היי לכולם,

היי לכולם,

נרדמתי לפני כמה שעות ומאז שהתעוררתי (בעקבות אחד מבני המשפחה שהיה צריך שאפתח לו את הדלת) לא הצלחתי לחזור לישון אז אני ממשיכה להרכיב פאזל שהתחלתי היום לאחר העבודה. זה פאזל של 2000 חלקים ולצערי, בעית המקום מטריפה אותי. זה וגם העובדה שאני לא מוצאת חלק אחד של השוליים, למרות שפתחתי היום את השקית ועברתי על כל החלקים פעמיים. אני מקווה שבכל זאת פספסתי אותו.. בכל אופן, זה פאזל יפהפה של Ravensburger, מלא אור וצבעוניות, ותקנו אותי, או יותר נכון, הייתי רוצה שתעזרו לי במציאת חברה נוספת שיש לה את האיכות של R, ואני לא מתכוונת מבחינת איכות הציור, אלא איכות הפאזל. קניתי הרבה פאזלים בעבר מכמה חברות ורק הפאזלים של החברה הזו באמת היו באיכות מעולה- מבחינת החלקים ומבחינת החיתוך, ובאמת גרמו לי הנאה (באמת נעים לעשות פאזלים שלא צריכים להפריד את החלקים כי הם לא נחתכו טוב או שהתמונה לא מתקלפת מהחלק..) ודרך אגב......... מזל טוב על הפורום.. אני באמת יכולה לומר שעל פורום כזה לא חשבתי למרות שהוא כל כך נדרש. אמא שלי תמיד התרחקה מפאזלים כמו אש. אבא שלי לעומת זאת.. שנים אבי, אחי הגדול ואני היינו יושבים שעות על פאזלים. ועכשיו, כשכולנו מופרדים בגלל כשגדלנו, אנחנו ממשיכים לעשות זאת בנפרד: ). חבל, אבל אלו החיים: )

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שזה תחביב משפחתי אצלכם, אצלנו זה רק אני מכורה. יש שלוש חברות גדולות שאיכות הפאזלים שלהם היא מעולה: Ravensburger , Educa , Clementoni יש עוד חברות שנתקלתי באיכות טובה מאוד, כמו HEYE לדוגמא.... אשמח לשמוע עוד דעות

למעלה