מה שלומכם סוף סוף אני יכולה קצת להכנס לפורום ביום ראשון עברתי ניתוח אורטופדי(החלפת מפרק ירך) רק אתמול השתחררתי למפגש אנחנו בכל מקרה לא נוכל להגיע טוב ביי לכולם סיגל
כבר ברגע היולדי היתה לי פריקה בירך טופלתי בשיטה של פיסוק הרגלים משהו כזה לפני ארבע שנים החלו כאבים חזקים כתוצאה מנפילה שהשפיעו על הירך הסחוס נשחק לגמרי. הניתוח היה ארוך נכנסתי ב8 והבנתי מבעלי שיצאתי בסביבות 14.30 הושתל מפרק ירך יש תפרים(סיכות שצריך להוציא)ביום ראשון הקרוב יש כאבים אבל דריכה מלאה על כף הרגל מתחילה לעשות פיזיאוטרפיה בבית מתהלכת עם הליכון שמיכה בן הרגלים לשמור פיסוק וישיבה ב-90 מעלות הילדים מבינים מנסים לשמור על סדר גם עם זה מסתדרים עוד 5 שבועות ביקורת אני מקווה שעניתי לשאלותיכם סיגל
פעם הרופא אמר לנו שיש קשר בין לוקסציה לקלאב פוט גם אני נולדתי עם לוקסציה עד גיל שלוש הייתה לי שינה היום לשמחתי אין לזה זכר איחולי החלמה תשמרי טוב על עצמך ותקפידי היטב על הפזיטרפיה דרך אגב באיזה ב"ח נותחת ואצל איזה רופא? רק בריאות שחר
אבל כשתומר נולד ועשו לו אולטרה סאונד של מפרקי הירך הרופא הסביר לנו שלילדים עם קלאב פוט יש יותר סיכוי ללוקסאציה אבל עובדה שלפחות ילדי הפורום הם נטולי לוקסציה אז... שחר