היי לכולם

היי לכולם

עוד מאז שהייתי קטנה חלמתי על אוסטרליה, יש לי קרובים רחוקים שגרים בסידני ולפעמים כשהם מגיעים לארץ לביקור אז הם דואגים להראות לנו תמונות מאוסטרליה המדהימה. אני השתחררתי לפני 3 חודשים ומתכננת טיול לאוסטרליה לתקופה של לפחות חצי שנה עם עוד שתי חברות. מחברים שמעתי שאפשר לעבוד שם ולעשות כסף שיממן את הוצאות הטיול, אם אפשר לקבל הדרכה אני מאוד אשמח.

חד וחלק - לא!

לפי מה שהבנתי את מעוניינת לעבוד ללא אישורי עבודה, דבר ראשון זה בניגוד לחוק ואם לא ידעת אז עכשיו את יודעת. משטרת ההגירה באוסטרליה עובדת שעות נוספות...במידה ותופסים עובדים שלא כחוק - מגרשים אותם מהמדינה והם לא יוכלו להיכנס לאוסטרליה למשך 10 שנים (ואולי אף יותר...). אני ממליץ לך לעבוד ולחסוך בארץ כדי שתפיקי את המירב מהטיול ללא נתילת סיכונים מיותרים.

yofi tofi1

New member
מסכים בהחלט

בזמן שהייתי בסידני הכרתי זוג ישראלים שעבדו במסעדה אומנם זה הם עשו כסף טוב....אבל אני לא אשכך את היום שתפזו אותם. הם גורשו משם כמו כלבים ממש לא מומלץ. מה שכן אם יש לך במקרה דרכון אירופאי זה יכול לעזור

devil lady

New member
דרכון אירופאי?!

לי יש דרכון הולנדי!! איך בדיוק זה יכול לעזור?? פרטים! פרטים!

yofi tofi1

New member
אז ככה....

לרוב מדינות האיחוד האירופי ומדינות נוספות בעולם יש הסדר עם אוסטרליה לגבי עבודה. דבר זה נקרא "חופשת עבודה". די בקלות עם אזרחות אירופאית את מקבלת ויזה לטיולים באוסטרליה ובנוסף אישור עבודה לשנה. ההגבלה היחידה היא שלא ניתן לעבוד יותר מ שלושה חודשים במקום אחד ( אך גם את זה ניתן "לעקוף" ).

למעלה