היי לכולם...

היי לכולם...

אני לא יודעת אם זה נכון לרשום פה את זה חשבתי על זה המון זמן אבל הגעתי למסקנה שאני חייבת לפרוק את זה איפה שהוא או מתי שהוא. אז ככה אני לא יודעת מה לעשות עם ההורים שלי אני רבה איתם המון אבל ממש המון וזה גם על שטויות לפעמים זה בגלל שאני רבה עם האחים שלי ולפעמים זה בגלל שהחדר לא מסודר או אלוהים יודע מה . יש לציון שהורים שלי דתים (לא הכי) והם מנסים לכפות את זה עלי ועל האחים שלי (יש לי שני אחים קטנים) אני ממש לא מסתדרת עם הקטע של הדת אבל אני בכול זאת מנסה למנוע ויכוחים בגלל זה. כול פעם שאני יוצאת עם חברות בשישי בערב מדי פעם אנחנו נוסעות מחוץ לעיר ואני לא אומרת להם את זה. יש לצין שאני רבה רבות עם אבא שלי ויש מקרים שזה מגיע לממש בכי כי אני מאוד רגישה ופשוט זה מגיע לכך שאני בוכה ובורחת לחדר שלי והוא גם כול הזמן אומר לי שאחרי גיל 18 הוא לא רוצה אותי בבית. אבל גם חשוב להגיד ששנה שעברה היו לי בעיות בריאות (ועדין זה ממשיך) ואבא שלי ליווה אותי לבתי חולים, אמא פחות כי היא הייתה נשארת עם אחי הקטן בבית. אז אני לא ממש יכולה להגיד לו (לאבא) כול מיני דברים שאני רוצה כי אני פוחדת לפגוע בו בגלל שזה לא מגיע לו בגלל בדברים שהוא עשה בשבילי. ויש מקרים שאנחנו ממש מסתדרים כאילו זה באה להורים שלי בהתקפים עלי. עד לפני כמה חודשים אחרי כול ריב איתם הייתי חושבת לברוח מהבית או פשוט לעזוב את הבית, אני חושבת שברגע שאני יהיה בת 18 (שזה עוד חצי שנה בערך) אני יעזוב בנתיים עולים לי רעיונות לראש לאן, איך וכול זה. וגם עד לפני שנה חשבתי להתאבד אבל ירדתי מזה הבנתי שיש דברים אחרים ששווה לחיות בשבילם בסך הכול נשאר לי כולה חצי שנה לחיות איתם. מה אתם חושבים על זה? לעזוב? להישאר? מה לעשות? תודה רבה על הזמן שהקדשתם לי ואני יודעת שיצא לי דיי מסובך.

g i l i

New member
מסובך? זאת לא המילה...

שאלה קודם- ההורים שלך חוזרים בתשובה או דתיים מלכתחילה? ועוד אחת- בני כמה האחים הקטנים? ועוד אחת- למה בגיל 18, המצב הכלכלי מש קשה? וזהו ועכשיו דעתי בעניין- אם הוא נתן לך כל כך הרבה למה הוא רוצה שתעזבי ועוד שהוא מכיר את מצבך הפיזי הבעייתי הרי הוא ליווה אותך... וחוצמזה תתגייסי, תעשי שירות לאומי לא תהיי בבית גם ככה רוב הזמן לאן תחזרי בשבתות? וחוצמזה לצאת ביום שיחשי זה לגיטימי עוד מעט את בת 18, והם לא יוכלו לכפות עלייך את זה - תזכירי להם שהם רוצים אותך מחוץ לבית אז עדיף לשמור עד אז על תקשורת , כדי שלא תריבו כדי שלא תעזבי בפרצוף חמוץ תגידי להם נראה מה הלאה...

אל תתבלבלי..

ההורים שלי לא דתים ממש כאיול כיפה סרוגה וכאלה אנחנו אני בכול אופן רואה טלוויזיה בבית וכאלה.. האחים שלי אחד בן 14 וחצי ושני בן 10 המצב הכלכלי ממש בסדר אצלנו.. זה לא בגלל זה זה בגלל שהוא אומר שאני מעיקה עלהם.. אני עושה פה ושם בעיות אבל לא משהו קשה.. וגם שני ההורים לי נורא מסודרים ונקיים ואני ממש לא.. ובקשר לדעתך עם היית יודעת למה הוא נותן לי כול כך הרבה ואחר כך אומר לי שהוא לא רוצה אותי בבית אז לא נראה לי שהייתי פונה אליכם.. והמצב הפיזי שלי לא ממש נורא זה המצב הפנימי יותר.. לא מרגישים את המחלה שלי כלפי חוץ. ואני מאוד רוצה להתגייס אבל עושים לי בעיות בצבע עכשיו אז אני לא ממש יכולה לסמוך על הצבא כמפלט. וגם אני רק בכיתה יא אני צריכה לסיים ללמוד. ותודה רבה לך על ההקשבה

עינת

New member
לפעמים

מתוך סערת רגשות הורים אומרים דברים שהם לא כל כך מתכוונים אליהם ונראה לי שזה אחד מהדברים הללו. שבי עם אביך ,שוחחי איתו בזמן רגוע. אני מאמינה שבזמן רגיעה ניתן לומר הכל , לא מתוך האשמה כי אם מתוך דו שיח ורצון להבין אחד את השני...

g i l i

New member
לדעתי

שאלה קודם- ההורים שלך חוזרים בתשובה או דתיים מלכתחילה? ועוד אחת- בני כמה האחים הקטנים? ועוד אחת- למה בגיל 18, המצב הכלכלי מש קשה? וזהו ועכשיו דעתי בעניין- אם הוא נתן לך כל כך הרבה למה הוא רוצה שתעזבי ועוד שהוא מכיר את מצבך הפיזי הבעייתי הרי הוא ליווה אותך... וחוצמזה תתגייסי, תעשי שירות לאומי לא תהיי בבית גם ככה רוב הזמן לאן תחזרי בשבתות? וחוצמזה לצאת ביום שיחשי זה לגיטימי עוד מעט את בת 18, והם לא יוכלו לכפות עלייך את זה - תזכירי להם שהם רוצים אותך מחוץ לבית אז עדיף לשמור עד אז על תקשורת , כדי שלא תריבו כדי שלא תעזבי בפרצוף חמוץ תגידי להם נראה מה הלאה...

lady d23

New member
תראי..

אם אתם רבים- מן הסתם תעזבי. אין לך מה להשאר שם. אבל את צריכה להיות בטוחה שתצליחי להסתדר בעצמך. את עובדת? תוכלי לשלם שכ"ד? אם את חושבת לעבור כ"כ מהר, למה את לא רואה את זה אחרת? יש לך עוד חצי שנה איתם. למה שלא תנצלו את החצי שנה הזו ותהנו ממנה? במקום להפוך אותה לסיוט נסי להנעים אותה כמה שיותר. אם את רואה שהם ממשיכים עם ריבים על כל דבר קטן- פשוט תתרחקי מזה. מתחיל ויכוח? לכי לחדר. האמת? העצה הכי טובה שתוכלי לקבל היא להושיב אותם במטבח על כוס קפה או משהו, ולומרלהם את מה שאמרת לנו. תסבירי להם שנמאס לך לריב, שאת מרגישה רע ואת רוצה לעבוד על זה. נסי. אין לך מה להפסיד.

למעלה