היי לכולם! יש אולי איזו תרופת סבתא להורדת אדמומיות בלחיים? תודה:)
A a feamle frog New member 21/11/04 #1 היי לכולם! יש אולי איזו תרופת סבתא להורדת אדמומיות בלחיים? תודה
0 0 אור 0 New member 21/11/04 #2 מקררים ומצננים למיניהם החל מאלוורה הידוע לטוב, וכלה בכל קרם מרגיע שנעים לך. אלא אם כן את מתכוונת לנימים אדומים (קופרוז) ואז אני לא מכירה שום דבר. לגבי איפור: משתמשים בסטיק ירוק לפני המייקאפ וזה מסווה את האדמומיות.
מקררים ומצננים למיניהם החל מאלוורה הידוע לטוב, וכלה בכל קרם מרגיע שנעים לך. אלא אם כן את מתכוונת לנימים אדומים (קופרוז) ואז אני לא מכירה שום דבר. לגבי איפור: משתמשים בסטיק ירוק לפני המייקאפ וזה מסווה את האדמומיות.
ר רווינסרה New member 21/11/04 #3 נראה לי שבאמת חשוב להבין איזו מין אדמומיות זו. קבועה? מיובש? מחשיפה לחום/קור?
A a feamle frog New member 22/11/04 #4 תודה לכולם ותשובה: גם יובש אבל בעיקר מחשיפה לחום/שמש. תודה שוב.
ר רווינסרה New member 22/11/04 #5 אה... חשיפה לשמש-לא להחשף. להשתמש בכובע ובקרם לחות שמכיל מסנני קרינה. יובש-להשתמש במשחת קלנדולה. מאד מאד עוזר.
אה... חשיפה לשמש-לא להחשף. להשתמש בכובע ובקרם לחות שמכיל מסנני קרינה. יובש-להשתמש במשחת קלנדולה. מאד מאד עוזר.