היי לכולם,

whisky1

New member
היי לכולם,

לאחר סחבת ארוכה גילינו סוף סוף מה יש לאבי, יש לו סרטן ריאה מסוג Large Cell, עם גרורות מפושטות בעצמות, המצב לדעת הרופא לא טוב בכלל, והתחלנו טיפול כימ' והקרנות. המצב של אבי טוב, אני מצחיק אותו מדבר איתו ובסה"כ הוא במצב רוח טוב, אך מה הלאה ? האם ללכת בשיטות הטיפול הרגילות או לטיפולים ניסיוניים ? האם זה רק אחיזת עיניים כמו שהרופא אומר ? האם מישהו יכול לשפוך לי אור על הסוג הזה, האם למישהו יש ניסיון מהסוג הזה ? תודה משה

בוזיקית

New member
הי ויסקי ../images/Emo57.gif

אני לא יודעת מה התשובה לשאלותיך אבל תהייה חזק ותמשיך לחזק את אביך ולתת לו אהבה. זה כל מה שיש לי להגיד. אני בוזי ושני הורי נפטרו מסרטן. מאחלת לכם מכל הלב שנה טובה, ורק בריאות!!!

היי משה

נראה לי ששווה לנסות ולבדוק. עצם זה שנותנים לו טיפולים מראה שעדיין יש מה לעשות ועדיין יש תקווה. אני יודעת שחוץ מכימו' והקרנות יש עוד טיפולים לסרטן ריאות ואולי שווה לבדוק את זה. אני מציעה לך לפנות לרב פירר שיושב ב"עזרה למרפא", עם כל המסמכים הרפואיים של אביך ולשמוע מה יש לו להציע. אולי הוא יפנה אתכם לרופא אונקולוג אחר, אולי הוא יכוון אותך לסוג טיפול אחר ואולי הוא יגיד שמה שנעשה כרגע זה הכי טוב שאפשר לעשות. אז כן - לבדוק, לחפש מידע, לבקש עוד חוות דעת. לעשות!

באותו עניין צריכה עזרה

גם לאבא שלי סרטן הריאות. מצבו כל כך לא טוב שהיום לא טיפלו בו , הרופא אומר שצריך לחכות שישתנה משהו בספירת דם. בכל מקרה אבא שלי גם במצב רוח לא טוב, לא רוצה לאכול ובכלל הולך ודועך. אנחנו במשפחה חושבים על כל מיני טיפולים אלטרנטיבים, סיפרו לנו על רייקי שעושה פלאים, אך הוא לא מוכן לשמוע. אני אשמח לקבל כל עצה, מסוגי טיפולים שונים ודרך איך בכלל משכנעים אדם שתמיד לוגי ורציונלי שכדאי לפחות לנסות. תודה

מיליתו

New member
נסיון לעזור

המלצה אני יכולה לתת לך על ד"ר לי. היא עובדת ברמת אביב (אם את רוצה את מספר הטלפון, שלחי לי מסר). היא רופאה אונקולוגית (MD), שכרגע מטפלת רק ברפואה סינית (היא סינית והחודש היא בחופשה בסין, אבל חוזרת בחודש הבא). היא מטפלת בדיקור סיני ועל ידי צמחי מרפא. את הניסויים היא עורכת בשיתוף עם בית החולים תל השומר, ויש לה מאמרים שמתארים ניסויים בצמחי המרפא שנערכו בדרך מדעית. יתכן ואבא שלך ישתכנע לנסות זאת, מאחר ולא מדובר ב"אנרגיות" שאי אפשר לראות או להרגיש, אלא בטיפול ממשי יותר שנערכו בו ניסויים בשיתוף עם בית חולים, ומאחר ומדובר ברופאה שלמדה גם רפואה מערבית ומבינה תוצאות בדיקות דם, צילומים וכדומה...

למעלה