היי לכולם!

KerenWelling

New member
היי לכולם!

קניתי פאזל 1000 חלקים בארמון (ארמונות..חח) ורסאי שבצרפת. עכשיו.. אני יודעת שצריך לבנות את הפאזל על גבי קרטון ביצוע, אז להפוך את הפאזל ולהדביק על הקרטון ואז ללכת למסגר..עכשיו מישהו יכול להסביר טיפה יותר בפרטים איך לעשות את זה? דבק יש לי, קרטון ביצוע אין בעיה לקנות, ומצאתי לי מסגר. תודה!

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

את יכולה לקנות שני קרטוני ביצוע, להרכיב על אחד את הפאזל וכשהוא מוכן להניח את הקרטון השני עליו ולסגור בצדדים (מבחוץ כמובן) בסלוטייפ ולקחת למסגור. הממסגר שלך כבר ידביק את הפאזל בעצמו.

KerenWelling

New member
אוקיי. אבל הפאזל לא יזוז..?

הסלוטייפ יחזיר אותו?! ואיך אני יודעת אם בדרך אל המסגור או שהממסגר עצמו לא יפרק אותו בטעות? מהיא הדרך המהירה להדביק אותו בדרך עצמאית בבית? ותודה על קבלת הפנים!

Puzzluna

New member
הדבקת פאזל

יש כמה דרכים לעשות זאת: אפשר להשתמש בדבק מיוחד לפאזלים ואז אין שום בעיה כי השימוש בו הוא מאוד קל, הבעיה היחידה היא שהוא קצת יקר. אפשר להשתמש בדבק פלסטי רגיל, למרוח אותו על הגב של הפאזל או על קרטון הביצוע ולהדביק אותם אחד לשני. חשוב להקפיד על מריחת שכבה מאוד דקה של דבק כדי למנוע רטיבות של הפאזל או הקרטון ולהניח משהו כבד על הפאזל לאחר ההדבקה כדי למנוע "בטן".

KerenWelling

New member
יש לי דבק לפאזלים

הוא עולה איזה 50 ש"ח..של ריוונסבורג... בכל מקרה... אם אני אמרח את הדבק עם מכחול על גבי הקרטון ואדביק על את הפאזל? תוכל להסביר לי מה הכוונה? הכוונה שלי הייתה אם אני צריכה להרכיב את הפאזלעל קרטון. אז למרוח דבק על חתיכת קרטון אחרת, ולהדביק על גב הפאזל (אחרי שהפכתי אותו)? אחר כך לשים משהו כבר שלא תיווצר בטן. כן?

Puzzluna

New member
דבק...

ההדבקה עם הדבק המיוחד היא מאוד פשוטה ויש הוראות על הדבק. ההדבקה נעשית בצד של התמונה!!! תנערי אותו ותורידי את המכסה, מתחת יש ספוג שהוא מתמלא בדבק ומורחים אותו על הפאזל. אין צורך במכחול.

KerenWelling

New member
אההה אז רגע...

אז אני צריכה למרוח את הדסק על התמונה עצמה כאילו זה כמו לקה?

Puzzluna

New member
שימי ../images/Emo23.gif

זה עובד רק עם הדבק המיוחד! תקראי את ההוראות על הדבק, כתוב למרוח על הצד של התמונה.

slarti

New member
ממליץ מאוד מאוד מאוד לתת לממסגר

להדביק. אנחנו במשך תקופה הדבקנו לבד, בכל מיני ווריאציות שונות של ניסיונות... התחלנו מהדבק המיוחד לפאזלים, וניסינו עם דבק אחר, וגם איזה שני פאזלים הדבקנו עם מאסקינג טייפ. ואז מצאנו ממסגר אחד שאנחנו אוהבים וסומכים עליו והוא הציע לנו שנביא לו לא מודבק והוא ידביק בעצמו. וזה עולם אחר. הוא מבצע את ההדבקה בחום עם מכשיר ודבק שמותאמים לזה, והדבק נכנס ממש טוב ברווחים, ולדעתי זה יחזיק, לאורך זמן, הרבה יותר טוב מההדבקות האחרות. והמחיר לא בשמיים. הוא לוקח לנו על הדבקה כזאת 30 שקל (על פאזל של 2000 חלקים), שזה כסף קטן יחסית לכל יתר העלויות (הפאזל עצמו והמסגרת).

babuni

New member
היי אני אשמח לקבל קצת פרטים

יש לי כרגע 4 פאזלים ש 3000,1500 ו 2 של 1000 אני הדבקתי אותם כבר ועכשיו הבעיה היא רק המסגרת ( כמובן
) אני אשמח לקבל פרטים על הממסגר הזה שלכם תודה מראש

למעלה