היי לכולם

~orit~

New member
היי לכולם

אני חדשה פה, וגיליתי את הפורום הזה לא מזמן. יש לי שאלה אולי במקרה מישהו יודע - יש לכם מושג מה קרה לאתר www.xenamedia.com?

*זינה*

New member
ברוכה הבאה, אורית!../images/Emo13.gif

טוב בקשר לאתר אני לא ממש יודעת, אולי סגרו אותו או משהו... אם את רוצה אתר טוב אחר, הנה לינק נחמד. מקווה שתהני באתר ובפורום!

~orit~

New member
תודה *זינה*

ותודה על הלינק - אבל אני בהחלט מכירה תאתר הזה. אם את מכירה עוד אתרים שמה שיש בהם זה בעיקר קטעי וידאו אני אשמח מאוד :)

*זינה*

New member
אני יודעת שבאתר של אלעד יש......

(ברשותך, אלעד) אבל אצלי במחשב כבר אי אפשר להיכנס לשם - תדברי עם אלעד יש לו סרטונים מהממים!!!!!!!!!!!!! אם יש לך תכנת real player תוכלי לצפות בהם, שווים אחד-אחד!!! (...בטח גם את זה את כבר מכירה... נו טוב)

*זינה*

New member
אולי מישהו מכיר אתר שיש בו ....

קטעי וידאו שלא צריך בשבילם real player ???

~orit~

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

*זינה* - מה הבעיה עם Real Player? פשוט תורידי. תודה shiri_b אבל אני מכירה גם את זה :)) בעיקרון אני מעוניינת בעיקר ב - appearances של לוסי ורנה בתוכניות טלויזיה כמו ג´יי לנו וקונאן וכו´. יש ב www.foreverxena.com למשל. (בראיונות האחרונים של לוסי בג´יי וקונאן יש ספויילרים לעונה השישית). אבל גם כל מיני כתבות מתוכניות כמו !E ו ET וכו´. בעיקרון יש לי אוסף די עצום בעיקר בזכות האתר של xenamedia אבל יש כמה ראיונות וכתבות של הזמן האחרון שאין לי. טוב אני יודעת אני נשמעת קטנונית... נעזוב את זה. בכל אופן תודה לכולכם :)

למעלה