היי לכולם!
ובכן, משהו שדי מטריד אותי.. אני גרה בבית די נרומלי, רגיל כזה. אמאבא, 4 ילדים (אני הבכורה) וכלבה. יש לי בעיות עם אמא שלי, ואח שלי שאחריי..(הוא בן 12 אני בת 16). אני ואח שלי לא מסתדרים בד"כ. אנחנו פשוט רבים על שטיוות. אמנם הוא בן 12, אבל הוא הכי לא בוגר שבעולם, ורב עם האחים הקטנים שלי על כאלה שטיוות כמו צעצועים או משהו... ואיתי הוא רב על להוציא את הכלבה, לעשות כלים, וזמן מקלחת.. זה משגע אותי! הוא פשוט תינוק!! אררר..
מה עושים?! עם אמא שלי זה סיפור אחר לגמרי. אמא שלי היא משהו מיוחד. היא בנאדם קשה, ללא ספק. היא כמו אח שלי, יודעת לריב על כאלה דברים מעצבנים, ולא לדבר איתי ימים שלמים, עד שהיא תמצא את הסיבות הכי מפגרות למה אני זו שצריכה לבקש סליחה. למשל אתמול- היא הלכה לקחת את אחי מהגן, וביקשה מנמי לא לצאת מהבית, כי היא לא לוקחת מפתחות. בכל מקרה, חברה שלי בדיוק התקשרה ובכתה, וניתקה את הטלפון, ואני נבהלתי ויצאתי בריצה ושכחתי לקחת את הפלפאון והכל... בינתיים היא חזרה עם אח שלי, והיא כעסה עליי שבכל מקרה יצאתי, לא משנה מה קרה, הייתי צריכה להשאר.. נו באמת! היא גם יכולה לא לדבר איתי ימים שלמים בגלל ששכחתי לעשות כלים, רבתי עם אח שלי ובע.. והקטע שאני לא מרגישה שגם על אח שלי כועסים ככה!! אבל כשאני הייתי בגילו הייתי הרבה יותר אחראית ממנו! הם מתייחסים אליו היום כמו שהם התייחסו אליי בגיל 8 אולי, וזה מטריף אותי!! מה אני יכולה לעשות?!
...
ובכן, משהו שדי מטריד אותי.. אני גרה בבית די נרומלי, רגיל כזה. אמאבא, 4 ילדים (אני הבכורה) וכלבה. יש לי בעיות עם אמא שלי, ואח שלי שאחריי..(הוא בן 12 אני בת 16). אני ואח שלי לא מסתדרים בד"כ. אנחנו פשוט רבים על שטיוות. אמנם הוא בן 12, אבל הוא הכי לא בוגר שבעולם, ורב עם האחים הקטנים שלי על כאלה שטיוות כמו צעצועים או משהו... ואיתי הוא רב על להוציא את הכלבה, לעשות כלים, וזמן מקלחת.. זה משגע אותי! הוא פשוט תינוק!! אררר..