היי לכולם..

TiNkEr BlAcK

New member
היי לכולם..

שמי שחר אני בעבר שמתי בפורום כמה "יצירות" שלי, במטרה להתקדם ולהתבגר בכתיבה שלי. ולמרות כל ההערות ולמרות הכל- אני לא מרגישה שאני מתקדמת. אני לא מצליחה לבטא באמת מה שאני מרגישה, ואם כן- זה יוצא מלאכותי, ילדותי וכו'. בסיפורים זה עוד מילא, אבל בשירים המצב ממש לא טוב:( וזה מתסכל... אני קוראת פה שירים של אנשים, וזה פשוט מדהים. איך אתם מצליחים לתאר את מה שאתם מרגישים בכזו עוצמה ובכאלה מילים יפות? זה הורג אותי.. מה אתם מייעצים לי לעשות? תודה מראש

היי לך

אני שמח שהבעת את עצמך בכנות שכזו. אוכל לספר לך כי באופן אישי, בגילאים יותר מוקדמים שלחתי ידי ביצירה, אך היא הייתה די בוסרית ולא התקדמתי. לפני מספר שנים שלחתי ידי שוב והפעם הצלחתי לכתוב שירה בוגרת ובשלה. מקווה שגם את תצליחי בכך יותר קרוב ממה שתקווי

TiNkEr BlAcK

New member
אני מאוד מקווה שגמני אצליח..

הבעיה היא שאחרים אומרים לי שהן טובות- אבל אני לא מרגישה שהן מספיק טובות. אני מרגישה שאני עוד צריכה להשפתר.. אני אוהבת את זה מאוד, ותמיד זה מה שמרגיע אותי.. אבל... תודה על ההתייחסות שחר

קסנדרה*

New member
אני יכולה לייעץ לך רק דבר אחד

לנסות סדנא לכתיבה ולקרוא הרבה, המון. אבל יש פתגם בלטינית שאיני יודעת את מקורו שאומר: "משורר לא לומד לכתוב, משורר נולד משורר" אז אולי יש ואולי אין בזה משהו. אבל אם את מרגישה דחף לכתוב ואת אוהבת אז לדעתי את מוכנה ומזומנה ללמוד לכתוב. תקראי המון. בהצלחה.

TiNkEr BlAcK

New member
היי קסנדרה!:)

בקשר לפתגם- יכול להיות שאני לא משוררת.. יש בזה המון. למרות שאני מאוד אוהבת, אולי פשוט אין לי את זה.. זה באמת לא נעים ולא נחמד.. אבל אני מאוד מנסה ומשתדלת, ואני מקווה שאני ארגיש מספיק מוכנה לשלוח לפורום היצרתי את היצירות שלי, כלומר את השירים. את הסיפורים אני יודעת שלא תאהבו.. תודה על ההתייחסות- שחר :)

קסנדרה*

New member
אם לא תנסי לא תלמדי, רק דרך התנסות

אנחנו למדים והרבה. כשאני קוראת את יצירותיי מלפני עשר-עשרים שנה אני צוחקת על עצמי , אז מה ??? כשנולדתי, לא נולדתי עם עפרון ביד

טינקר

אל תרפי. תמשיכי לנסות. ואם ממשיכים את הוידויים האישיים שרצו פה - כשלמדתי בבית ספר, במבחנים ב"חיבור", חברה היתה עוזרת לי לכתוב; עד לפני שנה בערך, לא העליתי בדעתי לכתוב שיר. זה היה כמו סינית בשבילי. (ואני בוודאי קצת יותר מבוגרת ממך). ועכשיו... מי יעצור אותי?... בהצלחה,

TiNkEr BlAcK

New member
כן../images/Emo13.gif קראתי שירים שלך..

את רושמת ממש מקסים!! אז אין לך מה לדאוג
יש לך שירים מאוד מתוחכמים, אני ממש אוהבת לקרוא יצירות שלך! אבל.. אני לא בטוחה שאני כותבת טוב. במיוחד שירים. איכפת לכם ממש אם אני אפרסם בפורום היצירתי כמה שירונים, ואתם תוכלו להגיב? זה ממש חשוב.. אני לא מבינה מה לא בסדר בהם... כולם נרשמו די אחד אחרי השני, אחרי איזשהו אירוע שקרה לי.. ולמרות כל הרגשות ולמרות הכל- לא יודעת למה אבל לא מסתדר לי. אולי אני סתם צומי. אבל איכפת לכם? :) תודה מראש! שחר

למעלה