היי לכולם

היי לכולם

שבוע טוב מה שלומכם ואיך עברה השבת? ישבתי וחשבתי בשבת על דרכים נוספות שבהן כל אחד ואחת מאיתנו יכול לסייע לשני, מלבד התמיכה בקלאב פוט ומצאתי: אם תרצו כמובן, אפשר לערוך רשימה של טיפים לחיים טובים ויעילים יותר, הכוונה היא לא למשפטים כאלה באוויר אלא תכלס בשטח. כל הזמן חשבתי על טיפ אחד שרציתי לחלוק עמכם, ובטח אחשוב על עוד כאלה בעתיד אז שמחה להציג את טיפ מספר 1 ואתם מוזמנים לצרף גם את שלכם:
בכדי שלכביסה יישאר ריח טוב, ניתן לייבש אותה על הרגליים של האמבטיה של הילדים. (את הכביסה של תמיר אני מייבשת בתוך הבית ומלבד הריח הטוב שנשאר בה, מתפזר ריח נעים בתוך הבית). מחכה לעוד כאלו... שבוע טוב אורית

../images/Emo45.gif רעיון טוב

אני בד"כ תולה את הכביסה בבית אז תמיד יש ריח טוב
וטיפ בשביל הקטנים - איך לעשות משחקים מקופסאות תחליף חלב ריקות : לוקחים קופסה מהסוג של המתכת עם מכסה פלסטיק. לוקחים ביצי קינדר (אפשר לשים בהן קצת אורז ואז הן יותר מעניינות). במכסה גוזרים חור בגודל של הביצה. ויש משחק השחלה.... למתקדמים-לוקחים מכסים של תושים/חצאי אטבי כביסה וכו'. תותוש מת על זה. יותר ממשחקים קנויים יקרים.

מהפך

טיפ אחד שלא נראה לי קשור ל ק"פ. איך עזרתי לאושרי ללמוד להתהפך מהבטן לגב. גם עוד שהיה לו גבס וגם עכשיו להזכיר לו שהוא כבר יכול להתהפך לבד. אנחנו שוכבים בטן לבטן על מזרן גדול. אני מגלגלת אותו צמוד אלי מצד לצד וצוחקת שמגיעים למזרן. בשלב מאוחר יותר אני רק נוטה לצד והוא כאילו מתגלגל לאמה - האמה מנחה אותו ובסוף הוא על המזרן כמעט לבד. שוב צחוקים בסוף. אחרי כמה ימים הוא ממש למד להנות מיזה (לא שבהתחלה הוא סבל הוא היה מבולבל). וחודש אחרי שהתחלתי איתו את הטריק הזה הוא כבר התחיל לנסות להתגלגל לבד. זה ממש כיף. עידית

מהפך

אני אנסה את השיטה. רק רציתי להבין יותר טוב... האם את שוכבת על הגב והוא שוכב עלייך, בטן אל בטן, ושניכם מתגלגלים ביחד מצד לצד???

בדיוק

הוא צמוד אלי כל הזמן. בסוף אנחנו בטן לבטן (פחות או יותר) בשכיבה על הצד. עכשיו הוא כבר מתגלגל לבד- הוא למד לעשות את זה איך שאני שמה אותו על הבטן שלי כי זה יותר קל מאשר שהוא על משטח קשה- ובסוף שנינו על הגב- היד שלי עדיין שומרת עליו. עידית

גווניבר

New member
משהו צבעוני ונחמד

כשהייתי אצל האחיין שלי, לקחתי בקבוק קטן ריק של שתיה, הכנסתי עדשים אדומות, אפונה ירוקה, ושעועית שחורה. בכל פעם שהבקבוק מתגלגל כל הקטניות הצבעוניות מתערבבות. זה צבעוני, זול (כל שילוב של קיטניות יכול להיות מוצלח), עושה רעש (ולא יותר מידי). אביחי החמוד היה מרותק...

למעלה