היי לכולם

חיבוקי 3

New member
היי לכולם

מה שלומכם סוף סוף אני יכולה קצת להכנס לפורום ביום ראשון עברתי ניתוח אורטופדי(החלפת מפרק ירך) רק אתמול השתחררתי למפגש אנחנו בכל מקרה לא נוכל להגיע טוב ביי לכולם סיגל

וואו, סיגל, תרגישי טוב

לא ידענו שעברת ניתוח כזה. למה? מה קרה למפרק הירך שלך? זה כאב? ספרי קצת פרטים. מקווה שההחלמה קצרה ואת חוזרת לעצמך. יעל

חיבוקי 3

New member
עידכונים

כבר ברגע היולדי היתה לי פריקה בירך טופלתי בשיטה של פיסוק הרגלים משהו כזה לפני ארבע שנים החלו כאבים חזקים כתוצאה מנפילה שהשפיעו על הירך הסחוס נשחק לגמרי. הניתוח היה ארוך נכנסתי ב8 והבנתי מבעלי שיצאתי בסביבות 14.30 הושתל מפרק ירך יש תפרים(סיכות שצריך להוציא)ביום ראשון הקרוב יש כאבים אבל דריכה מלאה על כף הרגל מתחילה לעשות פיזיאוטרפיה בבית מתהלכת עם הליכון שמיכה בן הרגלים לשמור פיסוק וישיבה ב-90 מעלות הילדים מבינים מנסים לשמור על סדר גם עם זה מסתדרים עוד 5 שבועות ביקורת אני מקווה שעניתי לשאלותיכם סיגל

אודונים

New member
קוראים לזה לוקסציה

פעם הרופא אמר לנו שיש קשר בין לוקסציה לקלאב פוט גם אני נולדתי עם לוקסציה עד גיל שלוש הייתה לי שינה היום לשמחתי אין לזה זכר איחולי החלמה תשמרי טוב על עצמך ותקפידי היטב על הפזיטרפיה דרך אגב באיזה ב"ח נותחת ואצל איזה רופא? רק בריאות שחר

א שניצר

New member
גם לעמר

היתה לקסציה קשה דו צדדית עד גיל 7 חודשים - עד שהלך לניתוח הראשון של הקלאב פוט. אז אמרו שהסתדרה הלוקסציה. באמת כנראה יש קשר

kashke

New member
../images/Emo132.gif אהמם../images/Emo70.gif יש קשר ישיר

בין מפרקי הקרסול, הברך והירכיים ומשם לאגן והלאה...

חיבוקי 3

New member
אם יש קשר

אני לא יודעת לי לא היה קלאב פוט בילדות רק נוי נולדה עם קלאב פוט

אודונים

New member
גם לי לא היה קלאב פוט

אבל כשתומר נולד ועשו לו אולטרה סאונד של מפרקי הירך הרופא הסביר לנו שלילדים עם קלאב פוט יש יותר סיכוי ללוקסאציה אבל עובדה שלפחות ילדי הפורום הם נטולי לוקסציה אז... שחר

למעלה