היי לכולם

טוויטי

New member
היי לכולם

היי לכולכם מה קורה? שאלה לי אליכם האם מישהו ראה היום את הפרק הראשון של העונה השלישית? תכננתי לראות ולא ראיתי.על מה היה פרק.בקשה תענו לי.יעל.

*neta*

New member
The Furies ../images/Emo35.gif

את יכולה לראות את זה בשידור חוזר היום ב21:30 בסטאר ורלד הפיוריז זה פרק קומדיה שאני אישית מאווווווווד אוהבת
...

shiri_b

New member
פרק גדול!!

בפרק מצחיק מאוד זינה משתגעת בפרק ויש קטע שהיא רבה עם הידיים שלה.. יש קטעים ממש קורעים. חייבים לראות

קומדיה? אני אישית לא חשבתי כך.

למרות שיש כמובן כמה אלמנטים משעשעים.

Dafi the Mighty

New member
אני מסכימה עם חמוטל.

לדעתי זאת לא קומדיה. כן, זינה משתגעת וזה- צחקתי בפרק, אבל סה"כ היא מגלה שאבא שלה מת. וכמו שהיא אמרה בקטע מסוים (אני מקווה ששמעתי נכון) שהייתה לה תקווה לפגוש יום אחד את אבא שלה. גם לא לשכוח שהייתה לה דילמה דיי רצינית, האם להרוג את אימא שלי או לחיות בטירוף כל חייה. אבל בלי קשר, אהבתי את הפרק עד מאד!
(שרון ביקשה למסור שגם היא אהבה אותו)

THANATOS

New member
במידה ותחמיצי את הפרק של היום

תוכלי לצפות מההקלטה שלי... תהיי בקשר (ICQ NOM´:38849369) (_______MORT

shiri_b

New member
נכון אבל..

נכון יש קטעים דרמטיים אבל יש גם הרבה קטעים מצחיקים.

*neta*

New member
פרק מגניב ../images/Emo70.gif ../images/Emo98.gif

הקטע עם הידיים הוא באמת
תי ומצחיק ובכלל מהפרק הזה אימצתי לי כמה ציטוטים...

הסצינה האהובה עלי

היא הסצינה הלפני אחרונה שהם במקדש של אלות הגורל וזינה מפענחת את המזימה של ארס. היא ממש הייתה מבריקה שם! היא כל כך גילתה כישורי משחק מדהימים וסצינת הקרב הייתה חבל על הזמן! וכמובן גם בפרק הזה יש אחלה ציטוטים כמו למשל: replace sweet illusion with the poison of delusion. To Xena´s do not be kind, it is your job to make her lose her mind. או .im a lunatic with lethal combat skills בקיצור, אהבתי...

ולמי שמכיר קצת שייקספיר

היה התענוג לראות את זינה המשוגעת "מתכתבת" עם שני המשוגעים המפורסמים ביותר של שייקספיר: ליר (הקטע עם שזירת הפרחים בשיער חייב להיות מכוון) והמלט (הציטוט שלה על זה שכולם הופכים אוכל לתולעים גם דומה מדי מכדי להיות מקרי).

ולחובבי המיתולוגיה וספרות יוון

העתיקה, היתה גם ההתייחסות היפה לאורסטס.

מישהי17

New member
אורסטס מזכיר לי משהו-ספויילר

לHAUNTING OF AMPHIPOLIS מי שראה את הפרק , שמתם לב שסיירין אומרת שהיא רצחה את בעלה, רצחה את "אורסטס", האם זאת מטאפורה על פי מה שקרה בפיוריס או שזה אכן שמו של אבא של זינה ולא "אטריוס" כמו שארס הציג אותו TIES THAT BIND או שכמובן זה פשוט טעות של המפיקים שהתחילו לאבד את הזיכרון שלהם בכמה עונות האחרונות! עזבו זה פשוט הציק לי על הלב.

למעלה