היי לכולם

היי לכולם

שלום לכולם אני התחתנתי עם בחורה שחולה לופוס והיא ניפטרה לפני שנה וחצי ואני עד היום לא מצליח להבין מה המשמעות של המחלה אזות הם מישהוא יכול להסביר לי למה אין תרופה למחלה אני יסמך מאוד ואיך לא מצאו תרופה למחלה שאני במשך ארבע שנים האיתי נוסע איתה לכול בית חולים שיש מדינה שלנו ופעם אחת נסענו לחול לבדיקה

קאריני21

New member
שלום דיוויד ../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע על אישתך. מחלת הלופוס היא מחלה אוטואימונית (הגוף תוקף את עצמו). למחלה יש הרבה צדדים... וכל חולה לופוס שונה אחד מהשני. (תתקנו אותי אם אני טועה). ברגע שהגוף תוקף את עצמו או בכל מחלה אוטואימונית, למחלה הזו אין תרופה. זוהי מחלה כרונית. כיום, רופאים רבים מנסים לתת מענה לכל הסימפטומים שהמחלה יוצרת. תרופה ללופוס עצמה אין (כפי שאין תרופה לאיידס). אם יש לך עוד שאלות אני בטוחה שחברי הפורום ישמחו לענות לך. משתתפת בצערך ושלא תדע עוד מצער
קארין.

שלום דיויד../images/Emo140.gifברןך הבא../images/Emo39.gif

מצטערת מאד לשמוע על אשתך. ואכן......כמו שקארין כתבה לך, למחלה הזאת אין תרופה. יש רק תרופות שיכולות להקל על החולה, או "להשתיק" את המחלה, אבל לא לרפא אותה לגמרי. טוב שנכנסת לכאן. אתה כמובן מוזמן להשאר. ואם אתה רוצה לחלוק איתנו את כאבך, אנחנו כאן גם כדי להקשיב ולעודד כמיטב יכולתנו,
עדית.

gaia20

New member
שלום דייויד, ברוך הבא../images/Emo140.gif

קודם כל, קבל תנחומי על אישתך
לצערי היום יש המון מחלות שמקורן לא ידוע וכמו כן אין להן תרופה, כמו הלופוס
, אנשים גדולים וחכמים מנסים כל הזמן למצוא מרפא, אבל דברים כאלו לוקחים שנים...ובנתיים אנחנו החולים נאלצים להתמודד עם מה שיש- תרופות. אני רואה שכבר הסבירו לך שהמחלה היא כרונית רק אוסיף שאתה מוזמן להשאר איתנו, לשאול ולהתייעץ שלא תדע עוד צער.

ברוך הבא לפורום, דיוויד ../images/Emo140.gif

אין לי הרבה מה להוסיף על האינפורמציה שניתנה לך כאן... אתה מוזמן להסתכל בקישורים וללמוד עוד על המחלה... משתתפת בצערך שלא תדע עוד צער נשמח לראות אותך, איתנו כאן...
אירית

למעלה