היי לכולם...............

lital love .E.

New member
היי לכולם...............

אני מצטערת שאני נאלצת לעלות את הנושא אך בעוד כ-10 ימים אנחנו נאלצים לחזור לבית הכלא שנקרא בית ספר. אני בבאסה לא נורמאלית במיוחד לאור העובדה שחזרתי אתמול משבוע אצל חבר שלי אלעד והיה פשוט פצצה. ועכשיו אני לא אראה אותו עד סוכות. לדוגמא אתמול כשחזרתי הבייתה בכיתי לאלעד כל היום הרטבתי לו את כל החדר עם הדמעות שלי איזה מסכן אבל מה יכולתי לעשות כל כך הייתי עצובה שאני לא אראה אותו הרבה זמן. אז אפשר להגיד שאני ממש מתעבת את בית ספר ובמיוחד לאור העובדה שיש לי חמש בגרויות השנה (אני עולה לי´)פסקל,אקסס,מתימטיקה,היסטוריה ולשון. אז ככה שמחכה לי שנה קשה ואני שונאת את בית ספר. אז מה איתכם????????? אוהבת ליטל

לפי מה שאת אומרת.....

את הולכת בטח להיות במגמת מחשבים, וואייי זה באמת קשה, יש לי חברה שלומדת שם.... אבל אני שמחה ומאושרת סוף סוף לחזור לבית הספר... אני לומדת בכיתת חצי בגרות (כיתה של 15 תלמידים, והרב בנים, וכולם שם אחד יותר מצחיק מהשני) כל היום רצים אצלנו קטעים בכיתה, ומה זה כיף, אני חולה על הכיתה שלי... ושנה שעברה בכיתה י´, לא היה לי בכלל בגרויות, אבל השנה יהיו לי כמה, חפיף זה יעבור מהר. אנחנו גם בקושי לומדים בכיתה, לשון אין לנו במערכת, אנחנו לא לומדים בכלל. המורה לתנ"ך (מורה קטלנית) כל היום לא מלמדת, סתם יושבת וצוחקת איתנו. אני חולה על המקצוע ספרות. ויש לנו מורה אחת לשלושה מקצועות מגמה שהם: "תורת המנהל", "תכתובת עסקית", ו"עיבוד תמלילים", והיא אחלה מורה, גם היא כל הזמן צוחקת איתנו ומספרת לנו סיפורים וכל זה.... בקיצור אני מחכה לבית ספר בקוצר רוח, נמאס לי להיות בבית, אני מיתגעגעת לכל הצחוקים בשיעורים, ולצחוקים בהפסקה בחוץ על הדשא עם כל החברות שלי, פשוט סבבה. אני מקווה שגם לך יהיה ככה ולא תיתאכזבי כל כך, מאחלת לכולם שנה מגניבה, רעות

MetalBoy

New member
תשמעי ..

זה לא נורא כי את תפגשי את כל החברים שלא יכלת לראות כל הקיץ.. ובגרות בפסקל זה נורא קל אם תרצי אני יכול לעזור לך בכל נושא בפסקל... וגם במטמטיקה ולשון.. ואת עוד תראי אותו ותחשבי כמה טוב יהיה לך כשתפגשי אותו! מטאל

liran b

New member
תראיייייי , תשמעי.....

בתור אחד שעולה לכיתה י"ב !! (סוף סוף!!) אז כיתה יוד זה חלום ליל קיץ!! יש לי 8 בגרויות 2 או 3 בביולוגיה אזרחות , ג"ג , מתמטיקה 3 יח´ אנגלית 4 יח´ , תנ"ך וכמו שאמרתי 2 או 3 בביולוגיה.... מחשב זה קל עשיתי רק 3 יחידות מחשב.. כלומר פסקל ואקסל... ואל תדאגי בקשר לחבר שלך.. הזמן טס

ליטל

אני יודעת שאת ודיג´יי פשוט חולים אחד על השני. ואתם בקשר כבר הרבה זמן אפילו שאתם גרים רחוק. תיראי. תמיד יש טלפון. ויש את ראש השנה ויש שבתו ורק אז מגיע סוכות. יהיה בסדר! גלית

היי שתסיימו בית ספר תתגעגעו

אני זוכר את היום של הבגרות האחרונה יצאתי ממנה ומשום מה לא הרגשתי שימחה אלא חוסר אונים ולמה?: חשבתי פתאום רבאק מה אני אעשה עכשיו אין לי למה לחכות אין יותר עבודות אין יותר שיעורים ומבחנים לשלוש ומשהו שנים זו שבירה של השיגרה בשנייה תחשבו על זה

למעלה