח רוצה לגמור עם זה. לי דחו מס' לא קטן של טיפולים (תאמין לי אני כבר לא סופרת) אין מה לעשות זה המצב הגוף נחלש מאוד מאוד מהטיפולים וזקוק למנוחה, יכול להיות שכבר עכשיו הייתי יכולה להיות לקראת הסוף אם הייתי מקבלת את כל הטיפולים בזמן, אבל זה לא חשוב עכשיו, לאט לאט בקצב שלך הטיפולים יגיעו ויעברו. אני כל הזמן אומרת שוב ושוב שאני לא במירוץ נגד הזמן. כל מה שאני מחכה לו יגיע בזמן המתאים נכון? וגם אצלך אז
קח ת'באסה בסבבה
תהנה מזה שאין לך טיפול ובינתיים אתה מרגיש טוב, חכה בסבלנות בסוף תקבל את כל הטיפולים אם תרצה ואם לא. ומה אני עשיתי
יום ראשון - הלכתי עם חברה לחלק לחיילים קפה
ועוגה ב- 2 מחסומים ביו"ש. אני אמורה להצטרף אליה כל שבוע, אבל בפועל יוצא שיש לי כח להגיע פעם בשלושה שבועות, ולא נעים לי שהיא נוסעת שם לבד. (טעות
) יום שני - יש לי יום לימודים באוניברסיטה שזה בסה"כ לשבת ולסכם
לא אמור להיות קשה מדי הותשתי לגמרי זחלתי הביתה ישר למיטה
. יום שלישי רביעי - כבר מאמצע הלילה הרגשתי מצוננת
אז "ביליתי" עם תה נענע במיטה!!!! (טיפה גשם
וכבר...) היום גיסתי הגיעה לבקר אותי והכנו יחד מרק "ג'ינג'י" (בטטות וגזר) יצא ממש ממש טעים
ועל הערך הבריאותי של זה לא צריך לספר לכם. אז זהו, חוזרת לממחטות ולתה תרגיש טוב,
ואל תדאג שלא עשית כלום זה עדיף ממני ש - 3 ימים אחרי טיפול כימו' חייבת להתרוצץ במחסומי צה"ל השונים ואז כשאני מרגישה גמורה ומצטננת אביתר יורד עלי "אמרתי לך" ועושה ממני צחוק. אחרי כל הזמן הזה וכל הטיפולים שעברתי עדיין לא מבינה שהכימו' מחליש? אוף, מרגישה באמת קצת טיפשה.
(אבל זה לא כיף שכל הזמן אומרים לי לנוח).

שלהבת3

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo8.gifניר

נשמע שאתה מפחד..... זה טבעי-לא? אין לי נסיון ובטח שלא ידע אולי יש מי שיכולים לעזור לך יותר גם להרגיע אותך קצת מבחינת החששות וגם מהבחינה הבריאותית. אתה בטיפול או בקבוצת תמיכה כלשהי? נשמע פה שזה עוזר.... תחזיק מעמד ושתהיה בריא

למעלה